אני בהלם.

אני בהלם.

ערן זילברמן הרגע התארח ב"אחות הקטנה" המגישה שאלה אותו משהו על קרן - והוא אשכרה אמר "רוצה להריח את קרן?" והושיט שתי אצבעות..

דורון

New member
העיקר הוא אומר בראיון ב Ynet שהוא המציא את

הסיפורים ושזה לא הוא באמת. שהוא סתם הלביש על עצמו דמות. אפשר אולי לשחק דמות יום, יומיים, גג שבוע. אבל אחרי שלושה שבועות רואים מי אתה באמת. משפיל את האקסית שלו בלי שיש לה יכולת להגיב. ממציא סיפורים על חיסול חיות - אחת הדרכים הכי שפלות להציג את עצמך לסביבה. יהיר ברמה בלתי נסבלת: "כמו שאבלה אוהב" "אני הייתי ערן ואלה היו הקוביות שלי" ברוך שפטרנו מהאפס הזה! והמשפט באחות הקטנה רק מראה שהוא לא למד כלום. מקווה שכבר זרקו אותו מהעבודה והתביעה מהאקסית בדרך.

והנרות שבת לרנין

היה ממש מגעיל ודוחה. בחור אפס. נתנו לו הזדמנות לשפר את הדימוי הבעיתי שנוצר לו, במקום זה הוא קלקל לעצמו יותר.

להתבדח, להתבדח, אבל הגזים..../images/Emo185.gif

הוא מתיימר להיות העידן קפון החדש: המעפן הזה שמשתמש בדיבורים הזויים כדי להתבלט. הוא הביא מתנה למודח הבא, ואז הציג נרות שבת ואמר: "זה לרנין: אם היא תרצה שתשתמש בהם, אם לא-שתדחוף". הגזים. נראה אפס אחד גדול הערן הזה.

droriko

New member
טוב "האלמוני המאושר" כתב רק את החצי הראשון

של המשפט, אין ספק שהחצי השני משנה לגמרי את הקונטסט, לא לעניין מבחינת ערן .

דווקא לא נכון

הקטע עם הנרות שבת לרנין היה ברור שזו בדיחה, אפילו אם לא משעשעת. אבל העניין עם קרן והאצבעות... שמעו, אני הייתי בשוק לגמרי. מישהו צריך לעצור את הבנאדם הזה. ואני בספק אם כשקרן תצא מהוילה ותראה את זה היא לא (גם) תגיש נגדו תביעה.

אפילו אסי עזר../images/Emo99.gifלא אהב את ההתנהגות של שי

כלפי נעמה. ובאמת אין לשי חמלה לאף אחד/ת. דפוק למי שמאמין למשחק שלו!!! הבן אדם, הגיע לאלימות מילולית...(ומוזר לי שההפקה לא הגיבה על זה) אסי החמוד אמר על עינב:" כמה שהיא צועקת וכועסת...אי אפשר שלא לאהוב אותה..."
ערן ממשיך לשחק את הדמות גם מחוץ לוילה (ולא התפלאתי בכלל
) "אין שכל אין דאגות.."

droriko

New member
למנחים אסור להביע דעה על מתמודד!

זה הרי ברור שלמנחה התוכנית תיהיה הרבה יותר השפעה על הציבור מלאדם רגיל (גם אם הוא לא מבין מהחיים שלו בהאח הגדול)

droriko

New member
אה הבנתי שאתם מדברים על האחות הקטנה

טוב נו השחלתי כאן את דעתי על ההנחייה של עזר, גם משהו :)

jud1001

New member
הכי נמוך שרק אפשר ירד ../images/Emo41.gif

ערן בתוכנית ה"אחות הקטנה"... "נכנסתי לדמות" אמר...בין היתר ...[תירוץ עלוב] וזו הייתה רק מרגלית קטנה ממרגליות מוחו ...

Eloola

New member
הוא אפס אמנם, אבל הוא עדיף על הרבה אחרים.

ועל זה נרחיב את הדיבור בהזדמנות הקרובה

אויש אסי עזר

הוא כזה מתוק. אמנם לא ראיתי הרבה אחרי שערן הלך בתכנית (קיבלתי הלם לייט) אבל מהש אסי עזר אמר ממש נגע לליבי. שבלי להכיר את ערן הוא נפגע מהאמרות שלו לגבי הומואים. תחשבו על זה רגע - מישהו אומר בטלוויזיה שהוא שונא ונגעל ממה שאתם (אפילו אם אתם סתם גרים בצפון) כמה שזה מקומם. מה שאהבתי גם באסי עזר זה שהוא ממש הושיט לערן הזדמנויות לתקן את מה שהוא אמר (הזמין אותו למפגש של נערים שנמצאים בארון או משהו כזה, או ביקש הסבר בתקווה שערן יגיד שהוא לא באמת חושב ככה) וערן המטומטם הזה פשוט נתקע בזה שהוא "שיחק דמות" עלק דמות - ואני בספק אם מישהו באמת הצביע לו חוץ מאמא שלו.

u r a n i a

New member
אגב ערן - מה נסגר עם מקום העבודה שלו?

כשהוא היה בווילה כתבו שמקום עבודתו מתכוון לפטר אותו. באמת עשו את זה? אני לא מעודכנת..

למעלה