אני בכלל לא טיפוס של שאלונים.

0mroosh

New member
וחשבתי לרגע שנועם שומעת רונה.. ../images/Emo10.gif

באמת בלע!
בוקר אור.

0mroosh

New member
חוץ מזה, סרוגו ומיכי הוללים.

מה אתן עושות ערים בשעה זו של הליל?
חצוצים, כולכם! פעם נועם הייתה צנועה, היום היא פשוט מושלמת. אותך לאווה! יא אורגניזמית ג'ינג'ית.

michal optimit

New member
גם אני.! לילה...

תאריך לידה:3.9.88, עוד שבועיים בת 17 עיר:באר שבע, עיר האורות מזל:בתולה מידת נעלים:38 גובה:1.62 משקל: אף פעם לא שואלים אישה מה המשקל שלה.! מספר מזל: 6 פירסינג: .אין, ולא יהיה. קעקוע: אין, ויהיה כשאני אהיה פחות פחדנית. מאמין/ה באלוהים: כן. לפעמים. בעיקר באלוהים שנמצא בפרטים הקטנים. מאמין/ה בשטן: לא. אבל מאמינה שלפעמים, יש רוע אנושי באנשים. יחסי מין אחרי החתונה: לפני החתונה, אחרי החתונה, בזמן החתונה.... למי זה משנה? אהבה ממבט ראשון: לא קרה לי, לא יקרה לי. הכי חתיך:. הו... נו, ההוא! הכי מוזר: תום החניך שנכנס לתוך ארגזים. הכי קרוב: היום? עמוס. חיות מחמד: חיפושית, וכלבה. תכונה טובה: מקשיבה. רגישה. תכונה רעה: בכיינית. פרפקציוניסטית. את/ה מאמין/ה בגורל: לא. קור או חום? קור לישון או לקום? לקום. חוף או הרים: הרים ביום, חוף בלילה. קרמבו-וניל או שוקו: וניל. אבל בקרמבו יש ג'לטין, אז לא בכלל.. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהבת: "יקירתי" -תמיד הייתי בנאלית. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר: פותחת את התריסים, מצחצחת שיניים. שותה 4 כוסות קפה. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולך/ת לישון:. משנה סדרי עולם, ושופכת את החול בחזרה אל הים. את מי/מה היית לוקחת לאי בודד: ספר טוב. ואותו. ואת טל. אם היית חייה,איזה חייה היית רוצה להיות: אף פעם לא רציתי להיות חיה. ואף פעם לא הבנתי את המהות של השאלה הזאת. צבע שיער: היום, חום, מחר, מי יודע<? תחביבים: לישון, לקרוא, לכתוב, לשיר במקלחת ומחוצה לה, לנגן והמון, לרוץ בלילה, ללכת לפנות בוקר, לשבת על ספסלים. איזה שפות את/ה מדבר/ת: עברית, אנגלית. את/ה בנאדם של יום או לילה: שניהם. רגיש/ה לדגדוגים:הו, מאוד. איזה יום היה היום הכי גרוע בחיים שלך: עדיין לא הגיע. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך: היו המון. המון המון. מה הדבר הכי חשוב לך: האושר שלי, האושר של האנשים שקרובים לי. אמת . כנות. יש חבר:כן. ממה את/ה הכי מפחדת: להיות לבד, מהחושך, מלא להצליח להרדם. על מה את/ה חושבת בדרך כלל לפני שאת/ה הולך/ת לישון:עליו, ועל היום שיהיה. המקום האהוב עליך/עלייך לחופשה:כנרת. מכוניות: אדומה. (נו, אני לא מבינה בזה) נו, כמו של מיכל. שיעור: קולנוע. חג: שבועות שם לבת: יעל. מאיה. ענת. שם לבן: עמוס, יובל, אהוד. תוכנית טלוויזיה אהובה: עקרות בית נואשות, בזמן האחרון. חייה אהובה: החייה, מהיפה והחיה. מילה אהובה: שיאללה. דיסק אהוב: הראשון של אביתר בנאי. ואוקיי קומפיוטר של רדיוהד, הם אלה שאף פעם לא הפסקתי לשמוע. רגש: שלווה. ב24 שעות האחרונות- היה לך שיחה רצינית:כן. עם מי: עמוס, טל, גיל. חיבקת מישהו: הו, כן. בכית: כן. צחקת: המון. גרמת למישהו לצחוק: כן:) קנית משו: סוכריה על מקל נחשב? הרגשת טיפש/ה:. לא יותר מדי. דיברת עם מישהו שאת אוהבת: כן. התגעגעת למישהו: הו, כן. האם פעם נזרקת על ידי מישהו:לא מישהו בגד בך: כן נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: כן. היית מאוהב/ת: אני חושבת שאולי כרגע. לא יודעת~! ראית את הבית הלבן: כן. אבל לא את הסדרה. הסדרה גרועה. ראית את מגדל אייפל: לא עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן, וזה המשחק השנוא עליי בעולם נישקת מישהו: כן... ניסית דיאטה: כן.. עשית אמבטיית קצף: כן:) ההנאות הקטנות של החיים. הייתה לך תאונת דרכים: נתקעתי בעמוד בשיעור נהיגה. האוטו נחבט, העמוד התעקם, ואני בכיתי נורא. נחשב? רכבת על פיל: לא. אבל זה בטו-דו ליסט שלי. נשארת ער/ה כל הלילה: כן. מקווה שלא הלילה. פחדת מהחושך: כן. גם מהזריחה.. זרקת מישהו והתחרטת על זה: כן.. כל הזמן. יצאת עם מישהו יותר מבנאדם אחד באותו זמן: כן. אבל לא בכוונה. שיקרת: כן. נרדמת בשיעור: כן. עברת על החוק ונתפסת: לא עברתי על החוק אף פעם. . אהבת מישהו שגרם לך לבכות: כן. מוצרי מזון: שניצל תירס.קינואה. מאכל אהוב: מרק של אבא.. מאכל שנוא: שניצל טופו. פרי אהוב: אפרשזיף ממתק אהוב: שוקולד עם אגוזים. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה: מרחתי אבוקדו על הפנים כשהייתי בת 8 בערך. וגם ביצה על השיער, ושאר דברים מגעילים.

קוֹבּ

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה

כשהייתי אמור לפתוח את החנות ב9, אבל קמתי ב10 וחצי כי היתה אתמול חתונה והתכוונתי לפתוח ב11, ואני יושב כאן עם מגבת סביב מותני ומסתכל לעצמי על השיערות ברגליים ועונה לשאלון: תאריך לידה: הראשון לפברואר 1988 עיר: חור יחסית מפותח בשם באר שבע. מזל: טוב! איפה קנית את השמלה? מידת נעלים: 47.5
גובה: מטר תשעים ואחד
משקל: בפברואר שקלתי X, כעבור 4 חודשים שקלתי X-5, ואז אצל עומר שקלתי X-11, אבל משהו לא הגיוני אז נגיד שהX-5 הוא המדויק יותר. התוכלו ילדים לגלות מהו הX? מספר מזל: 7 [ולא, זה לא הX]. פירסינג: חמישה מהם
(בסדר כרונולוגי): בגבה שמאל, לברט [הזה שמתחת לשפה מעל לסנטר, בשקע הזה שצומח בו זקן], בלמעלה של אוזן ימין [הכי כואב בארץ], בלמעלה של אוזן שמאל [הכי כואב בארץ רק בשמאל], ונזם קטן בצד ימין. קעקוע: לא וגם לא עושה לי את זה כל כך. מאמין/ה באלוהים: לא. מאמין/ה בשטן: לא, אבל יש כמה אנשים שנדמה שהם מאמינים ומנסים להשתלט לו על התפקיד
, חצופים!. יחסי מין אחרי החתונה: זו לא שאלה תקנית. לא אענה.
. אהבה ממבט ראשון: לא הייתי אומר שאפשר "לאהוב" ממבט ראשון, אבל ניתן להתפס חזק על בנאדם אחרי שהות משותפת ראשונה ביחד. מבט אחד לא מספיק. הכי חתיך: אנשים חכמים ומתוחכמים עם זיפים שיש להם בזוויות הפה תמיד איזשהו זכר לחיוך וכנ"ל בעיניים. מוזרות תהיה בונוס נעים. ופתאום נזכרתי בשחקן ההוא מ"אמלי", זה שבסוף היא והוא ביחד. אז הוא למשל יכול להשאיר אותי בלי מילים לחלוטין. הכי מוזר: פחד. הכי קרוב: פחד, מוזיקה, סנדלים. חיות מחמד: הייתי רוצה, אבל כל עוד אני גר עם אמא [לא שיש לי יותר מדי תלונות, כן? האישה פשוט סוכר מזוקק] זה לא יקרה. תכונה טובה: לא אוהב שאלות כאלה. תכונה רעה: אם לא עניתי על השני, אז גם על זו, לא אענה. את/ה מאמין/ה בגורל: לא, מה זה בכלל, אינני יודע. קור או חום? קור עם חום אנושי - השילוב האולטימטיבי. לישון או לקום? לישון או לקום עם חום אנושי
. חוף או הרים: חוף או הרים עם חום אנושי [עקביות?]. קרמבו-וניל או שוקו: אין שוקו אף פעם, יש מוקה אם כבר. אבל וניל נדמה לי, וקרמבו זה בכלל לא אטרקציה. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהבת: שירת הנודד - אסתר עופרים. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר: מוודא בתת מודע ששתי רגליי על הקרקע, אחרת בעייתי לי להיות בסטטוס של "קם". מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולך/ת לישון: שם מוזיקה, מתפשט, מסדר שהאור יהיה כמו שצריך, נוגע בעצמי, חושב המון. את מי/מה היית לוקחת לאי בודד: מוזיקה, בטוח. ועוד, אבל די עם השאלות בשקל. אם היית חייה,איזה חייה היית רוצה להיות: דֹב קל תנועה. צבע שיער: שחור, אבל הוא מושפע מאוד בקלות מהסביבה אז הוא תמיד מקבל בסופו של דבר גוון של חום שרואים בשמש, ופעם חימצנתי לג'ינג'י בעצמי בטעות. תחביבים: די. איזה שפות את/ה מדבר/ת: עברית, אנגלית, קצת רוסית, קצת שוודית, קצת ערבית, קצת רומנית ["נו מאיי אם פוטרה"
], פעם ידעתי קצת פינית וקצת נורבגית אבל שכחתי לחלוטין
. את/ה בנאדם של יום או לילה: לילה לדעתי, אבל יש פעמים שאני מאוהב בשמש. רגיש/ה לדגדוגים: לא חושב. אגב, אדם לא יכול לדגדג את עצמו, כי אפקט ההפתעה ואי הידיעה לאן הידיים ילכו הוא הגורם לדיגדוג בין היתר. איזה יום היה היום הכי גרוע בחיים שלך: לא זכור לי אחד כזה, אבל הוא בטוח קשור לאבא'לה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך: לא זכור לי משהו ספציפי, אבל הוא בטוח לא קשור לאבא'לה. מה הדבר הכי חשוב לך: אומץ, הגיון, רגישות, כנות, ייחוד. יש חבר: לא. ממה את/ה הכי מפחדת: לוותר על דברים שחשובים לי מתוך פחד או חשיבת יתר [דברים כמו אהבה, הגשמה (במסגרת תנועת הנוער למשל), אנשים קשים]. על מה את/ה חושבת בדרך כלל לפני שאת/ה הולך/ת לישון: על היום שהיה, היום שיהיה, ובתקופות שיש כוכב ספציפי אז עליו. המקום האהוב עליך/עלייך לחופשה: יער כפר החורש
. מכוניות: יאללה, תביא. שיעור: לחיים. חג: יש לי יום יום. שם לבת: לא קוראים לה היא באה לבד. שם לבן: יהונתן, אבל הם תמיד עושים לי בעיות. גם נמרוד פעם, אבל כבר לא. יפתח, צור, ואני אזכר כשאשלח את ההודעה בעוד. תוכנית טלוויזיה אהובה: לא. חייה אהובה: אררג. מילה אהובה: המון. המון המון, זה בעייתי לי באמת. דיסק אהוב: אסתר עופרים - הופעה חיה בהיכל התרבות 1975. [אבל ברור שלא הכי אהוב, פשוט בזמן האחרון, וואו]. רגש: נו באמת. אי אפשר להפריד רגשות. הכל מעורבב וסבוך ותלוי אחד בשני. ב24 שעות האחרונות- היה לך שיחה רצינית: כן. עם מי: אחותי. חיבקת מישהו: מליון. בכית: כן [בת דודה התחתנה ופתאום באופן לא מוסבר בכיתי בחופה המון, וגם כשהם רקדו סלואו. אני רגיש מאוד לאחרונה, שקט! לא לצחוק]. צחקת: המון. גרמת למישהו לצחוק: המון. קנית משו: סגריות לאמא. הרגשת טיפש/ה: חס. דיברת עם מישהו שאת אוהבת: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם פעם נזרקת על ידי מישהו: לא בדיוק, ובטוח שלא "נזרקת", אנשים ש"זורקים" לא ימצאו עצמם במערכת יחסים איתי או שאני לפחות לא יתן להם סיבה "לזרוק". זו מילה קשה! מישהו בגד בך: לא בידיעתי. נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: כמובן. היית מאוהב/ת: כן. ראית את הבית הלבן: לא. ראית את מגדל אייפל: לא וזה מגעיל אותי. עישנת: כן. שתית אלכוהול: אתמול ובחינה של יום שני והיה מדהים! וגם לפני כן אבל אלו שווים ציון. עישנת מריחואנה: לא וגם לא חושב שאעשה את זה. שיחקת מונופול: כן. נישקת מישהו: כן. ניסית דיאטה: כן! עשית אמבטיית קצף: כן. כל פעם שאני באילת. הייתה לך תאונת דרכים: כן. רכבת על פיל: השאלה הזו עושה לי ממש לחייך, אבל אני אסתום
. נשארת ער/ה כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: לא. זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא. יצאת עם מישהו יותר מבנאדם אחד באותו זמן: לא, והשאלה הזו מנוסחת נהדר. שיקרת: כן ברור. נרדמת בשיעור: כן. עברת על החוק ונתפסת: לא. אהבת מישהו שגרם לך לבכות: כן. מוצרי מזון: ברור [?]. מאכל אהוב: נמאס לי מהשאלון הזה ממש ואני מאחר לעבודה. מאכל שנוא: זה לוקח יותר זמן משחשבתי, בשביל דבר כל כך חסר תועלת או פואנטה. פרי אהוב: לא מת על פירות. ענבים קפואים זה טוב! שזיפים בפאי זה חמוד. ממתק אהוב: המונים. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה: ירקות נחשבים?
. יום נהדר!
.

שוודה

New member
עבר קצת זמן... אבל משעמם לי

ואני מנסה לדחות דברים שאני צריכה לעשות... אז שיהיה :) תאריך לידה: 4.1.88 עיר: ישוב- להבים מזל: גדי מידת נעלים: 38 גובה: 1.63 משקל: 45 מספר מזל: 4 פירסינג: חישוק באף קעקוע: אין מאמין/ה באלוהים: לא מאמין/ה בשטן: לא יחסי מין אחרי החתונה: חחחח שלום לתמימות אהבה ממבט ראשון: לא נראה לי שיש... סתם הידלקות הכי חתיך: הומואים הכי מוזר: המומינים הכי קרוב: שמיכת פוך חיות מחמד: חתולה מטורפת בשם ניקיטה וגור עוד יותר מטורף בשם ארתור תכונה טובה: אמממ יצירתית תכונה רעה: מגה מבולגנת את/ה מאמין/ה בגורל: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום ולנצל את הזמן, חבל עליו! חוף או הרים: חוף בשקיעה והרים בזריחה קרמבו-וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהבת: the blowers daughter מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קם/ה בבוקר: אוכלת מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולך/ת לישון: שומעת מוזיקה את מי/מה היית לוקחת לאי בודד: ספר אם היית חייה,איזה חייה היית רוצה להיות: ציפור צבע שיער: בלונדיני תחביבים: אמממ לנגן בגיטרה ופסנתר, לקרוא, צופים איזה שפות את/ה מדבר/ת: עברית, אנגלית וטיפה ערבית את/ה בנאדם של יום או לילה: לפעמים זה ולפעמים זה רגיש/ה לדגדוגים: כן איזה יום היה היום הכי גרוע בחיים שלך: נראה מי מתחרה עם היום הזה: חבר שלי זרק אותי ובאותו יום היה יום הולדת לחברה טובה שלי, ואז הלכתי בוכיה לחברה עם העוגה שהכנתי לה, והעוגה נפלה לי על כל הכביש ופשוט ישבתי על הכביש ובכיתי ואספתי את העוגה מהכביש...
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך: נהגתי לבד לכפר המוזיקה ופגשתי שם שני ידידים טובים שלי והייתה הופעה מעולה ונהגתי איתם חזרה. מה הדבר הכי חשוב לך: לנצל כל רגע יש חבר: לא ממה את/ה הכי מפחדת: מלמות בלי להספיק הכל על מה את/ה חושבת בדרך כלל לפני שאת/ה הולך/ת לישון: בד"כ אני נרדמת מהר מדיי.. המקום האהוב עליך/עלייך לחופשה: הצפון מכוניות: ג'יפים מכל הסוגים והמינים פשוט עושים לי את זה שיעור: קולנוע חג: ההודיה. חחח סתם.... פורים שם לבת: שם לבן: תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה70 חייה אהובה: קואלה מילה אהובה: דיסק אהוב: לנשום בספירה לאחור- רונה קינן רגש: אושר
ב24 שעות האחרונות- היה לך שיחה רצינית: כן עם מי: חברה שלי חיבקת מישהו: כן. את אמא. בכית: כן. צחקת: המון גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משו: גלידה!!! ב12 בלילה בתחנת דלק! הרגשת טיפש/ה: לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת: כן התגעגעת למישהו: כן!!! לחברה הכי טובה שלי שבארה"ב כבר חודשיים וחצי וחוזרת עוד 3 ימים!!! האם פעם נזרקת על ידי מישהו: כן מישהו בגד בך: לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי סתם כי התחשק לך: כן היית מאוהב/ת: כן ראית את הבית הלבן: כן ראית את מגדל אייפל: כן עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: מלא!!! נישקת מישהו: כן ניסית דיאטה: כן עשית אמבטיית קצף: רק בחו"ל (אין מים במדינה!) הייתה לך תאונת דרכים: קטנטנה (אל תספרו לאמאבא...) רכבת על פיל: חחח עדיין לא נשארת ער/ה כל הלילה: בטח פחדת מהחושך: כן זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא יצאת עם מישהו יותר מבנאדם אחד באותו זמן: לא שיקרת: שקרים לבנים... נרדמת בשיעור: כן עברת על החוק ונתפסת: לא אהבת מישהו שגרם לך לבכות: כן מוצרי מזון: מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: פירות ובשר פרי אהוב: בלעעעע
ממתק אהוב:שוקולד אוורירי מריר ואם אנד אם השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה: כן. חחח בטיול השנתי בכיתה ו' שיחקנו פוקר עם עוגיות במקום אסימונים. לילה טוב! עכשיו אני הולכת לעשות דברים אני חייבת בלעעעעע

למעלה