תשמעי סיפור דומה: ../images/Emo63.gif
איזה יופי שיש הרבה סמיילים חדשים, אה???
חיננית יקרה, בואי תשמעי סיפור דומה: חברה שלי, בחורה מקסימה ונבונה, חיפשה במשך שנים את הנסיך, חיפשה ולא מצאה.. יצאה עם המון בחורים, וקשרים שהתחילו טוב פתאום נגמרו... השנים עשו את שלהם.. היא התבגרה קצת, עד שהציעו לה לפנות לאיזה רב (הרב דניאל זר). היא פנתה לרב הזה, ושכנעה את אחותה, לבוא איתה. (אגב, לאחותה היתה את אותה הבעיה, רק שהיא היתה צעירה יותר).. הרב אמר להן ש"המזל שלהן סגור" והציע להן טיפול, שעלותו 500 שקל... במשך 10 ימים הן הלכו לאותו רב, והוא פיזר להן קצת מלח על הראש ועשה קולות מוזרים... בסוף "הטיפול" הוא אמר להן שתוך שנה הן מתחתנות.... קצת גיחחו, קצת צחקו, אמרו אמן.. (זוכרות את שרה אימנו, שגיחחה למלאכים שאמרו לאברהם שהיא תלד???) בכל מקרה, תוך פחות משנה, שני האחיות נישאו לבחורים מקסימים, בהפרשים ממש קצרים, היום הן חיות באושר. (אגב, חברה נוספת שהלכה לאחר שנה אל אותו רב, עדיין רווקה..) המסקנה? דברים כאלה עובדים.. (ולפעמים לא) לכי תדעי מה עומד מאחורי זה.. אני מאד מאמינה בברכות של רבנים.. אני רק לא מבינה למה המחיר כל כך יקר.. אבל - בחייך, מה זה 1900 שקל לעומת האושר???
לכי על זה! ובאותו ענין, הנה משהו נחמד שקראתי והבאתי לכן לקרוא,לקראת השנה החדשה: חמסה עלינו וטפו טפו טפו שכל צרותינו יתנדפו אורז ומלח ומים קדושים, יניסו כל מריעין בישין סרט אדום ירחיק מחלות וכוכב נופל יגשים משאלות על קברי צדיקים נשטח פרקדן והנה הנה יבוא התינוק הקטן.. ומי שעושה לנו עין הרעה הכל יעבור עליו בחזרה
לכי אליו, ואם זה מצליח - כולנו באות!! בהצלחה יקירתי, באבו