אני בלבטים !!

אולה *

New member
כנראה הדעה שלי לא פופולרית ../images/Emo4.gif

אבל אני לא ממש מאמינה בניסים כאלה. אני לא באה לשפוט, ויוניתי, את צריכה לעשות מה שליבך אומר לך. פשוט לי קשה לקבל את הגישה הלא מדעית של הרב.
אולה

טביקאט

New member
לכי על זה!

(אם את יכולה להרשות לעצמך כלכלית) הרי אנחנו עוברות כל כך הרבה סבל בשביל להחזיק ילד, אז מה, עכשין נתחיל גם לחסוך? שמעתי על הרבה מקרים כאלו, של "מחוללי ניסים". לפעמים ללכת פשוט מאפשר לחלום על הנס ולהאמין בו. מליון בהצלחה- ואם זה עובד פרסמי את המתכון!
טביקאט

עידית ד

New member
לכי על שיטת הרב ברטוב ../images/Emo3.gif

אבל ברצינות: אני הייתי הולכת על שתי השיטות אם אין לך בעיה להוציא 1900 ש"ח על מתכוני שום ובמילה את כבר בתוך שיטת ברטוב אז לכי על שתיהן במקביל ויאללה תעשי לנו ילד שום כבר....

עינתפ

New member
עכשיו אני יודעת, ../images/Emo8.gif

אבל מה עושים בנושא הריח? קיבלתי את ההודעה שלך היום בבוקר, עדין לא הגעתיל-
, אני אתקשר בהמשך, לשמוע עוד פרטים. אבל נראה לי ממש לא אקטואלי לגביינו, דרור פשוט לא אוכל שום. אז נצטרך לדבוק בשיטה הקיימת.

יוניתי

אני לא הייתי מוותרת על הרפואה הקונבנציונלית, אלא ממשיכה עם ברטוב ופשוט מוסיפה אליו חיזוקים ממקורות אחרים. אם את מאמינה במשהו זה יכול רק להוסיף. ובסופו של דבר, הלוואי ולא תדעי מי מהשניים הביא את ההריון, כי זה באמת לא משנה. העיקר שתצליחי כבר, ותביאי ילד שמחזיק ביד אחת מיקרוסקופ וביד השניה שום
מרב

באבו

New member
תשמעי סיפור דומה: ../images/Emo63.gif

איזה יופי שיש הרבה סמיילים חדשים, אה???
חיננית יקרה, בואי תשמעי סיפור דומה: חברה שלי, בחורה מקסימה ונבונה, חיפשה במשך שנים את הנסיך, חיפשה ולא מצאה.. יצאה עם המון בחורים, וקשרים שהתחילו טוב פתאום נגמרו... השנים עשו את שלהם.. היא התבגרה קצת, עד שהציעו לה לפנות לאיזה רב (הרב דניאל זר). היא פנתה לרב הזה, ושכנעה את אחותה, לבוא איתה. (אגב, לאחותה היתה את אותה הבעיה, רק שהיא היתה צעירה יותר).. הרב אמר להן ש"המזל שלהן סגור" והציע להן טיפול, שעלותו 500 שקל... במשך 10 ימים הן הלכו לאותו רב, והוא פיזר להן קצת מלח על הראש ועשה קולות מוזרים... בסוף "הטיפול" הוא אמר להן שתוך שנה הן מתחתנות.... קצת גיחחו, קצת צחקו, אמרו אמן.. (זוכרות את שרה אימנו, שגיחחה למלאכים שאמרו לאברהם שהיא תלד???) בכל מקרה, תוך פחות משנה, שני האחיות נישאו לבחורים מקסימים, בהפרשים ממש קצרים, היום הן חיות באושר. (אגב, חברה נוספת שהלכה לאחר שנה אל אותו רב, עדיין רווקה..) המסקנה? דברים כאלה עובדים.. (ולפעמים לא) לכי תדעי מה עומד מאחורי זה.. אני מאד מאמינה בברכות של רבנים.. אני רק לא מבינה למה המחיר כל כך יקר.. אבל - בחייך, מה זה 1900 שקל לעומת האושר???
לכי על זה! ובאותו ענין, הנה משהו נחמד שקראתי והבאתי לכן לקרוא,לקראת השנה החדשה: חמסה עלינו וטפו טפו טפו שכל צרותינו יתנדפו אורז ומלח ומים קדושים, יניסו כל מריעין בישין סרט אדום ירחיק מחלות וכוכב נופל יגשים משאלות על קברי צדיקים נשטח פרקדן והנה הנה יבוא התינוק הקטן.. ומי שעושה לנו עין הרעה הכל יעבור עליו בחזרה
לכי אליו, ואם זה מצליח - כולנו באות!! בהצלחה יקירתי, באבו

באבו

New member
זכויות יוצרים..

שלא יתבעו אותי אח"כ.. השירון שכתוב שם מקורו מ"סטודיו קנטור.." ובמקום "התינוק הקטן" יש לומר "החתן"..

באבונית יופי של שיר רק מה הפואנטה? ../images/Emo23.gif ../images/Emo68.gif

מאוד יפה מה שבחרת לכתוב יפה שלי קבלי חיבוק הסימנים אצלי מראים שגיאה ....משוררת נהיית אה?!אולי תכתבי לי גם שיר...לה לה לה ...

באבו

New member
מה זה מה הפואנטה???

כחולה!!!
ככה עושים??
כתבנו על רבנים, ואמונות, וכו´ וכו´ וכו´... אז בטח ששירון כזה מקסים (שאגב, לא אני רשמתי, אז אני לא המשוררת!!!!!
) קשור פה....
וחוצמה, זה גם ברכת שנה טובה לכולנו.. נשמתי, כחלכלת שלי, אני מיד כותבת לך שיר... נשיקות

טלי2

New member
יונית ../images/Emo57.gif

איני מאמינה בדרך כלל בלחשים וכשפים אבל יתכן והרב ניחן בכוחות שאנחנו איננו יכולים עדיין להבינם אם את יכולה ומוכנה להוציא את הכסף, אז אין מה להפסיד רק להרוויח
... ובלי שום קשר, שום הוא ירק בריא מאוד, אני למשל הולכת למטפל ברפואה סינית והוא המליץ לי על כל הירקות שהם שורשים כמו בצל, גזר, שום, שורש סלרי וכו´, כך שכנראה יש בזה משהו.. ולפעמים גם האמונה שזה יצליח עושה את שלה אז שתהיה לך הצלחה ריחנית....
טלי2

באבו

New member
סאני, קרעת אותי מצחוק... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אבל יבוא לו, לא יבוא לו....
מי בכלל שואל?

מיטלי*

New member
ליונית החיננית, (מתאים לך הכינוי... ../images/Emo39.gif

אני בעד שתנסי הכל, גם שיטת ברטוב וגם שיטת הרב, בעיקר ששיטת הרב כוללת בעיקר שום, אז לא נראה לי שזה מזיק, ואם כבר שיטות גם גאיה וגם אני הלכנו לאירידולוג שזה מאבחן בגלגל העין ולכל אחת הוא איבחן דברים ונתן כדורים טבעיים, אין לי מושג אם הכדורים עזרו, אבל גם אצל גאיה וגם אצלי התוצאות ידועות, הוא בכל אופן גובה קצת פחות (בסביבות ה200 ש"ח כולל הכדורים), אני אחפש את מספר הטלפון שלו, אם תרצי, שמו הוא דויד והוא נמצא בבית טבע ברחוב רש"י ברמת גן. ומחזיקה לך אצבעות לכל שיטה שתיישמי.

דינדה

New member
תנסי - מה יש להפסיד ? ../images/Emo24.gif

אפילו אם זה יעשה אותך יותר אופטימית זה יכול לעזור.

למעלה