אני בהלם
אני בשוק

אני בהלם../images/Emo2.gifאני בשוק../images/Emo70.gif

כאילו למה עשיו ??!?!?! סיפרתי לכם על הנשוי , נכון ?!!!! הקטע הוא שהתכוונתי לגמור את הקשר ופתאום .. מה הוא אומר לי ?!?!
שהוא מתגרש ! כאילו למה עכשיו ??!?!?!? אני לא מבינה תחיים האלה לפעמיים הם כאלה דפוקים !!!!!

טאKילה

New member
הוא משקר לך שלא תעזבי אותו

גם אם הוא מתגרש , אין לך מה לעשות מה את צריכה לצדך איש מבוגר ממך ב=25 שנים? את רק פורחת הוא תכף מתעייף ,זוגיות כזו תהיה איתו על הפנים
החיים לא דפוקים,את דופקת לעצמך את החיים. תדעי לך שהוא חלאה הוא עובד עליך, הוא מעולם לא ראה אותך, מי את שיתגרש לכבודך? חשבת על זה שהוא התחיל בתרגילי תעתוע,הוא מתעתע בך.

12אניהיא

New member
הוא חלאת המין האנושי

פדופיל זבל!!!!!!!!! אין לי מילה אחרת עבורו. פתאום הוא מתגרש????????? איזה טיפוסים מסתובבים בנט....איכסססססססססססססס. הןא לא התגרש הוא לא יוותר עבורך על המישפחה שלו. הוא לקח לו אותך כמטרה והוא חייב לכבוש את היעד. אל תתפתי הוא יהרוס לך ת'חיים ואז באמת החיים יהיו דפוקים עבורך. היום את חושבת שאת מאוהבת, אבל במה????????? במי?????????? מנסיון כולם נישמעים כאן אותו דבר אבל מי הם באמת??????????? הרבה פעמים זו רק דמות וירטואלית שבמציאות זה שונה לגמרי. תשמעי עיצה מבעלי נסיון עזבי אותו נתקי כל קשר!!!!!!!!!!!! ואפילו תתנתקי זמן מה מהאינטרנט. אל תתני לו לדפוק לך ת'חיים. החיים שלך אמורים להיות הכי יפים עכשיו, את בגיל כזה יפה תהני מיזה ועם בני גילך.
ים ממני.

.........

אתם צודקים !!! ואני יודעת את זה ! אבל הקטע שאני לא מוכנה לקבל את זה ולהכניס את זה לראש שהוא לא זבל וכל זה !!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

12אניהיא

New member
טוב חמודה....

אז את בבעיה ואנחנו מתאמצים לשווא. הוא לא זבל הוא אחלה בחור תיפגשי איתו הוא יעשה אותך מאושרת. חבל על כל רגע שאת מפספסת.

טאKילה

New member
את רק בת 16 הוא בן 40 פלוס../images/Emo178.gif

רק המחשבה על שילוב כזה עושה גועל, הוא סוטה מין ארור,הוא חלאת אדם בגיל העמידה. תתרחקי ממנו לכי לאהבה בגילך, תטעמי את הנעורים עם בני גילך, נעורים זה רק פעם בחיים,טעם הנעורים מדהים. אל תתני לתקופה הזו לחמוק ממך,זה שלך. אל תאפשרי לאיש מבוגר לקחת את תמימותך לתהום. [אולי הוא מבוגר מאבא שלך] תתעוררי ילדה זה סתם חלום בלהות, כואב לי לראות אותך חולמת בהקיץ, כורכת סביב צווארך רביד בצורת אזיק. עופי גבוהה לשמים אין גבול העולם מחכה לך ילדה.

אבל ....

אני אוהבת אותו !!!! והוא מקבל אותי כמו שאני .. נערים בגילי לא בטוח יקבלו אותי !!!!!!
ודרך אגב .. החיים שלי גם ככה ב-זבל! אז הוא לא ממש יהרוס אותם ...

טאKילה

New member
הוא לא מקבל אותך,הוא מנצל אותך

הוא רוצה את בתוליך, אחרי מעשה את לא תשמעי ממנו עוד, הוא פדופיל הוא יעבור לטרף הבא. חוצמיזה תפסיקי להמעיט בערכך, למה שנער לא יאהב אותך? חבל ילדה את מורדת,מורדת בעיקר בעצמך.

בת כמה את ובן כמה הוא !?!??!?!?!??!

קודם כל הוא לא נורמלי, עובר על החוק (אולי לא עשיתם כלום אבל עדיין לא משנה), מילא אם היית בת 25 והוא 38 אבל את כולה בת 16 כמו שאני מבינה!!! תנתקי כל קשר איתו!!!!!!!!!!

12אניהיא

New member
חה אוהבת....הצחקת אותי

את מי את אוהבת??????????? את הפדופיל הזה?????????? מעניין אם זה היה קורה להיפך זאת אומרת לבת שלו, איך הוא היה מגיב?????? אם החיים שלך בזבל ובכל מצב הגעת להחלטה שלך למה את פונה אלינו בכלל????? לכי הוא יראה לך את החיים האמיתיים, הוא יראה לך מה זה החיים בזבל. את כניראה מזוכיסטית!!!!!! למה את חושבת שנערים בגילך לא יקבלו אותך??? גבר בגיל העמידה יותר טוב???? חשבתי שאת יותר חכמה אבל מתברר שלא!!!! ותסלחי לי מאוד.

טאKילה

New member
חמודה זכות התגובה לכולם\ן

גם לאניהיא,גם אם התגובה לא לטעמך,כל עוד השפה תרבותית. הנושא שלך מקומם,המחשבה שאת מנוצלת על ידי איש מבוגר, מקומם מאוד,ואם התגובות לא לטעמך וברור שרוב התגובות לא יהיו לטעמך,כי כולן בדאגה לשלומך,לחייך שלך. את הזוייה,ואנחנו מנסים להעיר אותך מחלום בלהות.

12אניהיא

New member
אני אגיב מתי שיבוא לי

לא מתאים לך התגובות את יכולה לא לקרוא אותן!!!!!!!!

חוזרת לאחור קצת

במקום להתווכח אתנו המבוגרים, אולי כדאי לך ללכת לים או לטבע לחשוב קצת על מה שאמרו לך כאן, ובטח אחרים ולזכור שלא המצאת את הגלגל. שמה שקורה לך, קרה כבר בעבר, לנסות לצאת ממרדנות לשמה ולחשוב לחשוב חיובי, שכל מה שנאמר לך נעשה כדי להזכיר לך בדיוק את זה. את בטח חושבת שאף אחד כאן לא יודע מה את מרגישה וזה ממש לא נכון. אני לפחות יכולה להבין את ההרגשה שלך. ולכן, ודווקא בגלל זה אני יודעת במאה אחוז שמוטב לך עכשיו (מאוחר אבל לא מדי) וכל המשך רק יוסיף ויגדיל לך את הכאב. את צריכה להחליט מה את עושה עם החיים שלך, ואני בטוחה שגם חברות שלך לא ייעצו לך להיפגש אתו, לא בגלל שלא מבינות אותך אלא דווקא בגלל שאוהבות אותך. חס ושלום, אני לא אפנה אותך להורים שלך כי היית פונה אם היית מרגישה שהם כתובת. תמצאי לעצמך אלף עיסוקים שגורמים לך שמחה, ומהר עכשיו לפני שאת מתחילה בטעות הזו כי אחרי שתתחילי - הם כבר לא יעשו את העבודה , או שלפחות גם זה יהיה קשה יותר. בקיצור - יש מקרים ופעמים וזמנים שאדם בוגר (גם קצת בוגר) צריך לעשות החלטות קשות. לסגור את הדלת על מה שהרגיש ולהבין שטעה זו החלטה קשה. אבל לא תמיד יש ברירה וזה חלק מההתבגרות להבין ולבצע עד כמה שזה קשה. ורק תזכרי שעד כמה שקשה לך עכשיו לעשות את זה, יהיה לך רק הרבה הרבה יותר קשה מאוחר יותר. מאחלת לך הרבה כוח ואומץ.

Sefy

New member
אני לא הולך לשפוט אותך...

אבל, ותסלחי לי, אני פשוט בנאדם שעובד על פי הגיון ועושה מין אנאליזה של מה שאמרת כרגע כמו "נערים בגילי לא בטוח יקבלו אותי" ויותר גרוע "החיים שלי גם ככה ב-זבל" וזה לא נשמע טוב. מסקנה ראשונה שאני מגיע אליה, יש לך הערכה מאד נמוכה כלפי עצמך, ובגלל זה את חושבת שנערים בגילך לא יעריכו אותך. מסקנה שניה היא, את בודדה ואף אחד לא מתייחס אלייך ברצינות, אז כשסוף סוף מישהו כן, את פשוט נקשרת אליו ובלבלת את זה עם אהבה. מסקנה אחרונה, עבר עלייך הרבה ואת פשוט מיואשת, וזה למה את חושבת שהחיים שלך בזבל, והנה יש מישהו שאת מסוגלת לדבר איתו וזה נותן לך מן תקווה כזו פנימית ואת מרגישה שייכות. האם זה פחות הוא יותר נכון מה שאני אומר ?

למעלה