אני בטוח שעשיתם את זה לא פעם ולא

Superunknown1

New member
אני בטוח שעשיתם את זה לא פעם ולא

פעמיים כבר בפורום.... אבל, תעשו את זה עוד פעם בשבילי, נכון?
יפה. שכל אחד יכתוב את חמשת הלהקות האהבות עליו, ואת שלושת השירים של רדיוהד שהוא הכי אוהב: (לאו-דווקא בסדר של מקופם ראשון, שני..) -שירים: vegetable air-bag ripcord -להקות: ash radiohead marilyn manson mushroomhead קרח 9.

Yael Floyd

New member
מממ...

שירים life in a glass house the bands fake plastic trees להקות pink floyd radiohead beatles המכשפות ערן צור

polyethylene

New member
הנה שלי.

להקות / אמנים: radiohead ballroom strangelove איתן חן עמרי לוי שירים: street spirit exit music polyethylene
polyethylene parts 1&2

newtone

New member
טוב זה נתוי לשינויים כל הזמן

נכון לעכשיו: exit music lucky the bends להקות radiohead mercury rev red hot chili peppers coldplay רוקפור

Major Thom

New member
קשה ..

זה משתנה בערך כל יומיים אבל: שירים: my iron lung the turist pyramid song אמנים: manic street preachers air pavement eels רוקפור
pavement - stop breathin

Major Thom

New member
ורדיוהד, מן הסתם

(חשבתי שהכוונה היתה ללהקות חוץ מרדיוהד, כי רדיוהד זה חלק די ברור ברשימה של כולם פה)
beta band - i know

man-o-war

New member
גם אני

זה באמת משתנה הרבה להקות: קינג קרימזון פינק פלויד רוקפור רדיוהד הסמיתס וגראנדדי, הם מתחלקים במקום החמישי שירים(קשה במיוחד): Climbing Up The Walls Street spirit How to Disappear Completely

../images/Emo105.gif ואצלי..

להקות: radiohead smashing pumpkins led zeppelin היהודים/מוניקה סקס (כל הישראלי בכלל) pearl jam cream ברי סחרוף jimmy hendrix שירים (*מתלבטת שעות*): permenant daylight just punchdrunk lovesick singalong lucky fade until you disappear compeatly וזה נדוש אבל איך אפשר בלי karma police זהו... סליחה שאין לי מושג איך לאיית :) מקווה שיצא לי נכון (כמה מועיל להיות דוברת אנגלית)
מופע הארנבות של ד"ר קספר- היא אוהבת

אוי....

סליחה :) לא שמתי לב לרק חמש ורק שלוש... טוב נו, תבחרו מתוכם מה שאתם רוצים, אני אוהבת את כולם באותה מידה..
ventures- walk don´t run

apathic

New member
השתגעת לגמרי

5 להקות ורק 3 שירים?!! אין סיכוי... טוב, אני אנסה... להקות: Radiohead משינה Manic Street Preachers Pearl Jam Counting Crows וזה רק חמש כי זה מה שרצית, ואני בטוח שאלה לא הלהקות שאני הכי-הכי-הכי אוהב ברגע המסויים הזה.. חוץ מרדיוהד.. סביר להניח שהם תמיד יהיו מקום ראשון. אבל זה רק להקות, זה כולל זמרים/זמרות? כי אם כן אז אני צריך לשנות קצת.. אוקי.. שירים, זה כמעט פחות קשה... Idioteque Paranoid Android אין לי מושג מה לשים במקום השלישי... באמת שאין לי.. Pearly...? אולי... לא בטוח.. טוב אז בקיצור באמת שאין לי מושג למה הגבתי כי אני ממש לא שלם אם מה שכתבתי פה.. לא משנה.

apathic

New member
אני מצטער, זה לא יכול להשאר ככה

מקום שלישי בשירים של רדיוהד... Killer Cars וזהו, עכשיו אני בטוח. לקח לי דקה והבנתי מה פספסתי.
Sarah McLachlan - Adia

Eclipsed 0

New member
כרגע..

1. Radiohead 2. King Crimson 3. Pink Floyd 4. Änglagård 5. Rush 1. Street Spirit 2. Fake Plastic Trees 3. How To Disappear Completely

t bone

New member
זה לא ממש בר ביצוע לדעתי

לבחור חמש להקות שאתה הכי אוהב? אני לא מסוגל לעשות את זה כי זה פשוט לא אפשרי מבחינתי. זה בדיוק כמו הפרויקטים האלה של 50 האלבומים הכי טובים בכל הזמנים או 30 הלהקות הכי מחדשות וכן הלאה.. פרויקטים כאלה לא משקפים כלום, כי זה בלתי אפשרי לבחור כאלה דברים. כנ"ל לגבי 3 שירים של רדיוהד (למרות שזה טיפה יותר מתקרב לאפשרי, אבל גם לא ממש).

lide

New member
נכון לעכשיו..

שזה אומר מה שאני שומע בשבועיים האחרונים: ברי סחרוף (החברים של נטשה מאיר אריאל) וכל מיני אוספים של אומנים ישראלים. pink floyd´ the doors david bowie oasis pearl jam ואת שלושת השירים, זה קשה לי לבחור.

Fish in the sea

New member
יותר קשה מלצום../images/Emo70.gif

לא שאי פעם ניסיתי....
ממממ שלושה שירים? אפשר בכלל לבחור? lucky paranoid android street spirit אבל זאת שאלה ממש לא הוגנת. להקות...מממ... radiohead muse oasis travis (ולו רק בגלל the man who) blur (הם לא באמת ב-5 אבל בחודש האחרון הם ראשונים...) ואני לא יכול שלא להזכיר את גראנדדי וגומז המקסימים,וגם את פלאסבו ודה וורב הנפלאים. וכמו כן אני חייב חסד ילדות לקוביין וחבריו. מצטער אבל הייתי חייב... גמר חתימה טובה.
coldplay - daylight
שבדיוק התחלף ל green eyes.

Superunknown1

New member
עקב התלונות הרבות,

אני "מרשה"
לכל אחד להרחיב את רשימת הלהקות+רשימת השירים.... אני ארחיב קצת (הרבה
) בלהקות- שוב, ללא סדר של מקומות...: קרח 9, וואקום, אינפקציה, אביב גפן (קצת), JJ72, sah, radiohead, marilyn manson, mushroomhead, muse, 311, murderdolls, slipknot, mansun, 18 wheeler, garbage, skunk anansie, hole, archers of the loaf, live, five point o, deftones, air, the offspring, foo fighters, קצת גרין דיי ו......זהו. פיו, רשימה ארוכה- אלו -כ-ל- הלהקות שאני אוהב. לרשימת השירים אני מוסיף את planet telex creep- כמה נדוש
וזהו.

Major Thom

New member
הרשימה המלאה:

(בסדר אלפבתי, פחות או יותר) air, alice in chains, badly drawn boy, belle & sebastian, beta band. black rebel motorcycle club, breeders, broadcast, catherine wheel, cocteau twins, coldplay, cure, david bowie, doves, eels, elastica, faultline, for, grandaddy, jerry cantrell, led zeppelin, lush, manic street preachers, my bloody valentine, nirvana, our lady peace, pavement, pearl jam, pixies, pink floyd, placebo, portishead, radiohead, ride, rockfour, six by seven, smashing pumpkins, smiths, sparklehouse, the verve, travis, turin brakes, uncle, velvet underground, weezer, zero 7 ואני ממש בטוחה ששכחתי משהו.

kibutzit

New member
גם אני!!

אתה אוהב את סקאנק אנאנסי אז יש יותר משני אנשים כאלה!! שירים: fake plastic trees knives out srteet spirit paranoid android או איך שלא כותבים את זה להקות: רדיוהד, סקאנק אנאנסי, ר.ה.צ.פ, קולדפליי, ג´ניס ג´ופלין,נירוונה,קראנבריז,אנני לנוקס, משינה,איפה הילד,אביב גפן,ברי סחרוף, מוניקה סקס ועוד רבים וטובים שנשכחו..

למעלה