אני אישית

1TopGirl1

New member
אני אישית

לא מתה על מריסה בכלל. היא מדהימה, היא יפיפיה אבל הדמות שלה מעצבנת ברמות. כל הזמן מתבכיינת , רגישה בטירוף ומשחקת בריאן נכון..יש לה בעיות..אבל למי אין?

ayala65

New member
כ"כ נכון ../images/Emo11.gif

אבל למה לא לשרשר?

1TopGirl1

New member
אנלא יודעת מהזה לשרשר!!

שנים אני מתחננת שיסבירו לי אבל לא..יתעלמו ממני
אז אם בא למישהו פה להיות נחמד תודה

ayala65

New member
שזה מה שעשית כרגע...

הוספת תגובה להודעה שלי..
well done!

ayala65

New member
ניצול שרשור

זה כאילו שפתחו שירשור על נושא אחד...ואז את רוצה להגיד משהו שלא קשור לנושא...אבל אין טעם לפתוח שרשור חדש- כי זה יוריד שרשורים יותר חשובים לעמוד הבא...אז פשוט מנצל"שים (כמו שעשיתי בקשר לסרט
)

InFecTeD LOVER

New member
זה כל כך מרגש...../images/Emo42.gif

ועצוב... בגלל דברים כאלה שאני רואה אני רוצה לנסוע שנה הבאה.

ayala65

New member
גם אני רוצה...

אבל רק בעוד שנתיים
איזה מוכשר הבן אדם שעשה את זה...הסרטון ממש טוב... גם השיר
תענה לי/ היהודים

InFecTeD LOVER

New member
כן שיר יפה..../images/Emo42.gif

יש להם שירים ממש אבל מממשששששששש יפים... את ב-ט?

ayala65

New member
כן...ט'..=\

שנייה....להבנה כללית: את א=ו=ה=ב=ת היהודים???

חברות שלה עושות לה שטיפת מוח

בקשר ליהודים אז מצד אחד היא אוהבת אותם ומצד שני היא .. איך אומרים את זה בעברית resenting them זה הוייב שאני קיבלתי בכלמקרה. ד"א סול ד"ש להן :) אני מתגעגעת כבר.. ראיתי את זמי, ולה וענבר במסיבה בכפר ויתקין!

InFecTeD LOVER

New member
חחח../images/Emo42.gif

זה לא פייר את מכירה אותי יותר משאני אותך... אוקיי אני אמרתי שאני אוהבת את השירים שלהם, אבל אני לא ממש אוהבת את הקול שלהם. זתומרת היה להם קול יפה בתקופה של מציאות נפרדת, אבל התחרבן להם. אמסור... אבל אין לך אותם באיסיקיו?
נופר לא הייתה שם?!

נופר לא הייתה

ויש לי אבל בקושי יוצא לנו לדבר, אני מניחה שלך יוצא לדבר איתן יותר. חחח ואני מכירה אותך רק מפה בערך... כאילו, מה שרשמתי על זה שחברות שלך עשו לך שטיפת מוח והכל זה מה שהסקתי ממה שאת אומרת. ולדעתי לתום יש קול יפה, חמוד, אבל רגיל כזה.. לאורית.. לאורית יש קול גדול, קול מדהים, קול עצמתי.. קול שבחיים שלי לא שמעתי... אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שיותר מתאים לו לשיר ממנה! אבל כל אחד ודעותיו (וכמובן אני אנצל כל הזמנות לשים תמונה שלה)

JoHnYmYsTeR

New member
למה לא?!

סתם,מאיפה כל ההערצה הזאת כלפיה.. כי חוץ מלשיר היא לא עושה כלום? וכמה אפשר לטחון את אותם השירים?

למעלה