זה כאילו שפתחו שירשור על נושא אחד...ואז את רוצה להגיד משהו שלא קשור לנושא...אבל אין טעם לפתוח שרשור חדש- כי זה יוריד שרשורים יותר חשובים לעמוד הבא...אז פשוט מנצל"שים (כמו שעשיתי בקשר לסרט
בקשר ליהודים אז מצד אחד היא אוהבת אותם ומצד שני היא .. איך אומרים את זה בעברית resenting them זה הוייב שאני קיבלתי בכלמקרה. ד"א סול ד"ש להן אני מתגעגעת כבר.. ראיתי את זמי, ולה וענבר במסיבה בכפר ויתקין!
זה לא פייר את מכירה אותי יותר משאני אותך... אוקיי אני אמרתי שאני אוהבת את השירים שלהם, אבל אני לא ממש אוהבת את הקול שלהם. זתומרת היה להם קול יפה בתקופה של מציאות נפרדת, אבל התחרבן להם. אמסור... אבל אין לך אותם באיסיקיו?
ויש לי אבל בקושי יוצא לנו לדבר, אני מניחה שלך יוצא לדבר איתן יותר. חחח ואני מכירה אותך רק מפה בערך... כאילו, מה שרשמתי על זה שחברות שלך עשו לך שטיפת מוח והכל זה מה שהסקתי ממה שאת אומרת. ולדעתי לתום יש קול יפה, חמוד, אבל רגיל כזה.. לאורית.. לאורית יש קול גדול, קול מדהים, קול עצמתי.. קול שבחיים שלי לא שמעתי... אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שיותר מתאים לו לשיר ממנה! אבל כל אחד ודעותיו (וכמובן אני אנצל כל הזמנות לשים תמונה שלה)