אני באמת בן אדם רע?

yardenj

New member
ניצלתי אותה?

איך?היא חיבבה אותי,אני את הגוף שלה,ולאף אחד לא היה איכפת.מה שגם לא משכתי את זה שנה.בסך הכל חודש וחצי בערך.ולמיטללל,באמת,לפעמים האמת כואבת(למעשה רוב הפעמים)אבל אין מה לייפות,אם לא הייתי אומר לה את האמת היא לא הייתה קולטת!היא עד כדי כך (טוב,נגיד את זה שוב אבל בעדינות)לא חכמה.

מיטללל

New member
../images/Emo31.gif

אולי קצת תנסה לקרוא את ההודעות שלך ולחשוב עליהן ?

yardenj

New member
הייתי קורא

אבל יותר מידי מילים.ולמה לחשוב עליהן?אני לא בן אדם?איך אני יכול לשקר לה ולחיות עם זה?ככה או ככה היא תיפגע.לפחות ככה אני לא מרגיש רע עם עצמי,בכ"ז אני צריך להמשיך לחיות עם עצמי(אלא אם אני ארגיש טיפש,ואז הדרך לגירשון מאני ועצמי קצרים).

Anna Karenina

New member
תראה...

לדעתי, לא היה פה ניצול, במלוא מובן המילה, כי הרי היא עשתה הכל מרצונה, בלי כפייה שלך. לא בגדת בה, העלבת אותה, הרבצת לה או כל דבר אחר, וכן היה ביניכם קשר. השאלה היא, באיזה שלב גילית שהיא כזו "נעל", שלא מתאימה לך, וכמה זמן לקח מהשלב הזה עד שלב הפרידה.

אתה לא בחור רע,

אבל מצטערת להגיד לך, שאתה לא יותר טוב ממנה. מההתחלה שמת לב שהיא לא מבריקה במיוחד, אז למה ציפית? אם מההתחלה אין לכם על מה לדבר, זה לא ישתנה, בד"כ. עשית בסדר שנפרדת ממנה ולא משכת את זה יותר, אבל קצת טקט, להגיד לבחור שהיא לא מספיק חכמה ובגלל זה אתה נפרד ממנה, וואו, שברת אותה.. לדעתי פשוט תתקשר להתנצל ותגיד שלא התכוונת לזה, המטרה לא הייתה לפגוע בה, נכון?

yardenj

New member
הקטע הוא משההתחלה

חשבתי שרק משיכה גופנית תספיק,אבל מסתבר שלא,התיאוריה שלי קרסה. והייתי צריך לה להגיד את האמת כדי להבהיר לה שזה נגמר,אחרת היא לא הייתה מבינה.

אורית15

New member
למה

פשוט לא להגיד לה "את לא מתאימה לי, אני גומר את הקשר" אם היא תשאל למה, מה קרה, אז תגיד שהיא "לא מספיק" חכמה בשבילך..

sun232

New member
בדיוק../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif זה הדבר הנכון לומר..

אתה בא לפה ומנסה שכולנו נגרום לך להרגיש בסדר עם מה שעשית.... אבל זה לא בסדר, וזה גם די דבילי לחשוב שמה שמספיק זאת משיכה גופנית, עם כל הכבוד (ויש כבוד..
) ועוד דבר- לקח לך חודש וחצי להגיע לזה?! אולי אתה ה
?!

אתה לא רע

אמרת מה שאתה מרגיש זה היה יותר מגעיל אם היית משקר לה.. אבל לדעתי זה קצת קצת רע שאמרת לה שלפחות היא טובה במיטה.. לדעתי.. אבל חפיף עבר..

אווצ'... מסכנה...

איך היא תוכל לחיות בלעדיך?? לדעתי תוך כמה ימים/שבועת בודדים, (אם היא כזאת כוסית) היא כבר תמצא מישהו אחר. אבל זה לא העניין- לגבי להגיד את האמת בפרצוף: רק אתה מכיר את הבחורה, אם היא בנאדם רגיש/תינוקי/לא יודעת מה=> אז לא היית אמור להגיד לה את האמת בפרצוף. אתה יודע- האמת גם ככה כואבת- אז כשאתה בא ואומר אותה לבנאדם בפרצוף-זה עלול לכאוב. ובדר"כ זה כואב. אני (על סמך ההיכרות שלי עם עצמי)- הייתי רוצה שיגידו לי את האמת. בכל אופן- אתה לא רוצה בחורה, אל תמשיך להיות איתה בשביל הגוף. זה ניצול. וזה בסופו של דבר עוד יותר פוגע.

זיו25

New member
חשבת על זה?

יכול להיות שאתה לא היית מספיק חכם בשבילה, ובגלל זה לא הצלחת להבין אותה... אולי אתה האשם...? בכל מקרה, לא הייתי נפרד ממנה בצורה שאתה עשית... לפחות לא עם התירוץ המעוך הזה. בברכה, זיו.

yardenj

New member
אני די בטח שזה היה הפוך

והאמת אף פעם לא מעוכה,קצת טיפשית אבל זה בסדר.

זיו25

New member
לזכותך יאמר

שלא זרקת אותה בטלפון או משהו כזה, אלא עשית את זה בצורה מכובדת (פחות או יותר
) מאחל לך שתמצא את האחת והיחידה. כשאני פעם יצאתי עם מישהי לבליינד דייט, היא התחילה לרוץ אחרי מישהי שהיא מכירה. הקטע המוזר? הוא נסע באמבולנס במהירות 60 קמש בערך, אבל זה לא הפריע לה. היא כמעט סיימה את הריצה בחדר מיון. בברכה, זיו.

BlueEyedDevil

New member
לא הייתי מגדיר אותך בתור...

בן אדם רע. הייתי אומר שאתה כנה.וחסר רגישות,להגיד לאיזו בחורה שלא מתאים לך כי היא לא חכמה מספיק או שהיא מטומטמת מדי בשבילך ?!, מי אתה ?! ואיפה חינכו אותך ?! לפגוע בצורה כזו בוטה בבחורה בכך שאתה אומר לה "את מטומטמת..... אבל הסקס טוב" ועוד אחרי שהיא בחרה בך להיות הראשון שלה ? (לטענתך שכן או לא ממש לא אכפת לי כרגע) אני רק מקווה שהמפגש שלה איתך לא השאיר לה איזו צלקת רגשית לגבי גברים לכל החיים. אני לא הולך לשאול אותך עכשיו "אילו זה היה קורה לך" וכדומה... כי לפי צורת ההתנסחות שלך בולט מן הכתוב שרגשות מסויימים כנראה קיימים (אם בכלל) במינון נמוך אצלך. ואין לך מה לכתוב לי חזרה את ההתנצחות שלך עלי,עברתי מקרים דומים ,ומהנסיון שלי אני יכול רק לומר שאני לא נכנס לקשר (חודש וחצי הייתם ביחד אמרת...לא ?) אם הבחורה לא באותו ראש ובטח לא ישלה אותה שהכל בסדר רק כדי להכניס אותה למיטה. יכולת לפתור את זה באמרה הפשוטה הבאה "אני חשבתי על זה הרבה בתקופה האחרונה שאנחנו יוצאים ואנחנו פשוט לא מתאימים,אין לנו נושאי עניין או שיחה משותפים" כמובן שזהו לא נוסח סופי :) ולא מתאים גם בכל המקרים אבל, זהו העקרון. עברתי,קראתי,נדהמתי tHE BlueEyedDevil.

Charlie

New member
אתה בסדר גמור!

חוץ מהקטע של מקס ברנר... בשביל מה לעמוד חצי שעה בתור כדי להגיד לה שהיא נעל? בכל מקרה, לא היתה לך מערכת יחסים. היה לך זיון ארוך של חודש-חודש וחצי. זה מה שזה היה ע"פ עדותך שלה וסופו של כל זיון, טוב ונחמד ככל שיהיה, להסתיים. ואתה יודע מה? עדיף באמת היה שזה יגמר כעת ולא בעוד 3-4 חודשים כי אז היית ממש פוגע בה, כי אולי היא חסרת מוח אבל לא חסרת לב ורגשות. מה היית אומר לה? "תשמעי זה היה סקס נטו כי את מטומטמת?" , אחרי 5 חודשים?? לכן, טוב עשית ואל תקשיב לכל הקשקשנים. קשר צריך להתבסס גם שיחות בין הצדדים וגירוי אינטלקטואלי. עם סקס בלבד, לא מגיעים רחוק.

black side

New member
לא רע סתם טיפש:)

אבל אני רואה שכמה קטלו אותך ואמרו מה שיש לי להגיד, אז מספיק אני עוד תומכת בלהגיד את האמת גם אם היא לא טובה ,ואני רוצה שאנשים יגידו לי גם דברים לא טובים עליי מדיי פעם אבל פשוט מה שאמרת לה לא עוזר לאף אחד.. נראה לך שהיא פתאום תהיה חכמה?!

yardenj

New member
קטלו?קטילה זה להגיד שאני רע

הם בסך הכל אמרו שלא צריך להגיד את כל האמת בפנים.זאת לא קטילה.

*alin*

New member
בתור מישהו עם כזאת חוכמה נדירה

אפשר היה לצפות שכבר ימאס לך לנסות לנפח לעצמך את האגו. באמת עלוב.

yardenj

New member
האגו שלי לא יכול להתנפח יותר

הגולגולת סוגרת עליו.אין יותר מקום.

למעלה