אני בטוח שעשיתם את זה לא פעם ולא

apathic

New member
אני לעומת זאת..

שכחתי את בוב מארלי וקייק (CAKE)... ואני בטוח שעוד כמה. אבל זה לא באמת חשוב, אחרת הייתי זוכר.
כנסיית השכל - רוץ ילד

Superunknown1

New member
גם אצלי...

חוץ מהפעם הראשונה- smashing pumpkins... אחת מאלו שאני יותר אוהב. np: איפה הילד- רק בשביל לקבל חיבוק. כן, גם את איפה הילד שחכתי, אבל גם הם לא כאלה חשובים

polyethylene

New member
והנה הרשימה המלאה שלי |גזוז|

לא לפי אלף בית או העדפה מסוימת, אלא לפי הבאלאגן על המתקן:
the boo radleys, travis,deus, the bigger the god, embrace, gorky´s zygotic mynci, seuede (old stuff only), gay dad, portishead, glitterbox, catatonia, space, the bluetones, r.e.m, blur, smashing pumpkins, embrace, marion, stranelove, ride, idlewild, the croketts, doves, kent, hunch, bowie, hefner, shed seven, elastica, unbelievable truth, muse, nick cave, bjork, t-rex, ben & jason, belle & sebastian, supergrass, placebo, p.j. harvey, rialto, clinic, manic´s, subcircus, gene, green day, ballroom, longpigs, mansun, rhcp, unkle, inter, who moved the ground?​
ו- radiohead...
elo - living thing

Superunknown1

New member
הו, גרין דיי, נוסלטגיה ../images/Emo160.gif

ומוסיף את המניקס לרשימה שלי. וזהו, לא מטריד אתכם יותר עם הוספת להקות. זה מה יש

*Jeane*

New member
ובכן:

The Smiths Mansun Radiohead Depeche Mode Dashboard Confessional Black Star High & Dry Let Down

Superunknown1

New member
לא הבנתי איך דאשבורד

מתקשרת לשאר הלהקות, אבל איש איש באמונתו יחייה

ryonatan

New member
כאילו, אפחד לא אוהב את אינקובס?!

עברתי על הרבה הודעות פה ולא ראיתי אצל אף אחד ברשימה את אינקובס ואני מתחיל לחשוב שאני עוף זר. כמו כן לא ראיתי אצל אף אחד את MINDLESS SELF INDULGENCE אבל חפיף . הרשימה שלי דיי ארוכה ונראה אם יהיה לי כוח : radiohead, incubus, green day, placebo, weezer, offspring, prodigy, feeder, a perfect circle, rage against the machine, breeders, CAVE IN, zero 7, pink floyd, king crimson, orgy, guano apes, franc black, Madness, porcupine tree, videodrone, korn (old school) , white stripes, Coldplay, hundred reasons ברי סחרוף, מופע הארנבות, מוקי, שבק ס´. זהו נגמר לי הכוח למרות שאני בטוח ששכחתי עוד מלא.

yomaster

New member
רשימה שלי...

שירים - Exit Music Street Spirit Paranoid Android Life As a Glasshouse No Surprises Karma Police וכמובן - Creep אין לי סדר מסוים כי אני בכנות לא יכול לבחור איזה אני אוהב יותר ואיזה פחות להקות וזמרים (כן לפי סדר) The Beatles ברי סחרוף Pink Floyd Radiohead ועוד להקה שבנתיים אומנם לא בחמישיה שלי אבל אני מצפה ממנה הרבה לעתיד: Muse

apathic

New member
שכחתי להוסיף אותם באמת....

אז גם אינקובוס.... ולאחרונה גם a perfect circle.
Bush - Come Down ~acoustic

למעלה