היה נהדר../images/Emo99.gif
הגעתי קצת מאוחר אז לא מצאתי מקום ישיבה ונעמדתי במקום די מחורבן ליד המדרגות (בצד שקרוב לכניסה). חשבתי שאפשר יהיה לעמוד ליד העמוד בשקט בלי לחסום את המעבר אבל מישהו החליט שבא לו לעמוד ישר מולי ושכל מה שאני אראה כל ההופעה יהיה את הראש שלו, כך שנאלצתי לעמוד במעבר וכל רגע הזיזו אותי והוציאו אותי מריכוז בזמן ההופעה.
בזמן שלא הפריעו לי, היה פשוט נפלא. היא פתחה עם "הבור" שהוא שיר שאני מאוד אוהבת אבל לא כ"כ מתאים לפתיחה בעיני. גם באגנס היא פתחה איתו, קצת מוזר. בשלב מסוים בהופעה החלטתי שאני מאוד רוצה שPrison by the sea או אותו פזמון ייפתחו את האלבום החדש, שני ביצועים נהדרים לשני שירים שאני מאוד אוהבת. השיר החדש מצוין והתאים לו מאוד ביצוע אקוסטי שקט, אני ממש מחכה להקלטה שלו. מה עוד? לערן וייץ יש גיטרה חדשה, ובהופעה הזו שמתי לב לראשונה לנגינה הנהדרת שלו. את הביצוע של מיהו המילל ברוח שהוא אחד הטרקים שאני פחות אוהבת בדיסק שוב אהבתי בהופעה, וגם סיפור מגירה מקבל פנים חדשות שאני מאוד אוהבת בלייב. לא ממש התחברתי לקאבר לשיר שלא קלטתי את שמו, שהיא אמרה שהיא תמיד חושבת שהיא רוצה לעשות לו קאבר כשהיא שומעת אותו בגלגל"צ. (שתיקה..) לא, זה שיר טוב..!
ושוב לא היה את Waltz (השיר האהוב עלי מהאלבום) שעושה רושם שהיא כמעט ולא מבצעת בהופעות.
אני עדיין מצפה לשמוע אותו בלייב עם פסנתר (ובלי הפרעות מצד שלומי שבן).