אני בכלל לא טיפוס של שאלונים.

michal optimit

New member
אני בכלל לא טיפוס של שאלונים.

אבל לילה, ואני לא רואה את עצמי נרדמת בקרוב, אז הנה, תהנו. (זה לא אני חיברתי, אגב. אני לא יצירתית מספיק. מסתבר שיש פורום מיוחד לדברים האלה.) אז אהממ. תענו, כדי ש.. ככה. תאריך לידה: עיר: מזל: מידת נעלים: גובה: משקל: מספר מזל: פירסינג: . קעקוע: מאמין/ה באלוהים: מאמין/ה בשטן: יחסי מין אחרי החתונה: אהבה ממבט ראשון: הכי חתיך:. הכי מוזר: הכי קרוב: . חיות מחמד: .. תכונה טובה: תכונה רעה: את/ה מאמין/ה בגורל: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים: קרמבו-וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהבת: מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר: מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולך/ת לישון: את מי/מה היית לוקחת לאי בודד: אם היית חייה,איזה חייה היית רוצה להיות: צבע שיער: תחביבים: איזה שפות את/ה מדבר/ת: את/ה בנאדם של יום או לילה: רגיש/ה לדגדוגים: איזה יום היה היום הכי גרוע בחיים שלך: איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך: מה הדבר הכי חשוב לך: יש חבר: ממה את/ה הכי מפחדת: על מה את/ה חושבת בדרך כלל לפני שאת/ה הולך/ת לישון: המקום האהוב עליך/עלייך לחופשה: מכוניות: שיעור: חג: שם לבת: שם לבן: תוכנית טלוויזיה אהובה: חייה אהובה: מילה אהובה: דיסק אהוב: . רגש: ב24 שעות האחרונות- היה לך שיחה רצינית: עם מי: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משו: הרגשת טיפש/ה:. דיברת עם מישהו שאת אוהבת: התגעגעת למישהו: האם פעם נזרקת על ידי מישהו: מישהו בגד בך: נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: היית מאוהב/ת: ראית את הבית הלבן: ראית את מגדל אייפל: עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישהו: ניסית דיאטה: עשית אמבטיית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער/ה כל הלילה: פחדת מהחושך: זרקת מישהו והתחרטת על זה: יצאת עם מישהו יותר מבנאדם אחד באותו זמן: שיקרת: נרדמת בשיעור: עברת על החוק ונתפסת: . אהבת מישהו שגרם לך לבכות: מוצרי מזון: מאכל אהוב: מאכל שנוא: פרי אהוב: ממתק אהוב: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה:

bזוהר

New member
יש! בלי איקונים.

תאריך לידה: 4.7.1991 עיר:רמת גן מזל:סרטן מידת נעלים:39 גובה:לא יודעת משקל:לא יודעת מספר מזל:3 פירסינג: אין. קעקוע: אין מאמין/ה באלוהים:כן מאמין/ה בשטן: לא יחסי מין אחרי החתונה:מה?אממ..כן...מה השאלה?!IתוההI אהבה ממבט ראשון:כן הכי חתיך:מה? מי הכי חתיך?! הכי מוזר: ? הכי קרוב: .? חיות מחמד: אין תכונה טובה: תכונה רעה: את/ה מאמין/ה בגורל: קור או חום? חום לישון או לקום? לקום חוף או הרים: הרים קרמבו-וניל או שוקו: ואוו...הממ...שוקו נראה לי שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהבת: למעשה, אין כזה עכשיו מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר: הולכת לאמבטיה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולך/ת לישון: לובשת פיג'מה, בד"כ את מי/מה היית לוקחת לאי בודד: דבר אחד?! אחותי. נראה לי אם היית חייה,איזה חייה היית רוצה להיות:ציפור צבע שיער: חום כהה תחביבים: איזה שפות את/ה מדבר/ת: עברית, אנגלית,וקצת ערבית וספרדית את/ה בנאדם של יום או לילה: יום רגיש/ה לדגדוגים: כן, קצת איזה יום היה היום הכי גרוע בחיים שלך: לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך: כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך: יש חבר: לא ממה את/ה הכי מפחדת: מהמוות על מה את/ה חושבת בדרך כלל לפני שאת/ה הולך/ת לישון:משתדלת לא לחשוב על כלום. אבל, על מה שמעסיק אותי באותו רגע... המקום האהוב עליך/עלייך לחופשה: כל מקום יפה ושקט וטוב, הוא אחלה מכוניות: ממ.פז'ו.:) שיעור: ספרות חג: פורים שם לבת: נועה, רותם, זוהר, מאי, רומי ועוד שם לבן: יהונתן תוכנית טלוויזיה אהובה: טלנובלה בע"מ/פלורנטין חייה אהובה: כלב, סוס, דולפין מילה אהובה: בשיקטאש! אהאהאה. :) דיסק אהוב: לנשום בספירה לאחור. רגש: אהבה/אושר.שילוב של שניהם זה פשוט...:) ב24 שעות האחרונות- היה לך שיחה רצינית: כן עם מי: עם עצמי. באמת. חיבקת מישהו: כן בכית: אני חושבת שכן... צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משו: כן הרגשת טיפש/ה:כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת: כן התגעגעת למישהו: כן האם פעם נזרקת על ידי מישהו: כן מישהו בגד בך: לא נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך:כן היית מאוהב/ת: כן ראית את הבית הלבן:לא ראית את מגדל אייפל: כן עישנת:כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול:כן נישקת מישהו: כן ניסית דיאטה: לא עשית אמבטיית קצף:כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער/ה כל הלילה:כן פחדת מהחושך: כן זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא יצאת עם מישהו יותר מבנאדם אחד באותו זמן:לא שיקרת: כן נרדמת בשיעור:כן עברת על החוק ונתפסת: לא אהבת מישהו שגרם לך לבכות:כן מוצרי מזון: ? מאכל אהוב:כנפיים סיניות מאכל שנוא: לאיודעת. פרי אהוב:אפרשזיף ממתק אהוב: במבה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה:כן

אני בשוק

זהר, את באותה עיר שלי עם אותו תאריך לידה שלי. רק לא בשנה שלי. אה כן, ואני קוראת קבועה פה, סתם הלם קטן.

0mroosh

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

הלכתי לקרוא דירה להשכיר, ראי עצמך מוזמנת לשעת סיפור. -- ד"א, למישהו יש את הקאבר של רונה לget gone של פיונה אפל?

אם דיברת אלי

אז אני מזמן כבר לא לומדת.. בעצם נדמה לי שאני הכי זקנה פה בפורום.. בציר 83, תעשו את החישוב

Before The Dawn

New member
נמנמ

לא, דיברתי לזוהר, ראיתי בכרטיס שלך שאת כבר בת 22, אז תיארתי לעצמי שאת לא לומדת P:

bזוהר

New member
למדתי בבי"ס יסודי יאנוש קורצ'אק ו

שנה הבאה אלמד בבליך. ואת?! :)

bזוהר

New member
בזומר?!

הכרתי כמה בנות משם...אנה ויוליה למשל. היית איתן בכיתה?

קוֹבּ

New member
../images/Emo2.gif

אתה באמת לא יודע גלוין? לא ציפיתי ממך,
! זה פרי טעים שהוא משהו בן אפרסק לשזיף [כשמו כן הוא - אפרשזיף!].
יום טופ.

קוֹבּ

New member
מיכאל, זה לא מנדרינה בכלל!!

טיפשוניפו. זה דבר כזה מוזר שהוא בכלל לא פרי הדר, משהו בין אפרסק שאין לו זיפים לבין שזיף שאיננו סגול.
ומה פתאום התחלת לכתוב "|פות|"? IT'S MINE YOU BITCH. מציעים לי פה מסטיק אני אלך לקחת. לילה טוב
|פות|
.

srugit

New member
אל תזיין לי ת'שכל, סעמק!

<הווו, פרובוקטיביות!!!!>
מנדרינה ואפרשזיף זה אותו דבר, יקירי. |מלא פות. מלא|

למעלה