אם הוא לא שרוף, כבר טובמניסיון באירועים קודמים הוא כנראה שורץ חיילים. ואלה היו אירועים הרבה פחות משמעותיים.
ניסיון לעבור דרכו קרוב לוודאי יוביל להתקלות בהם ולשאלות מי אני ומאיפה אני. זה בתקווה שלא יירו בי קודם.
אני פחדן מכדי לבדוק.
אם הוא לא שרוף, כבר טובמניסיון באירועים קודמים הוא כנראה שורץ חיילים. ואלה היו אירועים הרבה פחות משמעותיים.
ניסיון לעבור דרכו קרוב לוודאי יוביל להתקלות בהם ולשאלות מי אני ומאיפה אני. זה בתקווה שלא יירו בי קודם.
אני פחדן מכדי לבדוק.
ברכות קלייטון, עלה והצלח. הערה: אם חלילה יורים לבית שלך, אני מחסל את נסראללה בעצמי.אני בחזרה בצפון!
יש לך את הנ.צ של קלייטון? כי הוייז יקח אותך לנמל ביירות ולא לבקתה ביער.ברכות קלייטון, עלה והצלח. הערה: אם חלילה יורים לבית שלך, אני מחסל את נסראללה בעצמי.
טרם הזדמן לי לברר. כתל-אביבי, מאוד אהבתי את הגולן בילדותי. במיוחד את קצרין וביה"ס שדה גולן. חבל שהפכו את המקום הזה למטווח.יש לך את הנ.צ של קלייטון? כי הוייז יקח אותך לנמל ביירות ולא לבקתה ביער.
קלייטון לא בגולן.טרם הזדמן לי לברר. כתל-אביבי, מאוד אהבתי את הגולן בילדותי. במיוחד את קצרין וביה"ס שדה גולן. חבל שהפכו את המקום הזה למטווח.
אם הוא מציץ, שיצייץ!ששששששששששששש
נצראללה מציץ לפה לפעמים.
ציץ, צוויץ, מי צייץ?אם הוא מציץ, שיצייץ!
בטח הולך,ציץ, צוויץ, מי צייץ?
קול ציפור הוא על העץ.
אבל זה ביאליק, הולך?
אללה אעלם !בצד"י או בסמ"ך?
וגם הוא מבין שקלייטון רכוב על אופניו מתחנת הרכבת בנהריה או עובר ליד מחסום באכזיב הוא לא בדיוק ברמה"ג,
אלא אם כן בעקבות רעידת האדמה האחרונה הועבר הים התיכון למקום אחר.
מציץ בשני צ' אחת רגילה ואחת סופית.בצד"י או בסמ"ך?
וגם הוא מבין שקלייטון רכוב על אופניו מתחנת הרכבת בנהריה או עובר ליד מחסום באכזיב הוא לא בדיוק ברמה"ג,
אלא אם כן בעקבות רעידת האדמה האחרונה הועבר הים התיכון למקום אחר.
בשני ל'ונצראללה?
נא לא לבלבלני.בשני ל
הגעתי אתמול בערב רכוב על האופניים מנהריה. וזו אחת הנסיעות הכי שמחות שעשיתי אני חושב בחיי.
במחסום ליד אכזיב איפה שכתוב "הנך נכנס לאיזור מאויים" עמדו החיילים המשועממים הרגילים. חשבתי שהם יתרגשו למראה רוכב אופניים שעובר אותם בדרך צפונה, אבל לא.
ביישוב עצמו לא נתקלתי באף אחד. אני אעשה סיבוב היום, ארד לסופר למטה להצטייד כי הבית ריק, ונראה מה הבחור שם מספר.
כל התקופה שלא הייתי עקבתי אחרי ההתראות באפליקציה של פיקוד העורף והתגעגעתי לאזעקות והפיצוצים.
עכשיו אני בחזרה אז יאללה תכו בי.
כל הטוב הזה מתאפשר כי האשה נסעה לחו"ל לחודש. בענייני עבודה שלא יכלה לדחות כבר.
היה ברור לשנינו מהרגע הראשון שאיך שהיא יוצאת לשדה אני יוצא לרכבת. לא היה צריך לדבר על זה.
ואכן יצאתי ביחד איתה, סוחב את האופניים, ליויתי אותה לרכב, ומשם לרכבת אל נהריה.
אכן.כיום הם נקראים רט"ג יעני רשות טבע וגנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.