אני בדיכאון וצ'ארלי מעצבן אותי

fight star

New member
אני בדיכאון וצ'ארלי מעצבן אותי

זה ראיון מדכא במיוחד שצ'ארלי עושה טובה שהוא עונה למראיין... חחחח..נחמד... (אבל ג'יימס מתוק כמו תמיד ומאט חמדמד) http://www.livejournal.com/community/bustedslash/120787.html (לכל אוהבות צ'ארלי, לא לזרוק עלי אבנים.. אני פגיעה! חחח)

13 u S t 3 D

New member
האמת אני לא מביהנ למה את חושבת

ככה.. כי פשוט נמאס לו מכל השמועות והכל .... זה לא שהוא התייחס מגעיל הוא ניסה לענות על הכל כמה שיותר נכון....

fight star

New member
אולי

זה כי הייתי מדוכאת בלי קשר...חחחח אבל לא יודעת, נראה לי היו לי דעות קדומות על הראיון כי מישהי אמרה שהוא מדכא כזה עוד לפני שקראתי אבל אין לי מושג איך להסביר... אבל בעיקרון אני חושבת שזה פשוט מפתיע כזה (אולי לטובה) כי בדרך כלל כל הראיונות שלהם חייכניים והכל אז אולי היה צתריך לעשות ריאלטי צ'ק! אני רק מתפללת שצ'אלרי לא יעזוב כי אני אוהבת אותו!!!

סתיוית

New member
*אין כותרת*

את צרלי אני אוהבת הכי פחות, כאילו אני אוהבת אותו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אבל בסדר זה גיימס -- מאט -- צרלי. אבל אני ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שאף אחד מהם לא יעזוב. וצרלי לא דיכא אותי הוא נראה לי היה מדוכא בעצמו. הוא ענה בסתמיות כזה והיה עייף כזה (חחחחחחחח מאיפה אני יודעת?!) מה שכן איזה חמודדדדדדדדדד הוא לא אוהב את התהילה ואת עולם הפופ. איזה חומד! ושמתם לב שמה שהם אוהבים מהעובדה שהם מפורסמים זה שהם מקבלים דברים בחינם? רק מאט החומד אמר את הסיבוב הופעות..

סתיוית

New member
הכתבה הסרוקה

איזה קטע, אני קראתי את הכתבה הזאת סרוקה ובדיוק דניאל קראה את אותה הכתבה מאתר שם.. אז הנה הכתבה הסרוקה.

סתיוית

New member
עמוד 4

איזה חמודדדדדדדדדדדדדד מאט בתמונה של שהוא קטן. פעם ראשונה שאני רואה אותו ככה. גיימס מושלם כמו תמיד. צרלי יפיוף!

fight star

New member
.............

*שומעת obviously* כן! חחח וג'יימס אמר שקארה רוצה שהוא יוריד גבות! חחחחח (האמת שיש לי איזה פוסטר שרואים שהגבות שלו ממש מחוברות מה שגורם לי לחשוב שהוא כן הוריד כמה פעמים...
)

Hypnotise

New member
קניתי...

את TVHITS ואת TOTP ואני ממליצה לכם לקנות אותם מייייייד!!!! פשוט שווה ביותר!! הפוסטרים של באסטד (ומקפליי למי שאוהב) פשוט מהממים!! בשני העיתונים מקפליי נמצאים על השאר.. בTVHITS שמו 8 פוסטרים אחד אחרי השני!!!!!!! הם פשוט נראים גררר שם!! בTOTP יש 3 פוסטרים... פוסטר לכל אחד מבאסטד! וכמו כן גם מילים לשירים TAG

Hypnotise

New member
וגם מילים לשיר...

3AM.... יש הזכרות וכתבות קצרות עליהם בשני העיתונים. למי שאוהב מקפליי... בכל עיתון יש כתבה מורחבת איתם על בנות (שווווה ביותר לקרוא!!!). הם מתארים בדיוק אילו בנות הם אוהבים, כמה חברות היו לכל אחד, מה הם לא אוהבים בבנות, מה הם חושבים על חתונה ועל ילדים משלהם בעתיד, מה הזמן הארוך ביותר שלהם במערכת יחסים ועווווד הרבה מידע מעניין עליהם. רק משהו קטן.. עשו איתם שאלון כזה עם נקודות בנוגע לבנות ויצא בסוף כ להשאלות (הם קיבלו נקודות) שדני הוא הכי "מנוסה" בואו נגיד את זה ככה (היו לו 20 חברות!!) ודאגי הוא הכי פחות (הייתה לו חברה אחת). אבל רק שתדעו שטום היה הכי הרבה זמן במערכת יחסים (11 חודשים) ודני היה במערכת יחסים הכי קצת (4 חודשים) - דאגי אפילו היה יותר זמן במערכת יחסים.... חי חי חי... בכל מיקרה... שווה לקרוא!!

fight star

New member
של איזה חודש קנית?

קיבלתי אתמול מאבא את הTOTP החדש של יולי(טוב, כבר לא ממש חדש חחח) והתבאסתי שבפוסטר של ג'יימס רואים רק את העיניים שלו!
ובTV HITS איזה חודש זה? ושל מי הפוסטרים?

Hypnotise

New member
גם שלי זה של יולי!!

אבל TVHITS זה של אוגוסט! אז מה? ג'יימס עדיין נראה מדהים!!! הפוסטר הראשון הוא של כל השלושה (מהסט של AIR HOSTESS) הפוסטר השני הוא של צ'ראלי (נראת לי תמונה ישנה כשהשיער שלו עוד היה בקוצים...) הפוסטר השלישי הוא של מאט (מהסט של TAG... כשהוא יושב ומחזיק את הרגליים שלו.. אני מצרפת תמונה) הפוסטר הרביעי הוא של ג'יימס (גם מאותו הסט) הפוסטר החמישי הוא של צ'ארלי (בשחור לבן.. מדהים!) הפוסטר השישי הוא של ג'יימס (גם בשחור לבן.... שוב - מדהים!) הפוסטר השביעי הוא של מאט (גם בשחור לבן... וכן שוב - מדהים!) הפוסטר השמיני הוא של כולם ביחד (אין לי מושג מאיפה התמונה... אבל לג'יימס יש חולצה של החברת בגדים שלו.... דווקא אהבתי!) זה כל מה שרצית לדעת נכון?

fight star

New member
חחחח כן...

טנקס! ואני אמרתי שהוא לא מדהים?! הוא הדבר הכי מדהים שיש!!! פשוט רציתי תמונה של הפרצוף שלו! חחחח

13 u S t 3 D

New member
סליחה לא קראתי את ההמשך..חחח

ווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי מאט כ,"""""כ מדהים בתמונה ששמת!

Hypnotise

New member
בבקשה! יש לי גם..

את התמונה של הפוסטר בשחור ולבן של מאט... אני מעלה אותה...

DawnR

New member
הם מניאקים....

שמו את כל התמונות גב אל גב ככה שרק אם תקני פעמיים את אותו גיליון תוכלי לתלות את כולן. תמיד עושים את זה! למשל חברות שלי שמעריצות גם את בסטד וגם את מקפליי היו צריכות לקנות פעמיים Smash Hits כי מאחורי הפוסטר הענק של בסטד יש פוסטר ענק של מקפליי. לי אישית לא אכפת - אני קניתי בשביל בסטד, אבל זאת פשוט סחיטה. שחר.

DesertRose7

New member
בדיוק!

ואי מדברת בתור אחת שרוצה א תשניהם.. אז מה הקטע? אתם רוצים שאנ יאקנה עוד עיתון? לא! אוף.. זה מעצבן לבחור!

למעלה