את בטוחה? אסנת (מורה מדהימה!) לא מחנכת יוד אם אני לא טועה. השנה היא מחנכת י"6, ושנה הבאה י"א.
ן ןןוויי עידן ייווןן New member 21/6/03 #16 את בטוחה? אסנת (מורה מדהימה!) לא מחנכת יוד אם אני לא טועה. השנה היא מחנכת י"6, ושנה הבאה י"א.
C charmingirl New member 22/6/03 #22 היא סיימה עכשיו עם י"ב. היא רצתה לחנך י"א (וכמה חבל שהיא לא! ) נתנו לה י'.. וחבל..אסנת אחת המורות שממש הערכתי במשך השנה הזאת. וליאורה הולכת לחנך י"א..! אההה לא רוצה אותה!!
היא סיימה עכשיו עם י"ב. היא רצתה לחנך י"א (וכמה חבל שהיא לא! ) נתנו לה י'.. וחבל..אסנת אחת המורות שממש הערכתי במשך השנה הזאת. וליאורה הולכת לחנך י"א..! אההה לא רוצה אותה!!
פ פורצי אורצי New member 26/6/03 #26 90% מהכיתה שלנו 70% מהשיכבה שלנו שם חחחחחחחחחחח תהיה עם גל ואפי!!!!! ושרי נידפקת!!!
ע ערן הירוק New member 26/6/03 #27 אפי לא הולכת ליובל ואם כן אז לכיתה מדעית מה שמבטיח שאני לא יהיה עם אפי באותה כיתה!!!!!! ויהיה שם ממש כיף אני מכיר חצי מאנשים............
אפי לא הולכת ליובל ואם כן אז לכיתה מדעית מה שמבטיח שאני לא יהיה עם אפי באותה כיתה!!!!!! ויהיה שם ממש כיף אני מכיר חצי מאנשים............