אני חושב שיש פורום כזה בתפוז, לא?!
א אישון36 New member 31/3/07 #22 אם תשכבי איתי אף לא אחד יגדיר אותך "סנובית". מקסימום "גמ"ח". אישון. זקוק לגמ"ח.
ל לא משתמש מסניף New member 31/3/07 #26 גמ"ח? "גמר מהר, הח(בייייייייפ)"?! הכל מאהבה אישון. אבל אפלטונית.
א אנדר וויגין New member 31/3/07 #23 את הקטע עם החיוך אומרים לכולם אתה אמור לחייך כל הזמן או שאנשים יעשו לך פרצופים אני אישית בדר'כ מחייך וגם זה מטריד אנשים
את הקטע עם החיוך אומרים לכולם אתה אמור לחייך כל הזמן או שאנשים יעשו לך פרצופים אני אישית בדר'כ מחייך וגם זה מטריד אנשים
א אנדר וויגין New member 31/3/07 #30 אבל לא בטוח שזה אותם אנשים כל הזמן ויש כאלה שיגידו את זה כדי לעצבן
Z zooti New member 1/4/07 #31 נכון חוץ מהחבר שלי, שאמר לי את שניהם, אבל לא באותו הזמן. זה תלוי חברה...
G gilad269 New member 31/3/07 #27 את יכולה לשנות את הרושם שנוצר אצל אותה אחת. פשוט תוכיחי שאת לא סנובית.\ זה נכון שאנשים קולטים מה שאת משדרת. אני מאוד בישן,וזה בטח אחת הסיבות שאנשים נרתעים ממני אבל אני רחוק מלהיות סנוב פשוט תנסי להשתתף ולספר משהו ולתת חיוך,זה יראה שאת לא סנבוית
את יכולה לשנות את הרושם שנוצר אצל אותה אחת. פשוט תוכיחי שאת לא סנובית.\ זה נכון שאנשים קולטים מה שאת משדרת. אני מאוד בישן,וזה בטח אחת הסיבות שאנשים נרתעים ממני אבל אני רחוק מלהיות סנוב פשוט תנסי להשתתף ולספר משהו ולתת חיוך,זה יראה שאת לא סנבוית