אני במצוקה

|תרועות| |כפיים|

מסכימה לחלוטין, בדיוק באתי לכתוב הודעה כמעט זהה לזאת ואז ראית שכבר כתבת... לא נורא, נסלח לך :p

ריקושט17

New member
הכל עובר חביבי.... ../images/Emo24.gif

אתה סתם מיואש ודכאוני עכשיו כי אתה רק עכשיו מתחיל להתמודד עם זה עם הזמן אתה תרגיש אחרת.... חוץ מיזה תגדיר לי מזה בדיוק "נורמלי"?? אין דבר כזה כל אחד והמיוחדות שלו... ואפס יש רק במספר טלפון
בקיצור חומד אל תרגיש ככה תנסה לקחת את הדברים יותר בקלות ותנסה להתמודד איתם אם אתה צריך משהו קפוץץץ לאייסי שלי אני יעשה לך שמח

היי :)

תראה, בקשר להודעה שכתבת בפורום, אני חושב שאתה מסתכל על זה מזווית לא נכונה. ה' לא מעניש אותך בכך שהוא ברא אותך הומו או דו... ממש לא... קודם כל, מה שחשוב להבין הוא שנולדים עם זה, זה גנטי ואי אפשר לשנות את זה. ממה שאתה מתאר, אתה מאמין באלוהים, כמוני, ואז אתה בטח יודע שהוא טוב, רחום, חנון וכו', ולא יעשה מעשה בזדון... הוא ברא אותך ככה מסיבה מסוימת, ואתה כבן אנוש לא מסוגל להבין את הסיבה הזאת... רק הוא יודע למה... תנסה לקבל את העובדה שזה אתה וככה נבראת ובטוח יש סיבה מסוימת לכך. חוץ מזה, חשוב שתבין שלהיות הומו זה לא אומר להיות חריג או פריק או לא נורמלי.... 10% מהאוכלוסיה בעולם הם הומואים ולסביות!!! ככה מחקרים אומרים... אתה יודע כמה זה 10%??? זה המון!!! תבין שזה נורמלי לגמרי, ויש עוד עשרות או מאות מיליונים בעולם כמוך. זה טבעי לחלוטין, ואין בזה שום דבר רע. אגב, בחזרה לנושא הקודם בקשר לאלוהים, אני חושב שיכול להיות שאלוהים בורא את חלקנו כהומואים כדי לעצב את האופי שלנו, כדי לחשל אותנו, להפוך אותנו לאנשים חזקים יותר... להעמיד אותנו במבחן, אם אתה רוצה... זה הופך אותנו למיוחדים. בקשר למה שכתבת על הבטחון הנמוך שלך, תאמין לי שאין לך מה להרגיש ככה. תהיה גאה במי שאתה ואל תיתן לאף אחד "לדרוך" עליך ולדכא אותך. אתה מי שאתה, ומי שלא מוצא בעיניו- בעיה שלו! אני יודע מנסיון שהתהליך הזה של קבלה עצמית והשלמה עם העובדה שאתה הומו הוא מתרחש אצל כל אחד. תן לעצמך זמן ותראה שאתה תרגיש יותר טוב. לאט לאט תקבל את עצמך יותר ותשלים עם העובדה שאתה הומו, עד שתגיע לשלב שבו תקבל את עצמך באופן מלא ותאהב את עצמך בדיוק כמו שאתה, ואפילו (למרות שזה בטח ייראה לך כרגע בלתי אפשרי) תגיע יום אחד למצב שבו תאהב את העובדה שאתה הומו! תאמין לי... זה המצב שבו אני נמצא כרגע, אגב... בינתיים מה שאתה יכול לעשות כדי לשפר את ההרגשה שלך זה קודם כל אתה יכול להתחיל להשתלב כאן בפורומים.. יש את "בנים בלבד", "גאווה צעירה" ועוד פורומים נוספים.. מנסיון, כתיבה כאן מאוד עוזרת... אתה יכול לכתוב את הרגשות שלך והמחשבות ולקבל תמיכה וסיוע מאחרים... יש כאן רק אנשים חמים, תומכים ואוהבים, ולי אישית מאוד עזר לכתוב כאן. דבר שני שאתה יכול לעשות (ואולי זה יישמע לך טיפשי) זה כל הזמן להגיד בראש משהו כמו "אני הומו וזה בסדר" או משהו כזה... אחרי שתגיד את זה לעצמך הרבה פעמים זה יחלחל פנימה לתודעה שלך ואולי יעזור לך לקבל את עצמך טוב יותר. חוץ מזה, תעסיק את עצמך בדברים, תעשה כל מה שאתה אוהב, תבלה עם חברים, משפחה, מה שבא לך... אבל חשוב מאוד שלא תעשה את זה ותדחיק ותתכחש לעובדה שאתה הומו או דו, אלא תעשה את זה ובמקביל תעבוד על הבטחון העצמי שלך ותאמר לעצמך כל הזמן שזה בסדר להיות הומו. תאמין לי שזה יעזור לך פלאים וישפר את ההרגשה שלך לגמרי. אני מאחל לך רק בהצלחה ושולח לך
ענקי
ואם אתה רוצה לדבר באייסיקיו או במסנג'ר או בכל תוכנה אחרת, שלח לי הודעה...

אחי המצב ישתפר

אני חושב שאתה קצת הגזמתה זה לא שיש לך איזה משהוא רציני נכון אף אחד לא אומר שלהיות הומו זה קל ונכון גם לי ליפעמים מושמעות איזה הערה פה ושם אבל אני היתבגרתי וסליחה על הביטוי אני ממש עצבני אני סם זין אחד גדול על כל הילדות הסטומות שצועקות איזה הערה או איזה ילד קטן שאומר משהוא תידע לך שפעם גם השיכבה שלי הייתה הומופובית כלפי אתה יודע נותנים איזה הערה פה ושם אבל ככל שגדלנו הם כבר לא כאלו נוראים והעצה שלי בישבילך זה תחייה ותהיה מאושר ועם קשה לך אז תסחק אותה מאושר ועם הם יראו שאתה מאושר וטוב לך טז הם יוכלו את הלב יותר והם יתפוצצו תאמין לי יש דברים הרבה יותר גרועים ותאמין לי ככל שתיתבגר אז תילמד לא להסים ועצה שלי זה תחשוב על העתיד אתה תהיה לבד בלי כל ההומופובים הדפוקים אתה תהיה בתל אביב ויהיה לך אהבה ואתה תילמד ליצחוק על הימים האלו אומנם אני רק בן 17 אבל אני לא סם על אף אחד

למעלה