אני בהלם.

Uri04

New member
אותי דוקא הגעיל אסי עזר

אני מוכרח לציין שה"אחות הקטנה" היא אחת הסיבות העיקריות שאני ממשיך לצפות בדרעק המזוקק הזה, התכנית עצמה שנונה ואפרת אברמוב גדולה מהחיים. גם התכנית של היום התחילה בצורה טובה, עד שאברמוב הביאה לאולפן את אסי עזר, כמי שמסמל את המיינסטרים הערוצשתיימי/שידורי קשת וואטאבר ובכך, כמישהו שמייצג את הממסדיות הטלוויזיונית המנוונת (ערוץ ביפ הוא ערוץ נישה ולכן מוגדר כחופשי יותר מבחינת התכנים שלו). בשנייה שעזר עלה לאולפן, עלה לי החום; הבנאדם ישב שם ממורמר וחיפש כל סיבה אפשרית על מנת לצאת 'יפה נפש', בעוד שאברמוב והפקת ה"אחות הקטנה" אמורים לצאת בתור ה"מניאקים חסרי הלב שמחפשים לרקוד על הדם". החל מהניסיון הנואש להביך את ערן ולחנך אותו לערכים, המשיך בהתנשאות הטוטאלית שלו מעל אברמוב, וסיים בגרוע מכל - התייחסות לכל קטע מהתכנית שאברמוב הצגיה לפניו כ"משלמים לי בשידורי קשת ולכן אני לא יכול להגיד את מה אני באמת חושב על המתחרים, אני חושב שכולם אנשים מדהימים, ז'אנר תכניות הריאליטי הוא ז'אנר תרבותי גבוה וחשוב ואין לצחוק/לזלזל בו בשום דרך, אין לצחוק על המתחרים וכל מי שעושה זאת הוא בנאדם חרא". אז יופי, אסי (אני יודע שאתה קורא את זה, אתה בעצמך אמרת שאתה קורא פורומים). תודה שהרסת את התכנית. תכנית "האח הגדול" היא תכנית ריאליטי וחלק מהכיף הכי גדול שלה הוא לרדת על המתחרים ועל כל מה שהם מייצגים. לי לא הרסת את המשך ההנאה מהצפייה, חוץ מהצפייה במשדר המרכזי, עליו אני דוקא מוכן לוותר בכיף.

BeN ShaDe

New member
נו למה ציפית?

שיירד על התוכנית ועל כל המתחרים? באמת... ברגע שהוא היה עושה את זה הוא היה מפוטר על השנייה ומאבד הרבה כסף ובעיקר הרבה מערכו. אני יודע שאסי יכול לרדת על דיירי הבית הגדול ועל כל התוכנית מהיום עד מחר , אבל הוא לא יכול.
ואם אסי באמת קורא פה - אסי , תחזירו את "דבר עם הסוכן שלי"!!!!!!

Uri04

New member
אז דבר ראשון, חבל שהזמינו אותו

ומשום שהוא בכל זאת התארח בתכנית, הרגשתי צורך להגיד מה שאני חושב עליו. דבר שני - הוא היה יכול להוריד הילוך ולא לשבת שם ממורמר ולהרגיש כאילו תוקפים אותו אישית ולנזוף באברמוב על זה שהיא כביכול עושה צחוק מנושאים רציניים. פאק הים.

droriko

New member
אז שלא יבוא להתראיין

בשביל מה ההצגה המתחסדת הזו שם? הוא סתם ממאיס את עצמו עוד יותר ובקשר לעזר עצמו שאתה כל כך מתלהב מממנו. מההיכרות הטלוויזיונית שלי עם אסי עזר(אקזיט,מילכוד 24,דבר עם הסוכן שלי) הציניות שלו אף פעם לא היתה מצחיקה ,בעיקר מתגרה ומעצבנת,הרבה יותר משל ערן. בתוכניות של עזר תמיד היו לצידו דמויות ביזאריות שהאפילו עליו והפכו לסטארים של התוכנית(ציקי לאבין,גילרמן,עופר שכטר ).

לגמרי משוגעת על אסי עזר! אחלה גבר

שבעולם בעיניי! מה רצית? שישב ללכלך ולירוק לבאר שממנה הוא שותה? איזו הסחפות אנשים.

למעלה