שקט אתה מייד אל תעשה לאחותי פרצוף כזה. בורום בורום.
מ מלאכית בקריז האחת New member 5/6/06 #23 עם כל הכבוד לך ובחיאת יש כבוד. אני כאן כבר מאתמול, תשאל אפילו את אחותי כמה חם היה לי. לבשתי לכבודה את הסט החדש. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות למען האנגלים סטרפטיז אם בא להם.
עם כל הכבוד לך ובחיאת יש כבוד. אני כאן כבר מאתמול, תשאל אפילו את אחותי כמה חם היה לי. לבשתי לכבודה את הסט החדש. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות למען האנגלים סטרפטיז אם בא להם.
ש שוחרת שלום New member 5/6/06 #25 רגע !../images/Emo11.gif אתה בטוח שזה לפי חוקי מדינת ישראל? ומילה על המונדיאל: "למה אי אפשר לחבר את הלוק של בקאהם עם השארם של רונלדיניו"?
רגע !../images/Emo11.gif אתה בטוח שזה לפי חוקי מדינת ישראל? ומילה על המונדיאל: "למה אי אפשר לחבר את הלוק של בקאהם עם השארם של רונלדיניו"?
ק קשר אמצעי New member 5/6/06 #26 שו"ש יקירתי אלו הם החוקים שלי בתקופת ארוע רב משתתפים אני מרגיש מלך ולאור הידע שהפגנת והעובדה שעמדת בכבוד בתנאי התקנון שלי, הרשי להעניק לך
שו"ש יקירתי אלו הם החוקים שלי בתקופת ארוע רב משתתפים אני מרגיש מלך ולאור הידע שהפגנת והעובדה שעמדת בכבוד בתנאי התקנון שלי, הרשי להעניק לך