תודה על התגובה. אין לי עו"ד, אני מייצג את עצמי. הפיצויים מופקדים על פי סעיף 14. אין מחלוקת שמגיעים פיצויים, יש מחלוקת לא מהותית על גובה הפיצויים,
ובעיקר על הלנת הפיצויים, ט 161 נערך כחצי שנה אחרי סיום העבודה, כנ"ל מכתב סיום העבודה וכל הכרוך בזה. לחברת הביטוח הועבר החומר רק כשמונה
חודשים אחרי סיום העבודה . יש מחלוקת אם זו התפטרות או פיטורין, יש לזה משמעות לדמי הודעה מראש. אין מחלוקת, שהמעביד משך סכום של עשרות
אלפי שקלים מקופת הפיצויים (מבלי לידע אותי) והשאיר שם סכום שלדעת מספיק לתשלום הפיצויים. יש יותר מחשד שמשך גם כספים מקופת הגמל לפנסיה. אני מבקש תנועות
בחשבונות אלה.לא נותנים לי. ביקשתי מבית הדין צו לתת לי כל הנ"ל, כמובן הכל מתעכב בגלל הפגרה.
יש פה חשד לעבירות פליליות. מדובר על מעביד גדול, יחסית. ייתכן שזה מערכתי. ואז מדובר בעשרות מיליונים. גם מנסים "למרוח" אותי בצורה חובבנית ופרימיטבית,
להערכתי זה יפעל לטובתי בבית הדין.
מתלבט אם לפנות לאחד מגופי האכיפה, במגביל לדיון בבית הדין לעבודה. ושאלה הגדולה למי? הייתי פונה למחלקת אכיפה של משרד העבודה. מקריאה, הבנתי
שאין להם סמכות על פי חוק פיצויי פיטורין. האם הבנתי נכון? אפשרות אחרת זה המשטרה. שאלה אם יטפלו בזה.
ככל שהזמן עובר, כך עולה חשד לשיבוש ראיות, מחיקת קבצים, התכתבויות וכו". למרות שמהיכרותי מערכות מידע, למחוק התכתבויות בשני הגופים,
מבלי להשאיר עקבות, צריך שיתוף פעולה של הרבה אנשים, הן אצל המעביד והן אצל חברת הביטוח. בקיצור.... מסובך.