אני בבית חולים לשבוע הקרוב.

fat lip

New member
|עושה לחן חיים קלים|.

משהו שעשה לכם את החודש: ממ הייתה לי איזה עבודה באנגלית שממש העסיקה אותי החודש והייתה מעניינת בטירוף. ומצאתי להקה חדשה להידבק אליה.~ והתלוננתי שאין לי חברים ואני מתבודדת ופתאום יש לי הרבה מהם. [רק שיצוצו בימי שבת |: אני כלכך שונאת את היום הזה.] והלכתי עם אמא שלי לקניון רמת אביב והיה ממש כיף.
משהו שהרס לכם את החודש: היו לי כמה שיעורי גיטרה גרועים. אבל היי, העיקר שלמדתי את סמלס לייק טין ספיריט.
משהו שהתחדשתם בו החודש: 2 חולצות של נירוונה, הדיסק in utero, סיכה של סאם 41, פאצ' של קורט, סיכה של קורט, התחת של קורט.
אנשים שעשו לכם את החודש: שתי חברות וסיון הסקסית שלי. שמצטערת שברחתי לך באמצע במסן הבן זונה פשוט התנתק.
דברים שרציתם לעשות ודחיתם לחודש הבא: ת"א עם חברות. הלכתי עם חברה אחרת במקום
שיר שחרשתם עליו הכי הרבה החודש: heart shaped box ומלא בולט פור מיי ואלנטיין.
סרט החודש: "על גופתה המתה", "גדול מהסרטים", ו...נו..אני אכתוב גם היצ'.. סתם כי ראיתי אותו היום .. למרות שהוא חרא משו אש.
הבילוי הכי כיף החודש: ת"א אהובתי D: וראשל"צ... חביבתי.
תמונת החודש:
תמונה שלכם מהחודש: אני אקח סתם אחת אקראית בסופו של דבר, אני יודעת
מ1(הכי רע) עד 10(הכי טוב) איך היה פברואר 2008? היה כייייייייף. סוף סוף הרגשתי שהחיים שלי מתחילים להסתדר. 7-8. הלימודים האלה עדיין דוחפים בתחת, ובכל מבחן קיבלתי 60, וזה בערך הדבר היחיד שהרס לי.
ונעבור למרץ...
תוכניות לחודש: ת"א, פורים
ציפיות לחודש: שיהיה כיףXD
מתחפשים? למה? לא דעת. חשבתי או לגותית או לגאנגסטרית. נראה לי גותית בסוף.
אוהבים אוזני המן? כןןןןןןןןןן
מה המילוי המועדף? שוקולד3>. יוו. אני אזכיר להורים שלי לקנות. יאמ.
מה המילוי השנוא? פרג. איכאיכ.
באים למפגש ב20.3? אם זה מפגש פורום כן. אם זה ישראבלוג\שוקס\זין אחר, אני הורגת אותכם.

chen010189

New member
טחונה.

הלוואי וקעקוע לא היה עסק יקר והייתי יכולה גם לעשות שופינג כזה

fat lip

New member
עלק טחונה, הכל ביחד איזה 50 שקל.

[בלי החולצות. זה אמא שלי קנתה לבד XD]

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifעונה../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

משהו שעשה לכם את החודש: אמממ רוב הציונים נראה לי
משהו שהרס לכם את החודש: ציון בספרות
משהו שהתחדשתם בו החודש: חיסון? וכמה ק"ג עודפים
אנשים שעשו לכם את החודש: חנהי [מדברת איתה הכי הרבה
] ושאר הבנות מהפורום
דברים שרציתם לעשות ודחיתם לחודש הבא: לחדש את הלק בציפורניים ולהצטלם שיר שחרשתם עליו הכי הרבה החודש: build god then well talk
סרט החודש: ג'ונו
הבילוי הכי כיף החודש: ימי שבת עם המשפחה וחברות תמונת החודש: דקה אני צריכה לשים גם תמונה וגם תמונה שלי? אז אני ישים תמונה שלי שתראו אותי
תמונה שלכם מהחודש: מ1(הכי רע) עד 10(הכי טוב) איך היה פברואר 2008? 8? ונעבור למרץ... תוכניות לחודש: חזרה לשגרת מבחנים, שיעורים פרטיים במתמטיקה, שיעורי גיטרה, טיול שנתי, פורים
ציפיות לחודש: טיול שנתי בנזונה
מתחפשים? למה? אמממ אם אני באה למפגש אז לא, אבל אם אני ישאר בבצפר אז אולי אני יתחפש למשהו. לא יודעת עדיין למה
רעיונות מישהו? אוהבים אוזני המן? (כן! אוהבים נקנקיות? כן! כן! כן! ) כן
מה המילוי המועדף? שוקולדדדד מה המילוי השנוא? ריבה
באים למפגש ב20.3? אולי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

fat lip

New member
בונא!!

אף אחד פה לא אוהב אזני המן?!?!!?1 פושעים!! >________> בא לי לתת לכם מכות, באמא שלי. זה מזכיר לי את הפעם שהתעצבנתי על ילדה מהכיתה שלי שלא אוהבת שוקולד, מקדונלדס או קולה [ואלה הדברים שאני חיה בגללם]. כאילו יואו יואו! קחו את זה בחזרה. עכשיו. כולם פה אוהבים אוזני המן! חוצפנים.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני אוהבת ../images/Emo11.gif

אוזני המן
שוקולד
מקדונלדס
וקולה

bet57

New member
עונה =]../images/Emo67.gif

משהו שעשה לכם את החודש: אמ...הטיול השנתי? משהו שהרס לכם את החודש:יצאתי חולה ממנו. ואני עדיין חולה במשהו-טיטיס.... משהו שהתחדשתם בו החודש:3 ז'קטים אנשים שעשו לכם את החודש: אח שלי דברים שרציתם לעשות ודחיתם לחודש הבא: טיול לצפון =] שיר שחרשתם עליו הכי הרבה החודש: ניין סרט החודש: כל הסרטים שראיתי החודש היו חרא הבילוי הכי כיף החודש: הטיול השנתי...למרות שיצאתי ממנו חולה ועם גב טפוס (טיפסנו על 2 הרים.. מחול ומסלעים והלכנו 5 שעות באמצע המדבר...ועוד פחדנית חכמה שכמותי הלכה כל הזמן כפופה כדי לא ליפול והרסה לעצמה את הגב) תמונת החודש: אני וחברתי היקרה הכנו שלט ברוכה הבאה לחברתנו השלישית שהייתה לה בצרפת. בסוף היא לא הביאה בגט
אה, והיא ממש אהבה את זה IחיוךמרושעI --> תמונה שלכם מהחודש: אני מעדיפה שלא לחשוף את פניי...אני לא ממליצה
מ1(הכי רע) עד 10(הכי טוב) איך היה פברואר 2008?4 ונעבור למרץ... תוכניות לחודש: כנראה ניסע לצפון עם המשפחה, לעשות משהו בפורים, להוריד את הדיסק החדיש כמובן ( כשהוא יגיע לארץ, אז גם אקנה אותו) ציפיות לחודש: יהיה טוב... מתחפשים? למה? עדיין אין החלטה סופית..חברה שלי רוצה שנתחפש שנינו לגותיות, אבל חשבתי יותר בכיוון של פקאצה...פשוט שמים פאה בלונדינית,מתאפרים בוורוד, וזהו! אוהבים אוזני המן?(אוהבים נקניקיות? כ!כן!כן! )- כן מה המילוי המועדף? שוקולד מה המילוי השנוא? ריבה באים למפגש ב20.3? אני אהיה בצפון בפורים =\ דיי הסתבכתי עם המדגיש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
אני! DDDD:

משהו שעשה לכם את החודש: המון D: משהו שהרס לכם את החודש: לא הרבה >< משהו שהתחדשתם בו החודש: הממממממממ... תופרת! ויצירה חדשה לגיטרה! D: אנשים שעשו לכם את החודש: גל, ליסה, דניאל, עטר, יובע, גילי, קארין, נטע ועוד מלא DDDD: דברים שרציתם לעשות ודחיתם לחודש הבא: לא זוכרת >< שיר שחרשתם עליו הכי הרבה החודש: וואו, המון! O: סרט החודש: בלייד, ללא ספק! הבילוי הכי כיף החודש: שיטוט ברחבי ת"א + שירת המדליי עם גל D: תמונת החודש: ריימו -> תמונה שלכם מהחודש: אין >< מ1(הכי רע) עד 10(הכי טוב) איך היה פברואר 2008? 8-9! D: ונעבור למרץ... תוכניות לחודש: מבחנים ופורים DDDDD: ציפיות לחודש: טוב D: מתחפשים? למה? -> אוהבים אוזני המן? (כן! אוהבים נקנקיות? כן! כן! כן! ) מאודדדדדדדדדדדדד~! מה המילוי המועדף? רגיל D: מה המילוי השנוא? X באים למפגש ב20.3? כנראה שלא ><;;;;;

עונה ../images/Emo2.gif

משהו שעשה לכם את החודש: יומולדת לחברה ,היה ממש כיף משהו שהרס לכם את החודש: ממ..אין
משהו שהתחדשתם בו החודש: סקיני שחור אנשים שעשו לכם את החודש: ממ..נופר,ורד,לי,אירית,נופר השניה ונועה
דברים שרציתם לעשות ודחיתם לחודש הבא: אין .. שיר שחרשתם עליו הכי הרבה החודש: Heaven Help Us של מיי כמיקל רומנס
סרט החודש: אין.. הבילוי הכי כיף החודש: ימולדת לחברה.. תמונת החודש:
פראנקייייייייייייייייייייייי
ס'כוסיט הוא
תמונה שלכם מהחודש:
תתגברו
מ1(הכי רע) עד 10(הכי טוב) איך היה פברואר 2008? 8-9 ככה... ונעבור למרץ... ייאי D:: תוכניות לחודש: פוריםם D: ציפיות לחודש: הרבה דברים ,נקווה לטוב
מתחפשים? למה? סוד שוש
.......סתם אין לי מושג למה
אוהבים אוזני המן? (כן! אוהבים נקנקיות? כן! כן! כן! ) כן?
מה המילוי המועדף? שוקולד ייאמי מה המילוי השנוא? תמרים ?.. באים למפגש ב20.3? X: כנראה שלא יהיה מפגש בסוף

למעלה