...........
ס סנוביש מיאוו New member 31/8/05 #154 אבל הכאב משתלם בסוף ../images/Emo13.gif תראי איזה יופי!!!! זה מדהים לדעתי. ידיד שלי אמר לי שאני אצטרך ללכת בלי חולצה אם אני רוצה מחוך כזה
אבל הכאב משתלם בסוף ../images/Emo13.gif תראי איזה יופי!!!! זה מדהים לדעתי. ידיד שלי אמר לי שאני אצטרך ללכת בלי חולצה אם אני רוצה מחוך כזה
P psycho maiden New member 31/8/05 #155 כן זה מאוד יפה.. אבל אני רק רואה את זה וכואב לי.. אם את מסוגלת אז זה סבבה לגמרי לדעתי זה מאוד יפה... מבחינת חולצה- באמת איך הולכים עם זה?!...
כן זה מאוד יפה.. אבל אני רק רואה את זה וכואב לי.. אם את מסוגלת אז זה סבבה לגמרי לדעתי זה מאוד יפה... מבחינת חולצה- באמת איך הולכים עם זה?!...
S Sweet Clementine New member 1/9/05 #197 סלחי לי, אבל זה נראה רע... ../images/Emo5.gif אני בעד מחוכים שלובשים, ולא כאלה שצריך לחורר את הגוף כדי להשחיל שרוך בין שתי נקודות...
סלחי לי, אבל זה נראה רע... ../images/Emo5.gif אני בעד מחוכים שלובשים, ולא כאלה שצריך לחורר את הגוף כדי להשחיל שרוך בין שתי נקודות...
S Super furry yosh New member 1/9/05 #202 וזמן ההחלמה, אגב, ארוך מאוד. כמה חודשים (ויותר מזה, חוששני), שבהם לא ניתן לישון על הגב מרוב כאב.
ט טלולה המסטולה New member 1/9/05 #205 לעגיל באוזן שלי היה זמן החלמה של שנה. ועם הפירסינג הזה ל-א מחלימים, הוא סרפס שנוטה להידחה ב-90 אחוז מהמקרים. מלבד זאת, אי אפשר לחיות איתו מהסיבות הלגיטימיות מה גם שזה אחד המקומות הכואבים ביותר בגוף, תנסו לצבוט את עצמכם שם ותרגישו. לא נעים =\ אבל יפה
לעגיל באוזן שלי היה זמן החלמה של שנה. ועם הפירסינג הזה ל-א מחלימים, הוא סרפס שנוטה להידחה ב-90 אחוז מהמקרים. מלבד זאת, אי אפשר לחיות איתו מהסיבות הלגיטימיות מה גם שזה אחד המקומות הכואבים ביותר בגוף, תנסו לצבוט את עצמכם שם ותרגישו. לא נעים =\ אבל יפה
P psycho maiden New member 31/8/05 #173 ../images/Emo7.gif מדהים אבל כואב... ונראה לי ששם זה יותר פרקטי..
ס סנוביש מיאוו New member 31/8/05 #174 יאפ מישהי למעלה שמה תמונה שתפרה ככה את כל החלק האחורי של הרגל לאורכו. זה כל כך מיוחד
¥ ¥EleVatioN¥ New member 31/8/05 #178 זה באמת יפה!!../images/Emo129.gif ממש מדהים אבל זה בעסה כזה כי אי אפשר בדיוק ללכת עם זה למקומות (אלא אם כן מתכוונים ללכת טופלס זה יותר לתמונות אומנותיות כאלה )
זה באמת יפה!!../images/Emo129.gif ממש מדהים אבל זה בעסה כזה כי אי אפשר בדיוק ללכת עם זה למקומות (אלא אם כן מתכוונים ללכת טופלס זה יותר לתמונות אומנותיות כאלה )
P psycho maiden New member 31/8/05 #157 ...... נראה לי שהייתי הולכת עם העליונית עם איזה טופ מתחת במקום הגופיה השחורה =)