אני בעד לארגן מפגש פורום

והיום הזה

הכי טוב שנפגש בליל הירח המלא הבא. בגלל שכמו תמיד רוב האנרגיה תהיה נקבית. אני אישית תמיד אעדיף מקום פתוח ואולי מדורה. אבל אפשר גם אחרת, הכי טוב יהיה לו כל אחד יביא איתו כסא מתקפל או שניים ו/או שטיחון. נוכל לעשות עבודה שאי אפשר לעשות בפורום, להעלות נושאים ללימוד, לחבר רעיונות שעלו בפורום ולפתח אותם. לשיר, לנגן, לנוע, לאכול, אפשר להעלות דילמות ולנסות לפתור את בעיות העולם. לפי מה שיעלה לנו. הרי אנו עובדים בעיקר עם מה שמופיע מולנו. אפשר
אבל הכי הכי אני הייתי רוצה זה לראות את הקסם והסיבה לצומת הדרכים הזו שבה הצתלבו דרכנו.

נראה לי שאם רוצים להנות מכל העולמות

במחשבה נוספת אפשר ואפילו כדאי בערב שבועות. זה ערב מיוחד במינו מהרבה מאוד בחינות, נהוג להיות בו ערים כל הלילה, זהו ערב מעמד הר סיני וכשקיבלו בני ישראל את התורה הם למעשה נרדמו כי פרחה נשמתם מהבהלה שנתקפו למשמע הקולות והמראות. ריבוא מלאכים עמלו להשיב את נשמתם בחזרה. על כן כתיקון נוהגים להשאר ערים כל הלילה ולעסוק בדברים שהם ברומו של עולם. וגם בזה אפשר לעסוק ולהעביר לילה שלם בכיף. ולמחרת יש יום שבתון. אז לשיקולכם. זה יוצא ביום א' 12/6 ה' בסיוון.

תשמע...אתה משתבח עם הזמן

אחלה רעיונות....איזה מזל שאתה קיים אני קונה!! מצא חן בעיני מאוד!!!

נשמע אחלה רעיון...אבל אני לא אוכל

כנראה אם זה בשבועות מסיבות משפחתיות... אבל נשמע באמת אחלה רעיון

vca

New member
שאלתי כאן פעם על לימודים

תודה רבה על התשובות ואם מסתכלים על זה אז כולנו כאן וירטואליים אנושיים
יום מוצלח

גלי ר

New member
שלום לך vca

ברוכה הבאה לפורום קראתי את הציטוט הנבחר שלך: The government solution to a problem is usually as bad as the problem. -Milton Friedman ונזכרתי במשפט שפעם שמעתי: "איך הממשלה מצליחה לעשות כל כך הרבה טעויות? התשובה היא: אימון בלתי פוסק" גלי

diday

Member
הייתי שמח להצטרף

חי קצת רחוק. אהיה אמנם בארץ בקרוב אבל זה יהיה בשבוע שבו אלישוע נמצא בחופשה.

למעלה