אני בעד לארגן מפגש פורום מי בא?
ד ד נ ה ה ר מ ן New member 19/5/05 #8 זה כבר לא שרון... אני מתגוררת במושב ליד נתניה....קלי קלות להגיע
ג גלי ר New member 19/5/05 #17 מפגש פורום, רעיון אדיר!!! אני גרה בין רמלה, רחובות ובית שמש. אבל אזור השרון הולך. (רעננה, הרצליה, כ"ס ואפילו נתניה) גלי
מפגש פורום, רעיון אדיר!!! אני גרה בין רמלה, רחובות ובית שמש. אבל אזור השרון הולך. (רעננה, הרצליה, כ"ס ואפילו נתניה) גלי
ד דה ניא אל New member 19/5/05 #10 טוב דנו'ש... אחרי שהפחת בי רוח חיים אני הולך לעשות את המלאנתה דברים שיושבים עליי אז שיהיה ליל מנוחה והמון המון תודה !!! ולגבי המפגש, בכיף רב... אלישוע בזמנו (ואולי עד היום) היה עושה כאלה מפגשים עם מדיטציות והרצאות וכל מיני דברים מעניינים טוב יקירה ליל מנוחה וגם לך ריקי !!!
טוב דנו'ש... אחרי שהפחת בי רוח חיים אני הולך לעשות את המלאנתה דברים שיושבים עליי אז שיהיה ליל מנוחה והמון המון תודה !!! ולגבי המפגש, בכיף רב... אלישוע בזמנו (ואולי עד היום) היה עושה כאלה מפגשים עם מדיטציות והרצאות וכל מיני דברים מעניינים טוב יקירה ליל מנוחה וגם לך ריקי !!!
ד ד נ ה ה ר מ ן New member 19/5/05 #12 אל דאגה...אלישוע יתן את הרצאת התוכן נראה לך שאני אוותר עליו??????????
ד ד נ ה ה ר מ ן New member 19/5/05 #14 שמחה שעשיתי לך טוב... ובעצם אתה זה שגירית אותי לעשות לך טוב לילה טוב ו....נפגש