אני בדיכאון וצ'ארלי מעצבן אותי

blink me1

New member
אני רק רוצה להגיד....

שגם ראיתי באמטיוי היטס את ה5 טופ שלהם...וכולם שם-ומאט היה הכי פחות המושלם הזה
הכי חמוד..הכי מצחיק וענה בהכי נחמדות... קיצר ג'יימס ומאט היו כמו שני ריטרדים מפגרים! ג'יימס הסתכל על האויר כאילו זה איזה משו חדש..ואלוהים יודע מה הוא ראה שם....ועוד הוא היה עם פה פתוח יואו הוא אשכרה נירא כמו ריטרד!! וצ'ארלי בקושי דיבר!! קיצר התאכזבתי מהםםםםם....הייתי בטוחה שהם נחמדים ומחייכים..ומסתבר שרק מאט כזה!! איזה מותק הנאדם הזה יאללללה!!!!!!!!!!!!!

Hypnotise

New member
באמת נשמע מוזר...

חבל שאין לי אמטיוי היטס... באסה לגמריי!!!

DesertRose7

New member
*שובתת*

ולי אין TOTP כי לא מוכרים את זה בסביבה! רק באילת נראה לי...

fight star

New member
לא כותבת לא כותבת לא כותבת

אהה כן ראיתי את זה! אבל מאט וצ'רלי תמיד אומרים שלג'יימס יש את הקטע הזה שהוא מרחף בעולם משלו והוא פשוט יושב ובוהה באוויר במשך שנים
...חחחח אבל בסוף הוא היה מזה חמוד! שהוא אמר ש i had the best time of my life חחחחחח מאממי... למרות שרציתי שהוא ידבר עוד... ומאט היה חמוד כתמיד וצ'ארלי.. נווו הוא כזה מודי...

blink me1

New member
כה כה!! בסוף הו8א היה מאמי....

אבל כל השידור הוא מהיה עם פה פעור והסתכל הצידה-ניבהלתי!!...... צ'ארלייייי ביאס אל שקרי!! ונ כון נכון מאט היה חמוד...אבל גם לא בהיסטריה כמו שהוא ניראה בדרך כלל.... טוב בכל מיקרה...................זהו

סתיוית

New member
*בוכה* *בוכה* *בוכה*

אני גם רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתת את זה!!!! ואיפה אפשר לקנות את העיתונים האלה? :S

fight star

New member
חחח זה מה שאמרתי

הוא היה מודי כזה, כאילו במצב רוח... *מפחדת שיסכלו אותי אז שותקת...*

Hypnotise

New member
אני יודעעעעעעעת.... לפחות נראה לי!

קראתי עכשיו שיש שמועות שצ'ארלי וקמילה נפרדו!! אז כנראה בגלל זה הוא כל כך מבואס. אני לא יודעת מתי הראיונות האלו התקיימו... אבל זאת יכולה להיות סיבה מובנת לכך שהוא מבואס לא?!

fight star

New member
ארממממ... יאפ

אבל בעיקרון נראה לי שהוא פשוט שונא את כל הקטע הזה של הראיונות ואלה... וכנראה הוא גם נפל מהמיטה בבוקר...

13 u S t 3 D

New member
ווואיי זה קרה לי עם גיליון של SH!

היה תמונה מדהימה של מקפליי ומאחוריי מדהימההההההההההההההההההההה של צארלי... וכאילו WTFF?????..... מה אני יעשהההה??!!?1. קיצר כל שבבוע אני מחליפה צד..|= [=

למעלה