נקודת העתיד .
לפי מה שהבנתי מרוב הבנות שמתגייסות באותו היום אז כן . וטירונות 03 זה טירונות שעושים כי אם לא את לא נחשבת כתפקיד קרבי . וכשאת עולה על האוטובוס ביום הגיוס שולחים אותך לבסיס שעורכים בו את הטירונות הזו . כן אני עשיתי קדצ ללוחמת מג``ב . אתקבלתי . כרגע אני מתלבטת עם עצמי עם כדאי לחתום ויתור או לא למרות שבתפקיד הזה יש המון יתרונות ( לפחות כך אני רואה זאת ) לא קיבלתי תפקיד הדרכה כי ביקשתי במפורש שלא ישלחו לי כי כל החיים שלי אני עוסקת בהדרכה ונמאס לי . נוסף לכל , כנראה שאני כן אלך על התפקיד הזה כי אתקשרתי ללשכת גיוס ואמרו לי בקיצור `` להטיל מטבע `` ואני לא חושבת שזה ראוי להשליך תפקיד כזה גם כי זה נחשב יחסית ללוחמה של בנות לתפקיד סביר וגם את משאירה לזה הזדמנות - תמיד אפשר לחתום ויתור באמצע . אל תשכחי שהכותרת זו - `` לוחמה התנדבותית `` ולכן ... אז אם כל הרצון שלי והאימרות שלי התפקיד אולי לא משהו אך עדיף מלבזבז אותו על פקידה . כל החיים שלי נעשו בשטח אני אוהבת את השטח אוהבת אתגרים ואוהבת להטיל אותם לפעמים על עצמי , וכשאני עומדת בהם אין אדם מאושר ממני . אז זהו קיבלת את נקודת העתיד של י ( 3 חודשים ) טוב אני צריכה לעוף ...אז מה שכן אני אגיד לך ששירות קרבי או לא הקורס ההכנה הזה עושה לי שנה שלמה של קרבי בכך שהוא מציב לי אתגרים שבכלל חיילים לא עושים אותם ואני עומדת בהם ויודעת שהמסגרת הצבאית הזאת עם כל הכבטוד לצורך הקיומי שלה היא מזלזלת בנו וכך כבר לא ככ איכפת מה יהיה עוד 3 חודשים מתגברים על כל דברר בחיים גם אם לעיתים חלומות לא מתגשמים . אז שיהיה לכולנו חג מלא נחת , ח ג ש מ ח