אני באמת בן אדם רע?

yardenj

New member
אני באמת בן אדם רע?

לפני שלושה ימים נפרדתי מהחברה שלי בחודש וחצי האחרונים. הסיבה שנפרדתי ממנה היא פשוטה-היא פשוט מטומטמת!לא יכולתי ככה! זאתי הייתה מאוד נחמדה ובהחלט כוסית אבל היא לא הצליחה לנהל שיחה נורמלית!. אומנם במיטה היא הייתה טובה(מעניין מאיפה היא למדה,לי היא אמרה שהיא בתולה ואני הראשון)אבל הראש שלה היה חלול כמו מצוף סימון. האמת שאולי זה קצת באשמתי,מההתחלה המוח שלה לא משך אותי ושהיא דיברה לא בדיוק הקשבתי(הסתכלתי על משהו אחר והיה לי קשה להתרכז),ויכול להיות שחשבתי שהיא מפגרת גם אז אבל לא חשבתי שזה כל כך משנה,הייתה לנו משיכה פיזית!. בקיצור,ביום שלישי(אחרי שביום שני נפרדתי מהגוף שלה) לקחתי אותה למקס ברנר להיפרד,הזמנתי אותה לשוקולד וקינוח ואפילו גלידה בסוף,ואמרתי לה שזה לא אני שהיא פשוט לא מספיק חכמה לטעמי,ולמרות שחשבתי מההתחלה שסקס יספיק זה לא ואולי היא תימצא מישהו שיתאים לה יותר ויהיה יותר טוב ממני(למרות שזה מטול בספק,מי יותר טוב ממני?). בקיצור,אני באמת רע? כי ידידות שלי אומרות שאני רשע וחברים שלי אומרים שזה נורמלי לחלוטין.

sun232

New member
תראה, ../images/Emo113.gif

לדעתי יש מצב.. סה"כ מההתחלה ידעת שהיא ככה, "מאותגרת" שכלית, נצלת אותה לעשות good time, ידעת שזה זמני ואח"כ זרקת אותה, ועוד אמרת לה שהיא טיפשה..
ככה מתנהגים?? זה נשמע לי מאוד גס, נצלני ולא מתחשב... אבל זאת רק דעתי...|בלונדינית|

לדעתי,

זה לא היה בסדר מצידך שכשניפרדת ממנה אמרת לה שזה בגלל שהיא לא מספיק חכמה לטעמך.... לדעתי גם אם זה נכון,פשוט לא אומרים כזה דבר,זה יותר מידי פוגע. ולי לא ניראה שאתה היית הראשון שלה... כבר אחרי חודש וחצי הספקתם לשכב ולאבד את הבתולין? תראה..אני לא אומרת שזה לא יכול להיות, אבל לדעתי היא סתם נתנה לך להבין/אמרה לך שאתה הראשון שלה....

yardenj

New member
חוץ מזה שהיא לא הייתה הראשונה

שלי,אבל אני לא הסתרתי את זה.

natalyrst

New member
כן

אתה רע, ולדעתי גם חסר רגישות. אני לא הולכת לתקוף אותך, אבל רק שתדע שגם אם היא מטומטמת וטיפשה, היא עדיין בן אדם, ועדיין יש לה רגשות. ומה שאמרת לה פשוט פוגע ומגעיל, ואני בספק אם עם גישה כזו אנשים ימשכו אלייך

אל תקשיב למי שאומר לך שאתה רע!!!

נשים, שאלה- הייתן רוצות שיספרו לכן מעשיות לסיבת הפרידה או שהייתן רוצות לדעת את האמת? תמיד טוב להגיד להן את הסיבה האמיתית, אולי זה פוגע, אבל בפעם הבאה היא תתנהג אחרת. אני אישית מעדיף לשמוע את המשפט: "אתה חרא של זיון" על המשפט: "זה לא אתה זו אני"/"אתה ראוי למישהי יותר טובה ממני" וכד'...

yardenj

New member
כנראה הן לא רוצות לדעת

כי החברים שלי אמרו לי שזה טוב להגיד את האמת כמו שעשיתי וידידות שלי אמרו ההפך,כנראה יש פחד מהאמת.אולי הן מפחדות שגם הן יאלצו להגיד את האמת בפנים.

הנשים תמיד יגידו על הגבר

שאומר להן את האמת בפנים- אז הוא רשע ואים הוא לא אומר להן את כל האמת בפנים כדי לא לפגוע- אז הוא שקרן ואי אפשר לסמוך עליו. צריכים להתמודד עם זה.

מיטללל

New member
אתה קורא לזה אמת

אני קוראת לזה טקט, רגישות. משהו מינמילי שחייבים למישהו שהיית איתו בקשר מסויים. אז בנוסף לרשע, נוסיף ממש דוחה וממש מגעיל. (לא אתה ירדן. המעשה. המחשבות שהיו מאחוריו. לדעתי)

../images/Emo4.gif מוזר לי-

זה לא שהוא אמר לה: "תשמעי- את מטומטמת" הוא סיגנן את זה יופי: "את לא מספיק חכמה בשבילי" פשוט נהדר, גורם לו להראות סנוב מולה ולא יוצא רשע/דוחה/מגעיל בכלל. אבל כל זה לדעתי כמובן... חוץ מזה שעליך אני חולה

מיטללל

New member
חחח

האמת, ה"סיגנון" הזה היה נורא משעשע אותי. אם מישהו היה אומר לי כזה משפט.. אחרי שתי דקות הייתי גורמת לו להרגיש הכי טיפש בעולם. וגם גמגמן. הייתי גורמת לו לגמגם. בחיי. חבל. חבל שהיא הייתה טיפשה
אבל ברצינות- לא אומרים כזה דבר. הוא גם ניצל אותה. (בעצם הכל עניין של הגדרות. הוא היה כן איתה מההתחלה?) וגם אחר כך (יש סיכוי) נורא פגע בה. אפילו אם לא היו לה רגשות חזקים במיוחד כלפיו, זה דבר נורא מעליב להגיד. אז אני מבינה שערך הכנות חשוב לך נורא :) אבל יש לו גבול. ופרידה תמיד קשה :\ לא צריך לעשות את זה יותר כואב ומשפיל. (רק חסר שהוא היה מוסיף.. "את לא מספיק חכמה בשבילי, אבל קבלי ח"ח", את אחלה זיון, מלאת איכויות...") אההה. גם אני.

yardenj

New member
באמת,יש לך בעיה עם הסגנון שלי?

לדעתי את מאויימת מגברים שאומרים את האמת,את מעדיפה לחיות בשקר שהוא אוהב אותך והכל סבבה במקום שאת תראי את המצב ותמשיכי הלאה?אם ענית כן את במצב רע!אני תמיד העדפתי גם שנפרדו ממני וגם שבגדו בי ויגידו את האמת!.ואם היא נעלבה אז אין לי מה להגיד,באמת נראה לך שהיא לא הייתה פגועה אם הייתי אומר לה שאני הבעיה?באמת,אני לא שקרן כזה מוצלח! בקיצור(דבר די מוזר להגיד אחרי חמש שורות ולא של קוקאין),את או מאוד תמימה או מאוד פגיעה אם את חושבת שהשקרים יגנו עלייך והאמת היא רעה.כמו שאומרים האמת משחררת.ובייחוד מעול כמו הבחורה ההיא.

../images/Emo6.gif

"את לא מספיק חכמה בשבילי, אבל קבלי ח"ח", את אחלה זיון, מלאת איכויות..."
נרשם... אני חייב מתישהו להשתמש בזה

הוא לא רע, הוא דפוק

אני בדר"כ בן אדם שאומר את האמת, אבל במקרה הזה זה לא עוזר לכלום. זה שהוא לא משקר לה זה לא מזיז לאף אחד, ולא יעזור לה אלא סתם פוגע. היית יכול לעוות קצת את הדברים ולהגיד שהיא לא מתאימה לך וזהו. לא היית צריך להגיד למה. לעומת זאת זה שהיית עם אחת כזאת מסיבות כאלו או אחרות, לא אומר שאתה רע.

free soul

New member
אתה צודק בהחלט...

אם כבר, הוא היה צריך להגיד לה שאין ביניהם כימיה, זה הכל, אבל, לא להגיד לה שהיא טיפשה! זה כבר ממש גסות,

fishey

New member
יכלת קצת לשנות את המילים ...

אני חושב שעשית נכון שאמרת את האמת ,אבל היית צריך להגיד את זה בצורה קצת אחרת יותר רגשית אני חושב שאים היית אומר את זה אחרת הכל היה יוצא יותר טוב היא אומנם היית נפגעת אבל זה בטוח היה פחות ממה שעכשיו ... בפעם הבאה תתיעץ לא סתם הפורום הזה קיים ...( קצת יחצו"ן לפורום)

yardenj

New member
אז לסיכום ביניים,אני חסר

טקט אבל לא רע או רשע,אני מסוגל לחיות עם זה.חוץ מזה,באמת שהיא לא נפגעה,או שהיא עדיין לא קלטה ואני אמור לקבל שיחה נזעמת שהיא תבין מה אמרתי(ולא השתמשתי במילים גבוהות) או שלא איכפת לה,האמת יצאתי מאוכזב.חשבתי שאחרי חודש וחצי היא תוציא קצת יותר מציוץ קטן ותמשיך לדבר כאילו כלום.לא ציפיתי לים של דמעות(בכ"ז מקום ציבורי)אבל זה היה קצת מאכזב,ואני דאגתי למלא אותה בשוקולד וגלידה ובסוף....כלום.

jessy19

New member
לדעתי...

התנהגת אליה בצורה מגעילה כי הכרת אותה מספיק זמן כדי לגלות שהיא לא מתאימה לך ועדיין ניצלת אותה ושכבת איתה למרות שלא רצית להמשיך לצאת איתה. יאמר לטובתך, שלפחות לא משכת את זה יותר מדי.

למעלה