אני בדאון !

אני בדאון !

שלום לכולם! אני סטרייט שיצא עד אתמול עם הבחורה הכי מדהימה בעולם! פשוטו כמשמעו!מבחינת יופי ואופי!(ולא רק אני חושב כך!) הפלא ופלא לאחר שמונה חודשים ביחד הבחורה חזרה לי בתשובה! הציייייייייללללללללללללללו אני בדיכאון לא נורמלי! היא פשוט הייתה מושלמת ולחתונה אני לא מוכן! היא חכמה מושלמת במיטה וכדומה! ואני איבדתי אותה! מישהוא מוכן לעזור לי הצילווווווווו!

Liroy25

New member
קודם כל תרגע!

הסטריה לא תעזור. שתה כוס מים, קח נשימה עמוקה. דבר שני, לא ברור לי משהו - פתאום באמצע החיים היא החליטה לחזור בתשובה? בלי הכנה מוקדמת בלי כלום? לי זה נשמע קצת מוזר.

בוסון

New member
נשמע לך מוזר לירוי ?

ואם היא הייתה לפתע יוצאת מהארון זה היה יותר טוב ? במצבים שכאלו לא צריך להתחיל לנתח מוחות של אנשים...אתה לא יודע מה עובר עליה כמה למה וכ"ו...ובכלל נראה לי שהוא לא פנה לפורום הנכון אבל....זו כבר דעתי האישית.

Liroy25

New member
דעתך תמיד מתקבלת בברכה בוסון

אבל המשפט המלא היה שנראה לי מוזר שפתאום באמצע החיים בחורה מחליטה לחזור בתשובה. האם לא היתה לכך התנהגות מקדימה? (הקפדה על לבוש, הסתגרות מינית, יציאה בסופי שבוע, נסיעה בשבת וכיוצ"ב)

.m

New member
רוכב יקר,

אני חושבת שהפנית את השאלה למקום הלא נכון... אולי כדאי להפנות את השאלה לפורום "חופש" או פורום "שינוי", שם נמצאים האנשים עם הנסיון.
mai

תודה אבל..

העזרה שאני צריך תימצא כאן בפורום זה כיוון שלמדתי שעל מנת לשכוך בחורה צריך למצא בחורה שתעזור לך לשכוח!

Liroy25

New member
למצוא בחורה בפורום של גייז ולסביות?

זה רק אני או שזה נשמע גם לכם מעט מוזר..?! ומה הקשר לנסיך בדיוק?? הוא נשוי!!

.m

New member
שתה כוס ../images/Emo173.gif, ותרגע...

הוא התכוון ל"נסיך הקטן"
mai

Liroy25

New member
סתם בשביל שתדעי

ה"קטן" של הנסיך רחוק מאוד מלהיות קטן!

EyeSeeYou

New member
לחבר שלך יש נטייה לא ברורה

בנוסף לזו המרכזית.. לשתף אותנו בעקביות בחיי האישות שלכם, אנחנו כבר התרגלנו ואתה?

ואני הייתי רוצה לשתף

אותכם בידיעה המסעירה שסומסום רכש חיפושית מדהימה,
מודל 1972,שנה בה רובכם לא נולדתם.ברגעים אלו ממש היא בטיפולים קוסמטים ואחרים. למישהו יש רעיונות איך לקרוא לה ?
( שמות צרפתים/ערבים יתקבלו בברכה).

EyeSeeYou

New member
"סעידה" כמובן

(שזה מין סוג של חידוד כזה כי כשאומרים מהר "סע איתה" זה נשמע אותו דבר)

EyeSeeYou

New member
אה כן ועוד משהו..

מה יותר "גאה"
מסעידה סולטנה! (ואגב סולטנה זה סוג של נסיך) תראה איך הכל מתחבר פה נהדר
"סע איתה" = סעידה סעידה סולטנה = My name is not Ssssaaaaiiiiiddddaaaa (דנה אינטרנשיונל) סולטנה = נסיכה כמוך! וואלה אקסטזיייייי וואלה אקסט נווווו

בוסון

New member
אומנם לא קשור לכלום אבל...

היום ראיתי את הקליפ החדש של גברת מינוג ובקליפ היא משוכפלת חמש פעמים...שיא הטכנולוגיה...אכן קליפ מושקע. לידעתכם, בוסון.

EyeSeeYou

New member
בטח שקשור../images/Emo70.gif

מדיווה אחת לדיווה אחרת וחוץ מזה קיילי קשורה לכל דבר
על איזה קליפ מדובר יא בוסון אחי?

old crow

New member
ברור כשמש

החיפושית תהיה Madame והרכב השני לבית סומסום-לירוי יהיה Monsieur ע"ש אחיו של לואי ה14 ואשתו שהרי היה ידוע שMadame היתה monsieur ואילו Monsieur היה madame כפי שמספר לנו סן סימון.

.m

New member
בעיה

old crow יקירי, ל
(הראשון) שלהם כבר קוראים "סומסומית" (רוצה לנחש ע"ש מי?), אני מציעה שתביאו חתול כדי שנוכל לקרוא על שמו את ה
החדשה... אם לא, תמיד אפשר לחזור למחוזות ילדותנו.. במה הגיע סינדרלה לנשף?
mai

למעלה