אני בשוק! אני בהלם! אני המומה!!!

Co¥oTe

New member
../images/Emo4.gif

העיקר שיש לנו את אלכס ואהרון,לא?
אני לא ממש מכירה את דינו..

TCgirl

New member
את ממש ממש צודקת ../images/Emo187.gif

אבל עדיין, הם היו חלק מהלהקה. הם הופיעו והצטלמו לקליפים, והקליטו את האלבום (אני יודעת שגם שון הקליט, אבל הוא פרש אחרי אדריאן). זה עדיין עצוב כי זה כאילו כולם עוזבים את אלכס ואארון (חס וחלילה - לא נראה לי שהמעריצים יעזבו אותם), וזה ממש ממש לא מוצא חן בעיניי.. TCgirl (אירנה)

shelly egan

New member
יש לי שאלה,

אם שניים עזבו את הלהקה, אז כמה נשארו? שניים או שלושה, או בכלל אחד???

Charmed by love

New member
תסלחו לי אבל..../images/Emo15.gif

איתוששששששששששששששששששששששש! די עם הטעויות המטומטמות האלו!

Charmed 4ever.

New member
LOL! ../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

אתה חמוד איתמר... אבל... וול... שי´ז רייט!
!

Charmed by love

New member
../images/Emo15.gif

אני מצטערת אם זה מפריע לכם שאני מתקנת אבל עד כמה שזה נשמע מוזר.... זה ממש, ממש, ממש, ממש מעצבן אותי! ´לא ידעת מה ´תם אומרים על זה, אבל ככה אני...

Charmed 4ever.

New member
*מחבקת את שרוני* ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

גם אני ככה! אני שונאת טעויות... ואנשים כלכך מתעצבנים עליי שאני מתקנת אותם.. אני התחלתי ויכוח ענקי עם המדריך שלי בנוע"ל וכל מי שהיה מסביב (כולם כמעט היו בדעה שלי) על זה שחוקים בלשון הם חשובים וצריך לשמור עליהם ואם מתקנים אותך אתה לא יכול להגיד "ככה אני מדבר ואני מדבר כדי שיבינו אותי"... וול.. וואטאבר.. אני אשתוק עכשיו -.-;

WickeDevil

New member
ואגב התשובה זה שלושה לא ../images/Emo60.gif

שלוש! כי זה שלושה נגנים או שלושה חברי להקה או שלושה לא יודע מה, בכל מקרה הם בזכר ובזכר זה שלושה!

shelly egan

New member
חחחחחחח

גם אני כל הזמן מתקנת את חברות שלי, הן שונאות אותי על כך!!! כשמישו אומר שלושה כוסות (-לדוגמא), אז אני משתגעת! איך, לעזאזל, אומרים שלושה כוסות, בעוד כוס היא נקבה (-כוס גדולה, כוס יפה וכו´...), יצאו כמה פעמים שתיקנתי אפילו כמה מהמורים שלי! ה´ ישמור... :)

WickeDevil

New member
זה משגע! ../images/Emo60.gif

איך בנאדם לא שם לב שהוא טועה! מישהו אתמול עשה לי: "היו שם שלושה בנות" איך הוא לא שם לב??????

Charmed by love

New member
צ´מעו! (צ´קראו!) (זה לא יצא טוב...

אני תיקנתי את המורה שלי לתנך בקשר לזה שזה שלושה אותות ולא שלוש אותות והיא שאלה את כל המורות. הן אמרו שזה שלוש. בדקו במילון... ואני גאונה! כל המורות שהיו בחדר מורים באותו זמן יותר סתומות ממני.... ואני לא סתומה! אל תגידו שאני אמרתי וכו´!

למעלה