אני ביחידה פיזיקה-העידכון השבועי

אוף שוב נכשלתי../images/Emo7.gif כמה דפקט בבנאדם

אחד. כמה שחרשתי לתנ"ך, כל יום למדתי עם אבא... עברתי על שאלות.. על כל פרק.. וקיבלתי במתכונת 52.5... נכשלתי...
מגישים אותי על 66....
וזו כולה יחידה אחת... רק יחידה אחת... אני דפוקה :[ וחשבתי שהלך לי טובבב זה הקטעע... יצאתי בהרגשה טובההה... והיה לי הקראת שאלון, תוספת זמן, מה שלא תרצווו.... אוווווףףףףףףף מה יהיה איתייייייייייי לאוניברסיטה אני בטוח לא אגיע... כלכך רציתי :[

ממ

היחידות הבאות הרבה הרבה יותר קשות במבחנים רגילים באותו מקצוע אני מקבלת 40/50 [היחידות הבאות]

זה יותר טוב ממני

יש לי ממוצע 55 אני הכי גאונה מכולם :p לפחות הוא עלה לי משנה שעברה.. בנקודה אחת חעחע איןלימושג למה, כי לא השתנה כלום אחרי הכל לימודים זה לא הכל בחיים (ואצלי הכלל הזה יותר מידי קיצוני..)

טוב שאני לא לבד :(

אבל תדעו לכם שאנחנו מיעוט... אני לא מכירה עוד כאלה. יש לי הקלות וחרא וכאלה, והאבסורד זה שאני ב5 יחידות בהכל + 11 במחשבים... אני אמורה להיות גאונה, פעם עשיתי מבחן של מחוננים והתקבלתי [לשיעורים כאלה נוספים לשיעורי בצפר] אבל קשה לי ויש לי ערך עצמי נמוך, אולי זו אחת מהסיבות שאני נכשלת. אני גם מפחדת מאכזבות, לכן אני לא מצפה ליותר מידי... וזה כלכך מסובך, בזמן קצר כלכך אני לא יכולה לטפל בהכל ולנסות להתחיל דף חדש בלימודים, זה תהליך מורכב וארוך ואני בעצמי לא בטוחה בכל זה... לא חשוב.. בילבלתי לכם את המוח
עפתי לישון, אני צריכה לקום מחר לעבודה....

פרקשון

New member
נו אז אם את בחמש יחידות יותר קשה לך

אני ב4 מתמטיקה ויש לי 60 בערך עוד עם מורה פרטי ואני בכיתה של חרשניות-מחול את בסדר אל תדאגי

אבל זה לא קשור גם במקצועות שאין

יחידות לא הולך לי טוב ואני צריכה לקרוע ת'תחת.....

טולייצ

New member
חח ויש לי עוד לחדש שם..

גיליתי שהייתי מאוהבת [אולי עדיין?
] זה ממש עצוב עבורי אגב..
ובדיוק נכנסתי לפורום כדי להעלות את העידכון השבועי,אבל אם כבר הקדמת אותי אז זה בסדר
ושכחת שיש לי פינה חדשה,שלפי בקשתה של נמס
אני אעלה אותה פעם בשבוע,"ההמלצות השבועיות". שבת שלום

למעלה