אני בדילמה.

אוריתוש

New member
מה זאת אומרת?

מה זאת אומרת מפסידה תאריך גיוס של קרבי וטירונות 03??? אם אני מתגייסת ב-18 ביולי זה אומר שאני הולכת להיות קרבית?????????? דרך אגב, עוד לא ממש הבנתי...מה את הולכת לעשות בצבא? קד``צ או משהו?

נקודת העתיד .

לפי מה שהבנתי מרוב הבנות שמתגייסות באותו היום אז כן . וטירונות 03 זה טירונות שעושים כי אם לא את לא נחשבת כתפקיד קרבי . וכשאת עולה על האוטובוס ביום הגיוס שולחים אותך לבסיס שעורכים בו את הטירונות הזו . כן אני עשיתי קדצ ללוחמת מג``ב . אתקבלתי . כרגע אני מתלבטת עם עצמי עם כדאי לחתום ויתור או לא למרות שבתפקיד הזה יש המון יתרונות ( לפחות כך אני רואה זאת ) לא קיבלתי תפקיד הדרכה כי ביקשתי במפורש שלא ישלחו לי כי כל החיים שלי אני עוסקת בהדרכה ונמאס לי . נוסף לכל , כנראה שאני כן אלך על התפקיד הזה כי אתקשרתי ללשכת גיוס ואמרו לי בקיצור `` להטיל מטבע `` ואני לא חושבת שזה ראוי להשליך תפקיד כזה גם כי זה נחשב יחסית ללוחמה של בנות לתפקיד סביר וגם את משאירה לזה הזדמנות - תמיד אפשר לחתום ויתור באמצע . אל תשכחי שהכותרת זו - `` לוחמה התנדבותית `` ולכן ... אז אם כל הרצון שלי והאימרות שלי התפקיד אולי לא משהו אך עדיף מלבזבז אותו על פקידה . כל החיים שלי נעשו בשטח אני אוהבת את השטח אוהבת אתגרים ואוהבת להטיל אותם לפעמים על עצמי , וכשאני עומדת בהם אין אדם מאושר ממני . אז זהו קיבלת את נקודת העתיד של י ( 3 חודשים ) טוב אני צריכה לעוף ...אז מה שכן אני אגיד לך ששירות קרבי או לא הקורס ההכנה הזה עושה לי שנה שלמה של קרבי בכך שהוא מציב לי אתגרים שבכלל חיילים לא עושים אותם ואני עומדת בהם ויודעת שהמסגרת הצבאית הזאת עם כל הכבטוד לצורך הקיומי שלה היא מזלזלת בנו וכך כבר לא ככ איכפת מה יהיה עוד 3 חודשים מתגברים על כל דברר בחיים גם אם לעיתים חלומות לא מתגשמים . אז שיהיה לכולנו חג מלא נחת , ח ג ש מ ח

jedi knight

New member
יש לך סתם רגשות קיפוח!

אף אחד לא מזלזל בך יש לך סתם רגשות קיפוח מיותרים ואולי אחרי שתראי איפה חיילים יושנים ואיך החיים במוצב אז אני בספק רב אם תחשבי על זה בתור אתגר ןלמה את באה בגישה כזאת למה ????? המדינה הזאת חרה נכון במיחוד עם כל יפי הנפש השמאלנים שעושים את החיים פה יותר קשים אבל נו אז מה המטרה היא להגן על מדינת ישראל שהוא המקום ליהודים ברחבי העולם למקרה שחלילה יקרה משהו כמו השואה אז זו המטרה וצריכים לבוא בגישה למען המדינה ושכל אחד יתרום במה שהוא מתאים ואם כל הכבוד לבנות עם מוטבציה לקרבי הן בכלל לא מתאימות והן יותר מזיקות מאשר מועילות כך שאני חושב שמי שמחפש ריגושים שלא יעשה את זה על חשבון המדינה והצבא ויעשה את זה בקנדה !!!!!!!!!! אגב פורשת כנפיים יקרה אני מאוד אוהב את הכתיבה הפילוסופית שלך היא באמת נחמדה ואני גר בקיבוץ בצפון אם רצית לדעת והשם האמיתי שלי ......... לא חשוב , תקראי לי אריק

אח אח אריק ידידי ....

אריק יקר , תודה על המחמאה , הפנמתי אותה . אני מבינה אותך בקשר להסתייגות שלך בקשר לבנות אבל אתה צריך להבין שאנחנו גם רוצים תפקיד שיתן לנו את הכבוד הראוי לנו . אני לא מצפה בשוויון מלא כי אין דבר כזה , זה מה שמבדיל ביננו וזה מה שעושה אותנו כל מין ייחודי מענין ושונה כי אם היינו שווים אז היה משעמם . דבר נוסף , אין לי רגשי קיפוח פשוט ( בשיא הכנות ) אני קצת מודאגת החודשים עפים לי מהלוח שנה ואני כבר מוצאת את עצמי או טו טו בבקו``ם וזה מלחיץ אותי ...והללואי והיית יודע עד כמה . ואני לא מחפשת ריגושים על חשבון צה``ל אני בסה``כ רוצה תפקיד שיתאים לאישיות שלי ולמה שאני יכולה להועיל הכי הרבה ואני לא חושבת שלבת במשרד בגלל כמה בנים שאומרים שהבנות רק מפריעות ...אז סלח לי אין זה ראוי שאפסול את מה שראוי ונכון בעיני . אל תשכח שכולנו רוצים להעניק למדינה הזו ( לפחות חלקנו ) אז למה שאתה תהנה מהשירות שלך ותרגיש סיפוק וגאווה ואילו אני אשב במשרד ?... לפי דעתי האפשריות צריכות פתוחות לשני המיניים באופן שווה עם גיוון מסלולים שלא יפגע באף אחד מאיתנו . אז תשמור על קשר... א ר י ק ;-)

jedi knight

New member
שבנות ישרתו היכון שהם

מתאימות וטובות ויש תפקידים רבים שבנות טובות יותר ומתאימות יותר מבנים( ואני לא מדבר על פקידות אם זה מה שחשבת) ולדעתי מתי שבת מתאמנת עם חבורת בנים ומסיימת אחרונה ומקבלת הנחות מהמ``מים זה הרבה יותר משפיל בחורה מלשרת במשרד או מפקדה או במשהו אחר המושג שיוויון זה פסה

פסה , האומנם ?!

שוב פעם התחלנו ...OK ...אני עדין לא מבינה מה לא נקלט אצלך . ( קצת קשה לי לענות לך ...רגע תן לי לחשוב ...) ובכן ... א> אני חוששת שאם בת מציבה לעצמה אתגר לשרת בלוחמה היא צריכה להיות מודעת לכך שזה הולך להיות לה קשה ואם היא מסיימת אחרונה ...אז?! כאילו מה מנהיה ??! זה שהיא מקבלת הנחות אני בטוחה ב- 100% שזה בשל סיבה מוצדקת ואני לעומתך לא חושבת שזה משפיל אני ממקומך הייתי מנסה להבין . ב> ושוב אני לא מאמין בשיוון מוחלט ג>פסה . ד> היה קשה לא לכתוב לך כי אני לפני גיוס ואני מודעת שזה הולך להיות קשה אך אני גם מאמינה שאעשה ככלל יכולתי . אז ...אני חושבת שסיימתי

למעלה