אני בדאון !

old crow

New member
מה הבעיה ../images/Emo35.gif

קונים ארגז שמפניה, מזמינים את כל הפורום ועורכים טקס השקה מחדש רשמי כדת וכדין לסומסומית ו
מול השקיעה בגן וולפסון איתך בכובע רחב ממדים מתאים כשוברת בקבוק השמפניה על חרטומו של כל רכב וvoila
יש שמות צרפתיים לרכבים כנדרש.

Liroy25

New member
אף אחד לא שובר לי שום דבר על האוטו!

יש לך מושג כמה עולים תיקוני פחחות וצבע??

.m

New member
האמנם?

ברור לי שברור לך שזה פורום של גייז ולסביות, אחרת לא היית טורח לציין בתחילת הודעה הראשונה שאתה "סטרייט".
מאחר וברור לך מהו קהל היעד של הפורום, איזו "בחורה שתעזור לך לשכוח" ציפית למצוא פה
ואם אתה מחפש בחורה חדשה, למה ביקשת שנעזור לך "להציל את החוזרת בתשובה"
mai

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו אם אלוהים בכבודו ובעצמו ירד ויגיד לי להיות הומו אני עדיין אומר אני חם על נשים בלבדדדדדדדדדדדדד!!!! שום דבר נגד הומואים אבל אני לא הומו! וחברתי לשעבר לא תהיה לסבית לעולם למרות שזה דווקא היה לי קל יותר לקבל מאשר שהיא חזרה בתשובה! עכשיו מאי לשאלתך ה"אינטלקטואלית" : האם את באמת חושבת שרק לסביות והומואים נכנסים לפורום זה? אני סטרייט ואני כאן אז לא יפה מצידך להיות גזענית לסטרייטים בפורום ש כיביכול את מנהלת! ליילה טוב ואם מישהיא רוצה לשנות את דעתה לגביי גברים אז אני כאן וזה כולל אותך מאי יקירתי!
(תומך בלבד)

old crow

New member
בראשית.....

אלף כל לא שיש לי משהו נגד כוסיות (חוץ מכשהן מאחורי הגה) אבל אתה תמיד יכול לשנות את דעתך ולנסות משהו טוב יותר ובית כל אם זו כזו בעיה למצוא זיון אלטרנטיבי אז תפרט את הדרישות (בלונדה/שחורה, רזה/שמנה, ציצי/תחת זקנה/צעירה וכאלה) ונגריל לך איזה סטרייטית ירושלמית שתשכיח ממך את הדפוקה האחרונה שהתלבשה עליך. רק שתבין שמי שנמשך לאחת שיש לה אפילו בפוטנציה את הגנים של חזרה בתשובה בשחר המאה ה21 גם אצלו משהו באופסייד כי לא יתכן שהיא לא הראתה סימנים מקדימים.

old!!!

אם את\ה יכול בכמה רגעים לפרש את כל דרך חשיבת המין האנושי אז אנא ממך תזכיר לי מי הוא פרויד?

Liroy25

New member
סטרייט או הומו

לא משנה עם מי אתה הולך לישון בלילה, העיקר - ברוך אתה בבואך!

Liroy25

New member
על הסטרייטיות של מאי אפשר להתווכח..

על הנכונות שלה לבדוק את ההצעה, אין ספק!

.m

New member
מוותרת, אבל תודה על ההצעה...

לא אני לא חושבת שרק גייז נכנסים לפה, אבל לחפש פה בחורה, ובעיקר אחרי תחנונים שנעזור לך להציל את הבחורה המושלמת - ובכן, זה עדיין נראה לי תמוהה. כך שהשאלה שלי עומדת בעינה. ואין פה שום גזענות, אלא קריאת מצב. חוץ מזה "כביכול מנהלת"? בפעם האחרונה בדקתי הייתי חלק מההנהלה. לא כביכול חלק ממנה, פשוט חלק ממנה.
mai

:) :) :)

ראשית מאי יקירתי: א)אם תחזרי להודעות הקודמות שלי את תגלי שאני לא כתבתי דבר על להציל את האשה המושלמת, אלא שיתפתי אותכם בכאבי וביקשתי שתצילו אותי!(לא אותה) ב)מה שלא הבנת ב-כביכול מנהלת,היה בגדר ציניות! אבל אני שמח תמיד להבהיר לאנשים דברים שלא מובנים להם! ג)אנא לא לנסות להבין דברים מעבר למה שכתוב לגביי! וגם לא לקרוא את המצב לפי דבריי ידידתי מאי! ד)המצב מאד פשוט! : יצאתי עם בחורה מדהימה ועכשיו היא איננה יותר! תצילו אותי ה)מאי למרות שאת מוותרת אני חושב שאחרי שתכירי אותי ותראי אותי אני בטוח שתשני את דעתך! אז אם בא לך סתם לשתות כוס קפה בכיף אז פני לאימייל שלי! האופנוען שאוהב את כולם וגם אותך מאי: דרור

.m

New member
../images/Emo20.gif

דרור יקירי, 1. אם הבנתי את דבריך לא נכון, אני מתנצלת. 2. אם אתה כותב בציניות נא הקפד להשתמש בפונט הציני (
), ואתה תמיד מוזמן לפרש ולהסביר את עצמך אם נראה לך שהבנתי לוקה בחסר. 3. קריאת מצב, הסקת מסקנות והיקשים נעשים בצורה אינסטנקטיבית, אי לכך אין באפשרותי לחדול מכך. עמך הסליחה. 4. תנחומי, אבל אני לא ריבאונד. 5. אני מבינה (שים לב, נעשית כאן קריאת מצב והסקת מסקנות: מהעובדה שהדגשת את המשפט "תראי אותי"), שאתה חושב שאתה נראה טוב. אתה בהחלט מוזמן לפרסם תמונה. 6. אין אפשרות לפנות למייל שלך, משום שהקישור מוביל לאתר yahoo.com ולאהוב זה תמיד טוב,
mai

../images/Emo6.gif

מאי יש לי שאלה! למה תמיד כשגבר צועק הצילו כל הנשים סביבו חושבות שלשתות קפה איתו זה להיות ריבאונד? אמרתי קפה! לא??? את יודעת שיש לי עדים! אז בואי נסכם שהפעם נתחיל מקפה?:) הנה האימייל שלי בכל מקרה גם לאלה שסתם בא להגיד משהוא נחמד!
[email protected]

אההה כן שכחתי!

לגבי היופי שלי : תשאלי אפילו את אמא שלי היא חושבת שאני מדהים!
תמיד טוב להשאיר קצת מקום ל-סקרנות אז בינתיים אני אשאר בלי תמונה ואסמוך על קיסמי האישי בלבד

.m

New member
אתה יודע מה

מאחר ואתה מתעקש לנהל את הדיון הזה קבל עם ופורום, במקום במסרים, בא ניתן לחבר´ה להחליט! חברים - מה שתחליטו יקרה. אתם מוזמנים להביע דיעה ב"סקר הקטן של mai"
mai

למעלה