אני בבעיה גדולה מאוד

אז תלחם אחי

אני נלחמתי, והנה, עכשיו אני בראיונות למלא מקומות שמאוד רוצים בי ואני רק צריך לבחור. אוקי, נכשלנו? קמים ונלחמים על היכולת שלנו למיצוי עצמי בצבא. (וזה אפשרי, רבים יעידו) אני כמעט ולא השתמשתי בפרוטקציות... הפרוטקציה היחידה שהשתמשתי בה, היא שהטופס 55 שלי ישלח כבר לתא מתנדבים.. (מה שהמש"קית ת"ש שלי דחתה כל הזמן עד שהבאתי אליה את הפרוטקציות) הייתה לי אפשרות גם להגיש קבילות על ימין ועל שמאל, אבל אני לא רציתי לצאת משם עם אנשים ששומרים טינה בגלל קבילה. בכל אופן, בהצלחה אחי ותעדכן את כולם פה מה קורה איתך!!

המרחפת

New member
קצינים ואנשי קבע

כן עושים מטווחים וכן עושים תורנויות. לא תורנויות מטבח, אלא תורנויות יחודיות לקצינים ואנשי קבע.

טוב לזה התכוונתי..

מאיפה הגיע המושג "קצין תורן"? בכל אופן, התכוונתי לתורנויות מטבח וכאלה

המרחפת

New member
לא משנה שזה לא במטבח עצמו

יש מגוון תורנויות לקצינים, חלקן פחות נעימות. הרבה פחות. אגב, היו תפקידי שמירה מסויימים בבסיס שלי שאויישו רק על ידי אנשי קבע, שבתכל'ס היו שמירה רגילה לחלוטין.

Dizen

New member
אוכל לתת לך תשובה

לקראת סוף השבוע. אורית מתא מתנדבים הבטיחה לברר בשבילי...
אורית, את מדהימה

Dizen

New member
../images/Emo2.gif

באמת
מדליק
טוב שלא היה לי יום יותר מזעזע

gil149

New member
למיטב הבנתי, לא ניתן להתנדב לעתודה

זה מה שאמרו לי (נכון ללפני 3 שנים). בזמנו אמרו לי שהבעיה העיקרית בעתודה היא העובדה שיש צורך לחתום קבע - דבר שלא כל כך אפשרי לבעל פרופיל 21 (ודאי רפואי). אני באופן אישי הייתי במצב דומה, הלכתי ללמוד, ובימים אלו אני פונה לצבא בתיקווה לשיבוץ במקצוע. אם יש חדש - אני אעדכן. בהצלחה

למעלה