ושאר הילדים מאושרים. אני חושבת שהנפשי יותר חשוב מהפיסי. ולכן - דרור יגדל יפה מאד מאד גם אם הוא יאכל סימילאק, במיוחד מגיל 3 חודשים (לא חייבים לחכות לגיל חצי שנה...) ואת תהיי ממש הרבה יותר מאושרת, וגם תקריני את זה. שווה לשקול ברצינות.
אם את שואלת אותי (טוב את הפורום...) אז דעתי היא שמאוד חשב שאת תרגישי טוב עם עצמך! וטוב זה גם פנימי וגם חיצוני. כמובן שאי אפשר לדון אדם עד שמגיעים למקומו, אבל אני הייתי מתחילה לגמול את דרור בהדרגה ומעבירה אותו לסימילאק ופונה לטיפול הרפואי. הנקה היא כיפית ומחברת והכי טובה ומה לא נכתב עליה, אבל אל תשכחי שהרבה ילדים מאוד מוצלחים גדלו על תחליפים ויצאו ממש טוב! לדעתי, ככה תוכלי לרקוד על כל החתונות: גם תניקי שלושה חודשים ותתנילדרור מכל טוב אמא גם תטפלי בעצמך מבחינה רפואית וגם תרדי במשקל ותוכלי להיראות פיצוץ לקראת הבר מצווה (מה שישמח אותך ובטח את בנך) בכל מקרה- רק טוב!
באמת לא פשוט, אני חושבת שכדאי שתדאגי לבריאותך וחשבי על זה שלפחות דרור קבל את החודשיים הראשונים, שזה מאוד חשוב! נשיקות, מצטערת שעוד לא יצא לי לענות על המסר, מבטיחה בהמשך!
אני יודעת מה אני הייתי עושה במקומך, אך לא מרגישה שזה נכון לומר לך, ואין לי עצה חכמה להוסיף. מקווה בשבילך, שתהיי שלמה עם ההחלטה שתקבלי וכמובן - הרבה בריאות!!!
ממש ממש לא יודעת מה להכיד לך... זו אכן חתיכת דילמה רצינית...
אני יכולה להגיד לך רק דבר אחד: אם תהיי שלמה עם ההחלטה שלך, מה שלא תהיה ההחלטה, את לא תתחרטי ותא תצטערי אח"כ. תחשבי טוב טוב, תחליטי מה שתחליטי, ולכי על זה כשאת בטוחה בעצמך ולמה עם ההחלטה. את אמא נהדרת