אני בהלם! פעילי שמאל נסעו לעכו

היתה ריבונות זרה

יו"ש היה שטח בריבונות הממלכה ההאשמית - ירדן רצועת עזה היתה בריבונות מצריים.

Bronx Bomber

New member
רוב מדינות בעולם לא הכירו בסיפוח

של ירדן ביהודה ושומרון. מצרים אף פעם לא ספחה את עזה. עזה הייתה תחת ממשל צבאי מצרי.

mosht1

New member
אם לא היינו נותנים אזרחות -

היתה לנו מלחמת שחרור של הערבים בתוך הבית. 2. אני מצטט "לפי החוק הבינלאומי מי שמחזיק בשטח שלא היה שם מקודם ריבונות מוכרת הוא הריבון דה פאקטו על השטח" ובכן מי שהחזיק בשטח היו מצרים בעזה וירדן ביו"ש. ואנחנו כבשנו מהם. הבעיה מה לעשות בערבים שמאכלסים שטחים אלה. אי אפשר לתת להם אזרחות (יפגע באופי המדינה) לכן צריך לוותר. להתנתק. לשחרר. לצאת. לתת להם מדינה משלהם.

Bronx Bomber

New member
שוב פעם: לא מדובר ב "שטחים כבושים"

המושג "שטחים כבושים" לפי החוק הבינלאומי מתייחס רק לשטחים תחת ריבונות מוכרת של מדינה אחת שנכבשו על ידי מדינה אחרת. מצרים לא סיפחה את עזה. והסיפוח של ירדן ביהודה ושומרון לא הייתה מוכרת ברוב מדינות בעולם. רק שתי מדינות, בריטניה ופקיסטן, הכירו בריבונות ירדני ביהודה ושומרון. לא צריכים לוותר על השטח ולא צריכים לתת אזרחות. צריכים ליישב שם יותר יהודים ולעודד הגירת הערבים.

adishu

New member
לא ברור מה אתה רוצה: אתה

מוכן להיות גלוי ולפרט בדיוק כיצד תעודד כ 3 מליון ערבים שמתגוררים בעזה ויו"ש להגר ולאן?

One Echoe

New member
בנאדם כמוך,

שמכליל קבוצה כ"כ גדולה של אנשים, בערך חצי מהמדינה שלך, רק מראה כמה הוא אידיוט, כמה הוא פרא שהולך אחרי העדר. נופר צודקת, לא צריך להתייחס אליך ברצינות יותר מדי. אני שמאלני, ואני לא חושב שכל הימין הוא דו פרצופי וטמבל גדול. אני אוהב את המדינה שלי, אני מנסה למצוא פתרונות. אני לא כמוך, רק מנסה לזיין פה בשכל כמה אתה שונא את כל מי ששונה ממך וכמה כולם פה לא כמוך. תתבגר. שלום לילה טוב

Bronx Bomber

New member
זה לא סוד שארגוני השמאל פועלים

בשליחות ומימון של גורמים זרים עויינים למדינה ולעם היהודי. כמו הישראלים שפועלים עבור המסיון.

iko iko

New member
רק כדי שאני אבין

אתה מתכוון לנתורי קרתא? הם שמאלנים? אבל חשבתי שכל הדתיים מאמינים בארץ ישראל השלמה... כנראה טעיתי.

Bronx Bomber

New member
אין הבדל גדול בין השמאל ונטורי קרתא

שניהם פועלים בדרך שלהם לפירוקה של המדינה. הרבי מסאטמר אמר "הציונים יפרקו כל מה שהם בנו".

hornyman73

New member
זה לא סוד שארגוני הימין פועלים

ארגוני הימין הם בשליחות ומימון של גורמים זרים ועויינים למדינה ולעם היהודי.

One Echoe

New member
הוא רק חזר אחריך,

בשביל להראות לך כמה...כמה טיפשי יצאת.

iko iko

New member
אני חייב להגיד שאני מסכים איתך.

כמו שלהפגין נגד הגדר נראה לי דבר מטופש ביותר...

למעלה