אני אישית

בדיוק בגלל זה, סול.

וואלה את באמת לא מכירה אותי. אז ככה: קודם כל, לשיר אצלה זה המון, למרות שזה לא הדבר היחיד שהיא עושה. בדרך שהיא שרה, בקול המדהים שלה, היא הצליחה לגעת בי כמו שאף זמרת אחרת ששמעתי בחיים שלי לא הצליחה לגעת בי. היא מצליחה להעביר בי צמרמורת בדיוק בשירים הנכונים, ולא משנה כמה פעמים אני אשמע את אותו שיר. פשוט יש לה את זה. כל התחושות שהיא מנסה להעביר, דרך השירים, היא עושה את זה כ"כ טוב. דבר שני, היא מדהימה לפי מה שאני רואה גם בלי קשר למוסיקה.. ברדיו באתר שלהם והכל, היא מספרת לנו (המעריצים, השומעים) כל מני דברים והיא כזאת מתוקה.. וגם היחס שלה למעריצים שלה פשוט מדהים אותי, היא מתייחסת אלינו כ"כ יפה ובכבוד. דבר שני, השירה שלה זה רק אחד מהכשרונות המדהימים שלה. היא גם כותבת שירים, היא גם מלחינה, גם מנגנת, גם עושה לעצמה את הבגדים (ואיזה בגדיםםם..) והיא גם מציירת. היא פשוט מדהימה מבחינתי אין מה להוסיף... וכיף לי להעריץ אותה.

InFecTeD LOVER

New member
נו באמת.........../images/Emo42.gif

וואלה... שכחתי איך היא מתייחסת למעריצים שלה וזה...=] ושכחתי שהיא כותבת ומלחינה ומציירת... מה שכתבתי זה היה כאילו גם הסיבה שלך! ברור שלא רק... אל תביני לא נכון... וזה גם לא היה בציניות.

מה 'נו באמת'?

ההודעה הזאת שלך הייתה בציניות? ולא, זה שאישה יפה וכוסית זו לא סיבה להעריץ אותה. לא בשבילי בכלמקרה.

InFecTeD LOVER

New member
לא...../images/Emo42.gif

נו באמת על זה שזה שלח לי לפני שהספקתי לכתוב תוכן... תקראי את זה עם הכוונה ותביני...

התכוונתי לזה

"שכחתי איך היא מתייחסת למעריצים שלה וזה...=] ושכחתי שהיא כותבת ומלחינה ומציירת..." זה בציניות?

InFecTeD LOVER

New member
ממש לא...../images/Emo42.gif

הייתה לי תקופה שאהבתי אותם וידעתי עליהם הרבה דברים... פשוט שכחתי שהיא גם כתבה והלחינה חלק מהשירים, נתקע לי בראש שתום הוא היוצר הראשי, ואף פעם לא פגשתי אותה אני יודעת שהיא נחמדה רק מנופר ושות'...

InFecTeD LOVER

New member
את גם ראית אותי../images/Emo42.gif

ואני לא אותך, חוצפה!! הן לא עשו לי שטיפת מוח, חוצמזה עם זמי ענבר ושות' לא יוצא לי לדבר, רק עם נופר, וגם בערך... לאורית יש קול עוצמתי והכל, אבל אם היא לא הייתה מעשנת הוא היה הרבה הרבה הרבה יותר יפה...

InFecTeD LOVER

New member
כע זה היה פעם בפורום היהודים..../images/Emo42.gif

גם אני מכירה את זה משם..

אני לא מכירה את זה משם

אני שונאת את הפורום של היהודים :/ סתם שוטטתי בבמה ומצאתי את זה וגם העבירו לי את זה באייסיקיו נראה לי...

למעלה