תשימו בבקשה מכל הסרטים זה הכי יפה
א אני רואה כפול New member 21/9/02 #22 למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני ביקשתי שישימו תמונות מדרכון לפריז כי אין לי הרבה תמונות משם אז למה את מנסה לשנות נושא עד כדי כך קשה לך לשים תמונות מדרכון לפריז אז תשימי את תמונות מכל הסרטים...
למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני ביקשתי שישימו תמונות מדרכון לפריז כי אין לי הרבה תמונות משם אז למה את מנסה לשנות נושא עד כדי כך קשה לך לשים תמונות מדרכון לפריז אז תשימי את תמונות מכל הסרטים...
ת תאומות אולסן מעריצה New member 21/9/02 #23 אוקיי סליחה אבל זה יותר כדי לשים תמ ונות של כל הסרטים וגם של דרכון לפריז ואני לא עצלנית גם לי אין הרבה תמונות מדרכון לפריס אמרתי לשים תמונות מכל הסרטים ביגלל שאם אני יפתח שירשור חדש אז מוטי יצעק עלי ביגלל שיש כבר שירשור תמונות אז לא ריך ליפתוח עוגד אחד ואני רוצה גם תמונות מכל הסרטים
אוקיי סליחה אבל זה יותר כדי לשים תמ ונות של כל הסרטים וגם של דרכון לפריז ואני לא עצלנית גם לי אין הרבה תמונות מדרכון לפריס אמרתי לשים תמונות מכל הסרטים ביגלל שאם אני יפתח שירשור חדש אז מוטי יצעק עלי ביגלל שיש כבר שירשור תמונות אז לא ריך ליפתוח עוגד אחד ואני רוצה גם תמונות מכל הסרטים
ת תאומות אולסן מעריצה New member 21/9/02 #27 שמתם לב שמאחוריהם בתמונה יש שם אנשים שאוכלים זה ניראה כאילו שהם בבית מלון וסמו וילון
M M ar y K at e New member 21/9/02 #40 אין לי תמונות. נ"ש ../images/Emo15.gif למישהו יש תמונות שלו הנה אני, אני אנסה לחפש, אולי יש לי תמונות
אין לי תמונות. נ"ש ../images/Emo15.gif למישהו יש תמונות שלו הנה אני, אני אנסה לחפש, אולי יש לי תמונות