אני בהלם! פעילי שמאל נסעו לעכו

TOMASS The Best

New member
אני בהלם! פעילי שמאל נסעו לעכו

בשביל להנציח שמות של שכונות ערביות שננטשו במהלך מלחמת העצמאות, המוח שלי לא מצליח לקלוט מה האנשים האלה רוצים? החסרי הגדרה האלה (בטח לא יהודים), אם כ"כ אכפת לכם מזה אז תפנו תבתים שלכם ביפו ומזרח ת"א שננטשו גם הם ערב מלחמת העצמאות! ואז תוכיחו שאתם באמת אנשים הגונים ויפי נפש

היהודי1

New member
כמו שאמרתי - שמאלנים הם צבועים...

דו פרצופיים וטמבלים גדולים! אם הנהגת המדינה לא תעבור לידיים הנכונות והנקיות משחיתות אזי כולנו נאלץלשיר "שלום לך ארץ נהדרת" ולטבוע במי הים התיכון....

רולדההה

New member
זה הרי ידוע ששמאלנים, ../images/Emo98.gif

כמו מכשפות (וברווזים) צפים. להתראות ותודה על הדגים!

adishu

New member
ל היהודי1 אנא הסר דאגה מליבך

שמאלנים כפי שאתה מכנה אותם הקימו את המדינה והביאו אותך עד הלום מבלי שנזקקו לדברי גנאי שלך והם ימשיכו לעשות זאת בעתיד על אפך וחמתך. אז חסוך את שיעורי השחיה - לא תצטרך לשחות בים התיכון.

Rotema3

New member
שמאלנים הביאו אותו עד הלום?

דברי הבל.

ab138

New member
השמאל של אז זה ימינה מהליכוד

הדיבורים שהשמאל הקים המדינה אלו שטויות האנשים שהם השמאל של היום לא מסוגלים לשום מאמץ שאיננו תועלת עצמית נטו. אותם השמאלנים של הקמת המדינה היו ימניים יותר מהליכוד של היום ולא הסכימו לתת לערבים כלום. זאת עד מלחמת יוה"כ השמאל של היום זה חבורה של בעלי תרבות אמריקנית במימון ערבי שאפשר להגדירם אזרחי העולם. אין להם שום קשר למדינת ישראל ולעם היהודי, פרט לזה שנקלעו אליהם במקרה.... השמאל של היום לא מסוגל להרים סיכה לטובת כלל ישראל, וכל ההסטה שלו נגד ישראל מממומנת היטב מכספי הערבים מבקשי השמדתנו. אנשים אלו הם חבורה של משועממים המחפשים ריגושים בעולם ריקני. וכל הריגושים שלהם באים מלגרום נזק למדינה שהם חיים על חשבונה ועושקים אזרחיה.

One Echoe

New member
אני פשוט לא אפסיק.

לצחוק על אנשים כמוך. לא יעזור. אתם עלובים.

adishu

New member
קצת תגובות שאולי,,,יפקחו לך את

השמאל של היום כפי שאת קורה להם הם אנשים שחושבים לטווח ארוך. צודק, קבלנו את השכל במלחמת יום הכיפורים ואני אסביר לך למה: לפני המלחמה גולדה קבלה מסר מהמצרים שהם מוכנים לשלום תמורת נסיגה מסיני. גולדה ליגלגה ואמרה שעל שארם היא לא מוותרת. התוצאה היתה מלחמה עם אלפי הרוגים ובסופו של תהליך החזרנו את כל סיני כאשר יכולנו להגיע להסכם יותר טוב, וללא קורבנות. מוסר הסכל: מי שלא מוותר בטוב נאלץ לוותר, ברע. אנחנו,חלק נכבד בעם, הבנו את השיעור. מי שלא מבין זאת קורא לעצמו ימני ומכנה אותנו "שמאל". יש לי חדשות בשבילך: אתה לא אוהב את המדינה יותר ממני. אתה לא יודע במה אני עוסק בכדי לכנות אותי משועמם. אתה שונה ממני בגלל שאתה אטום לגבי ההשלכות של שלטון על עם אחר. אגב, שרון השתחרר מאטימות זו. אגב, לא הבנתי את הקטע של לחיות על חשבון המדינה, אני מייחס זאת לנסיון להשמיץ בכל מחיר את מי שלא חושב כמוך. (אטום כמוך)

Bronx Bomber

New member
גם את עכו אתם מוכנים למסור לערבים?

ומה עם לוד, רמלה, שי'ח מוניס, יפו, חליסה, טלביה, מוסררה, טאבאריה, צפת, ויתר ערי פלסטין?

hornyman73

New member
למה אתם לא מתנחלים שם?

הצעה מצוינת..תתנחלו ביפו. למה להרחיק עד השומרון? אני וחברים שלי גרים ביפו. הערבים מפנצ'רים לנו את הצמיגים של האוטו. אין לנו צבא שישמור עלינו. ואני עדיין שמאלני ולא שונא את כל הערבים כי אני יודע שמי שמפנצ'ר את הצמיגים זה אנשים כמו הימנים כאן רק מהצד השני של המתרס. יש ערבים טובים, ואני יודע שהם לא משקרים כי כבר הייתי במצב שערבי בא אליי עם סכין וערבי אחר עצר אותו כי הם יודעים מי אני ומה הדעות שלי ושאני בן אדם סבבה עם ערבים (ועם אתיופים ומרוקאים ואשכנזים). הבעיה שלי היא עם חולירות ששונאים את כולם. אז אולי תתנחלו ביפו? נראה אתכם. בלי תמיכה מהמדינה. בלי צבא צמוד. רק להיות בן אדם ולהסתדר עם הערבים. אתם לא תעשו את זה כי אתם נקניקים אמיתיים מברוקלין.

Bronx Bomber

New member
צריכים להתנחל גם שם. כל ארץ ישראל

חשוב וצריכים ליישב את הכל.

hornyman73

New member
אז למה לא עושים את זה?

אני יאמר לך, ביפו גרים רק יהודים שמאלנים עניים שאין להם מספיק כסף לשכור דירה בת"א. ויהודים עשירים שקנו שם וילות ענקיות ושיפצו אותן. אבל אין שם "מתנחלים". למה? כי המדינה לא תומכת ונותנת הטבות כמו ב"שטחים". מה שמוכיח את הטענה שלי שה"מתנחלים" התנחלו מלכתחילה מסיבות כלכליות יותר מאשר אידאולוגיות. מי שאידאולוג אמיתי מבין שמה שבוער יותר זה ליישב את הנגב ואת הגליל ואת יפו רמלה ולוד. אבל ביפו רמלה ולוד יש עבריינות. אין הטבות...אין חיילים ששומרים עליך... אז אני מבקש שתפסיקו לחשבו שמי ש"מתנחל" הוא ציוני אמיתי ומי שגר בת"א הוא סתם מסומם. ת"א זה גם יפו. זה גם רמלוד (דווקא יש שם הרבה דתיים) . כולנו ציוניים אבל צריך לזהות את המטרה החשובה שהיא יישוב ארץ ישראל הקטנה קודם לפני שרצים לגבעות השומרון.

TOMASS The Best

New member
לאף שמאלני לא אכפת ליישב את א"י

אחרת למה 90 אחוז מהם ואולי גם יותר גרים בגוש דן ולאורך החוף, בכיף שלהם, כביכול

adishu

New member
לגבי כל הערים שציינת

אין מחלוקת. התושבים הערבים הם גם אזרחי ישראל כך שכרגע אין בעיה. לגבי השטחים שכבשנו ב 67 הם לא שטח ישראל באופן רשמי, והתושבים שם גם לא אזרחי המדינה. ואסור שיהיו, מה שיקרה אם נספח את השטח כמו שעשינו ברמת הגולן ובירושלים המזרחית.

Bronx Bomber

New member
זה היה טעות לתת לערבים אזרחות.

לא "כבשנו" במובן החוקי. לא הייתה ריבונות מוכרת בשטחי יש"ע לפני שצה"ל שיחרר אותו משלטון זר. לפי החוק הבינלאומי מי שמחזיק בשטח שלא היה שם מקודם ריבונות מוכרת הוא הריבון דה פאקטו על השטח. אין צורך לספח שטחי יש"ע למדינת ישראל כדי שיהיו נחשבים כחלק מהמדינה. כמו שלא ספחנו באופן רשמי את יפו, רמלה, לוד, אום רשרש (אילת), ועוד מקומות אחרי ששחררנו אותם משליטה ערבית.

למעלה