אני בשוק! לראשונה מזה כ- 21 חודשים

Arfilit

New member
אני בשוק! לראשונה מזה כ- 21 חודשים

קיבלתי. אני פשוט בשוק. לא זוכרת מה עושים עכשיו... זה כמו לרכב על אפניים? אני אזכר? כמה מוזר ומפתיע. כבר אמרתי שאני בשוק?

גם אני קיבלתי אתמול

אמנם רק אחרי 18 חודשים ובכל זאת, שכחתי לגמרי מכל העסק הזה של טמפונים וכאבי הבטן האלו וכל חבילת ההלכות שקשורה לנושאים האלו
והעיתוי היה מפתיע לא פחות. דווקא בדיוק כשדרור בן 9 חודשים? וכמו שאמא שלי אומרת "לפחות את יודעת שאת לא בהריון" מה אומרים, מזל טוב?

אדר שלי

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

מה עושים? גם אני לא כל-כך זוכרת...

מזל טוב לחוזרות למעגל

הפריון. ואיזה טמבלית אני. רק אתמול הסתכלתי על התמונה של האפונית (ברור שמקסימה), ואמרתי לעצמי כשקראתי את ההודעה שלך, מה, היא עוד מעט בת שנתיים (נראית קצת קטנה לגילה)? רק אחרי זה נזכרתי שגם בתקופת ההריון אין מחזור
.

אורלי1234

New member
אופס... ../images/Emo2.gif

מפלי הניאגרה קטנים לעומת מה שיצא לי מהגוף... ואיזה מזל שנשארו לי קצת מהפדיות שהשתמשתי בהן בבית חולים אחרי הלידה... מרגישה זיפת...

באמת, מה עושים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני זוכרת את התחושה הזאת לאחר הלידות וההנקות הקודמות: זה יותר שוק אפילו מפעם ראשונה. מה עושים
מחשבים כמה כסף חסכת על טמפונים ותחבושות בתקופה הזו (המהדרות מחשבות כמה חסכו באמצעות ההנקה) ומספרים מיד לאיש...וברצינות, לאחר השוק הראשוני מברכים על חוכמת גופינו ועל חזרתו לשגרה ברוכה ומעכלים שבזכות זה יהיו לילדינו, בבוא העת, אחים/ אחיות קסומים.

Arfilit

New member
../images/Emo6.gif

כפי שאמרתי לאחותי - מבחינתי, זה היה בסדר אם הוא היה מחכה ומגיע חודש לפני המועד בו נחליט לחזור לנסות להביא אפון או אפונת המשך...

lulyK

New member
מה עושים? לובשים מכנסיים לבנים

ויוצאים לרכב על סוסים, לקפוץ באנג'י ולהתמזמז על הספה עם ילדון בן 21. מזל טוב!

בלינקה

New member
../images/Emo12.gifעשית לי חשק לקבל...

מה עושים באמת? אני כמעט חרדה מהיום הזה...

משוש30

New member
מזל טוב לערפילית ונעמה!

הגיע הזמן לא? אני חושבת שהעיקר הוא לא "שאת לא בהריון" אלא העיקר שהגוף חזר לעצמו ואנחנו שוב פוריות...

Joy107

New member
אני עם בלינקה...

עד לפני כחודשיים נהניתי מהענין שאין מחזור. לא הקדשתי לזה יותר מידי מחשבה כי ידעתי שזה בגלל ההנקה. בחודשיים האחרונים פתאום בא לי שכבר יגיע. לא יודעת להסביר, מין תחושה כזו בגוף שבא לי שיגיע המחזור ומצידי שיגיע "במלוא הדרו"... אולי יש קשר לזה שמור התחיל כבר לאכול וכפועל יוצא אני מניקה פחות אבל בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי ממש מחכה לו! וערפילית, נראה לי שאכן כן זה כמו אופניים ותיק תק את תכנסי לענינים..

תומרלי

New member
מצטרפת למעגל המקבלות

לא התגעגעתי לגמרי, אבל זו באיזה שהוא מקום די הקלה, לדעת שכל המערכות עובדות. קיבלתי אתמול ובינתיים, יחסית למחזור ראשון אחרי הריון, זה נסבל לגמרי. אני רק מקוה שזה לא יתגבר בימים הקרובים. אני חמישה חודשים אחרי לידה, לא מניקה מלא (בערך 4 פעמים ביום והיתר תמ"ל) זה לא קצת מוקדם מדי?

boringvered

New member
אז מזלטוב!

אפשר להתחיל בתכנונים באופן רשמי! בדיוק לקראת חגיגות השנה...

מה זה? קבעתן משהו מאחורי הגב?

מה זה שכולן מקבלות באותו הזמן? מין קלאב סגור שכזה? האמת, לא בא לי להצטרף, אני מתה מפחד מהיום הזה שיגיע ודבקה בהנקה בכל מאודי כדי להתרחק ממנו. אבל אחרי שתנסנה כמה סיבובים עם האופנים, ספרנה לי איך זה ונחשוב על זה (עוד לא..)

אמברון

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב

זה הרבה יותר פשוט מלרכוב על אופנים (אבל הרבה פחות נעים
)

ornaok

New member
בררררררר ../images/Emo5.gif

לא מתגעגעת לזה
אצלי המחזור תמיד היה אסון. ארוך וכואב. מפחדת מהרגע...

אנידס

New member
טוב, מהניסיון האחרון שלי...זה הופך

לפחות כואב (מחכה לראות מה יהיה בפעם הבאה). זה מעודד?

למעלה