..... כן , זה נכון מה שאמרת , לצערי
S Sefy New member 24/7/03 #22 אז עכשיו שאנחנו יודעים את הבעיה... ויתר קל לפתור אותה, אבל קודם כל, למה הערכה הנמוכה שיש לך ? מה את לא אוהבת בעצמך ? הייתי דווקא אוצה שתרשמי לי איזה דברים את כן אוהבת בעצמך.
אז עכשיו שאנחנו יודעים את הבעיה... ויתר קל לפתור אותה, אבל קודם כל, למה הערכה הנמוכה שיש לך ? מה את לא אוהבת בעצמך ? הייתי דווקא אוצה שתרשמי לי איזה דברים את כן אוהבת בעצמך.
ח חמודה בדיכאון New member 25/7/03 #23 אממ .. אני לא אוהבת את עצמי .. ממש אין משהו שאני אוהבת בעצמי יש לי ביטחון עצמי נמוך מאודדדד הערכה עצמית גם נמוכה אולי בגלל זה אני לא אוהבת את עצמי ..
אממ .. אני לא אוהבת את עצמי .. ממש אין משהו שאני אוהבת בעצמי יש לי ביטחון עצמי נמוך מאודדדד הערכה עצמית גם נמוכה אולי בגלל זה אני לא אוהבת את עצמי ..
S Sefy New member 27/7/03 #24 השאלה היא מה ולמה ? ../images/Emo4.gif מה את לא אוהבת בעצמך ? ממה הערכה הנמוכה ? תאמיני לי אני מכיר את ההרגשה אבל השאלה היא ממה זה נגרם לך ? אני בטוח שלא כל הזמן היית כך, אלה מישהו וא משהו גרם לך להרגיש כך לגבי עצמך.
השאלה היא מה ולמה ? ../images/Emo4.gif מה את לא אוהבת בעצמך ? ממה הערכה הנמוכה ? תאמיני לי אני מכיר את ההרגשה אבל השאלה היא ממה זה נגרם לך ? אני בטוח שלא כל הזמן היית כך, אלה מישהו וא משהו גרם לך להרגיש כך לגבי עצמך.
ח חמודה בדיכאון New member 27/7/03 #25 .... אני לא אוהבת את הגוף שלי ! ואני חושבת שאם אני יצא איתו אז אני יהיה יותר משוחררת ויהיה לי ביטחון וכל זה
.... אני לא אוהבת את הגוף שלי ! ואני חושבת שאם אני יצא איתו אז אני יהיה יותר משוחררת ויהיה לי ביטחון וכל זה
S Sefy New member 28/7/03 #26 לפחות עכשיו אנחנו קצת מתקדמים... מה את לא אוהבת בגוף שלך ? יש אפשרות שאת יכולה להראות תמונה ? (טוב, כמו כל גבר חרמן הייתי אומר כל הגוף, אבל פנים יכול להספיק )
לפחות עכשיו אנחנו קצת מתקדמים... מה את לא אוהבת בגוף שלך ? יש אפשרות שאת יכולה להראות תמונה ? (טוב, כמו כל גבר חרמן הייתי אומר כל הגוף, אבל פנים יכול להספיק )