אני בבית

וואו! זה כיוון מאד חשוב -

זה גם עלול להשפיע על סיכוייו של מישהו להתקבל לעבודה... להינשא.... להיבחר לנשיאות או ראשות ממשלה... "וויתור על סודיוןת רפואית" - בעת שהפוטנציאל הגנטי שלך חשוף - זה צעד מאד מד"בי.

Yaara77

New member
אני בבית

כבר מאתמול, אחרי שבתזוגי לקחה אותי משדה התעופה ואני בוכה מאושר ללא הפסקה... אבל ישנתי יממה רצופה אחרי הטיסה ועכשיו מתה להמון קפה מבערת כל זכר לבגדי גברים מהבית. מישהו כאן בפורום רוצה מחלצות מידה XL ? כמעט חדשות, מיטב התוצרת - בת זוגי חשבה שאם תקנה לי אדחה את הניתוח... תכל'ס, אני זקוקה לכל מקום פנוי עבור המלתחה שתפרו לי בתאילנד. הקטע המהמם היה בבידוק הבטחוני של אל-על (אני על כסא גלגלים - מסבירה שאני אחרי ניתוח), כאשר הוציאו לי מהמזוודה את התותבים המשמשים לשימור המערכת החדשה והעלמה החמודה שואלת "ומה אלה ? " ואני עונה "אלה התותבים בהם אני חייבת להשתמש בטיפולים יומיים לשימור המערכת אחרי הניתוח לשינוי מין" הלם, שקט קצר, חיוך לבבי שלי אליה ו-"תעזרו לה לסגור את המזוודות". ב GATE פגשתי בה שנית כשהורתה לצוות לגלגל אותי למטוס "כבר בדקתי אותה - היא בסדר". אני בסדר - בדוקה חיבוקים מאושרים לכווווולן יערה 6 שבועות ויום אחרי אושר שמיימי בלתי נגמר

הצנצנת

New member
../images/Emo41.gif איזה כיף איזה אושר ../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

איך שסבתא שלי נוהגת לומר "חיים טובים, מאושרים, תהיי בריאה"
(היא גם מרביצה לך בענפים של הדס תוך כדי- אבל רק בראש השנה, אז את פטורה)
מזל טוב
ועכשיו... ממשיכים החיים. אני דווקא אוהבת את המילה "מאושרת" גם בהקשר השני שלה: אישרו אותי כבר, האם אתם יכולים לפספס את החיוך המאושר הזה? יום חמישי שמח

אבא גאה

New member
עכשיו זה כבר בדוק

היא בסדר!!!!!! אם כי ידענו את זה גם קודם. ומתי קנדה?

s h l o m k e

New member
לא הבנתי....

הבנתי שעשית ניתוח לשינוי מין. לפי מה שאני קורא שינית את מיניותך והפכת לאישה. אבל לא הבנתי משהו אחר ...... את עכשיו אישה לסבית
כלומר, היית גבר שאהב נשים ועכשיו את אישה שאוהבת נשים
ואין פה ביקורת חס ושלום, פשוט סקרנות .........

אבא גאה

New member
תמיד היא היתה אישה

רק שעד לפני שישה שבועות היא היתה אישה עם איבר מין זיכרי (קטן?) ויקירי שלומקה, זכורה לי ההפתעה שלי כשגיליתי את העובדה הזו (על נורה גרינברג) , אבל מאז גיליתי שרוב הנשים (החדשות - אלו שהיו גברים) חיות עם נשים. ובינינו, לא מספיק כל הסבל שעבר עליהן עכשיו גם שיחיו עם גבר? איזה מין עולם אכזר אתה חושב שזה?

כי זה בכלל לא בא מאותו מקום

העדפה מינית וGנדריות המגדר נקבע בשבוע השלישי להריון אם אני לא מתבלבלת(לא משהו שאני בטוחה אבל נראה לי ששמעתי על זה משהו) והעדפה מינית עוד לא החליטו מתי זה נקבע. אבל בזמן האחרון אני מתחילה לחשוב שזה תורשתי באמת.לפי ריבוי האחים שהם גייז

אבא גאה

New member
האחים שלך?

לי יש שלושה בני דודים שהם גייז. אבל אני חושב שיהיה קשה לדגום כי יש כ"כ הרבה סוגים שונים של משפחות בחלק יש כמה שהם גייז ובחלק יש אחד בודד.....

אכן דילמה

שגם אני מתחבטת בה רבות. למרות שאחותי היחידה לסבית, אני לא חושבת שלפחות במקרה שלנו זה תורשתי (אף על פי שאמי התחילה כבר לחפור בהיסטוריה המשפחתית ולבדוק מי יכול היה להיות...). אצל כל אחת מאיתנו זה בא ממקום כל כך אחר (אצלה מולד ללא ספק, אצלי לגמרי עניין של בחירה), שהרבה יותר קל לי לחשוב שאצלנו זה עניין של חינוך, חברה, whatever, אבל פחות גנים. מצד שני, באמת יש כ"כ המון אחים ושאר קרובים הומולסביים, שקשה לבטל את העניין הגנטי בקלות. זו אגב דילמה אחת שלא כ"כ בוער לי למצוא את התשובה הנחרצת לה - כי אף תשובה לא תגרום לי אושר רב.

אוהו, כמה שזה משנה

וכבר דנו על כך בעבר... נגיד יפורסם איזה מחקר מאיזו אוניברסיטה שכוחת אל המודיע חד משמעית שנטייה מינית היא עניין גנטי. בין מבול התגובות שנשמע, יהיו, לדעתי, שתיים מרכזיות. מצד אחד יטענו שהומולסביות הם אנשים מסכנים מוכי גורל, ואסור להפלותם לרעה רק כי נולדו עם "מום גנטי" ויש להשוות את זכויותיהם בחוק, כי הם לא בחרו לחיות ככה, זו לא אשמתם. ואין טעם להרחיב עד כמה זה מחריד לקבל את זכויותינו כשווים "בזכות" עמדה כזו. מצד שני, למחרת היום שיפורסם כי העניין גנטי, מייד ימציאו בדיקות שיגלו האם אאתה נושא את הגן ומה הסיכויים שתעביר אותו לצאצאיך, ולנשים בהריון תהיה עוד בדיקה מיותרת אחת ברשימת הבדיקות האינסופית שלהן. בכל מקרה, אנשים יחפשו דרך איך למנוע את היוולדות הילד עם ה"מום". לעומת זאת, אם יכריזו באיזו מכללה שכוחת אל לא פחות שנטייה מינית היא פרי השפעה חברתית וחינוך, נראה לך שיהיה לך סיכוי לאמץ ילד נוסף? ויכול להיות שגם הלחץ על נערים ונערות לעבור טיפול פסיכולוגי ש"ישנה" אותם יגבר. בטח יש עוד כמה טיעונים אומללים כאלה. בכל אופן, השורה התחתונה היא שזה דווקא מאוד משנה ואני מאוד מקווה שלאף חוקר לא משעמם עד כדי כך שיכריז על מציאת הפתרון לדילמה.

een ogenblik

New member
ומה אם המקרה בו יכריזו על

הומוסקסואליות כתכונה מולדת, אך לא גנטית?

een ogenblik

New member
זו לא שאלה של הממסד הרפואי

זו שאלה של החברה. אם החברה לא תראה בהומוסקסואליות מחלה, גם הממסד הרפואי לא יעסוק בה ככזו. מהיכן הומוסקסואליות נובעת לא ישנה כהו זה לנקודה הזו.

een ogenblik

New member
לא, אבל אם אנו לא נתחיל, איך החברה

תגיע לשם? לעצור מלחקור רק בגלל שאולי יהיה מי שיפרש זאת לרעה זו יריה עצמית ברגל. זה נכון לכל שאלה ושאלה בעולמינו, ולא רק להומוסקסואליות. כל מחקר מתחיל מנקודה ידוע, ונגמר בלא ידוע. ואותו לא ידוע הוא מטרתינו. להחליט מראש שהתוצאה תהיה רעה, תביא אותנו למקום בו נחקור רק מה שאנו כבר יודעים את תשובתו, וזה יהיה מחקר ריק מתוכן.

למעלה