אני בשוק! לראשונה מזה כ- 21 חודשים

אנידס

New member
מכירה את ההרגשה היטב, חוויתי אותה

שבוע שעבר. ההלם הראשוני לאחר כל כך הרבה חודשים (אצלי זה היה כמעט 28 חודשים). ממש כמו בפעם בראשונה. אבל החדשות הטובות שנכנסים לזה תיק תק וזה הופך לשגרה כמו קודם. נקודה אירונית היא שפתאום שטף אותי גל נוסטלגיה עמום מימים עברו (נורא מוזר). בכל מקרה אני מקווה שהסיפור עובר בקלות.

Arfilit

New member
לתדהמתי -

הרבה יותר קל מאשר לפני. נמשך בסה"כ יומיים וחצי (קודם לא פחות מ- 5-7 ימים), כאב רק ביום הראשון (קודם לפחות שלושה ימים כאבו) וכאבים הרבה פחות חמורים, ובכלל - נראה כאילו מדובר במחזור מתחשב במיוחד. שמחה גדולה וכן ירבו.

טיפוטף

New member
ענבלית - "מודעות הווסת" נשמע מעניין

את עושה את זה? במשך השנים הרהרתי מדי פעם ביני לבין עצמי כמה חבל שלא ניתן ללכת ואיכשהו לרוקן את הכמות שהצטברה לשירותים, ואחר כך לכווץ, אבל אף פעם לא עלה על דעתי שזה באמת אפשרי. אשמח לשמוע!

עינבלית

New member
כן, אני עושה את זה, בדיוק כמו

שתיארת. תקראי כאן יש תכתובת שלמה והרבה הסברים. את מוזמנת להתקשר למירב, הטלפון שלה או המייל שלה בקישור, היא תשמח לדבר איתך ולהסביר לך עוד...

new mermaid

New member
קראתי מאוד בעניין (ולפעמים ב../images/Emo12.gif)

את הקישורים. תודה, עינבלית
מאז הלידה של בתי הבכורה (4 שנים) אני מאוד מסוקרנת מהנושא הזה. אני בהחלט מרגישה שההריון והלידה גרמו לאיזשהו חיבור לנשיות ולגוף שלי (כמו עם זיהוי הביוץ). מצד שני, אני מאוד צינית באופיי וקשה לי עם "החזרת הדם הקדוש לאמא אדמה". אני מאוד אמביבלנטית: יש בי פינה שמהדהדת כאילו הייתה יכולה להתחבר לזה מאוד חזק אבל אני חוששת להפוך להיות "אחת מהנשים הללו". להתחבר עם הנשיות-כן, טקסי מולד הירח והשריית תחבושות רב פעמיות-לא בטוח. בחיים שלי הרבה יותר מתאים לי לצחוק על הנושא הזה, אבל אני תמיד מרגישה כאילו אני מעלה מס שפתיים. אני חושבת שאני חוששת להצטרף לסדנא כזו ולגלות שזה מדבר אלי. זה כ"כ לא מתאים לחיים שלי. אבל לפני 4 שנים גם לא האמנתי שאלד "טבעי", והפעם הרגשתי שזה מאוד נכון לי. אולי אם הייתה מתארגנת קבוצה פחות הומוגנית הייתה מצטרפת כמאזינה. פחדנית שכמוני

yaelia

New member
מקסים שאת מודה בזה

גם אני קראתי בעניין. הנושא של ההבנה של הגוף והיכולת לקרא אותו מאוד מושך. בתקופות מסוימות בחיים שלי גם יכולתי לעשות זאת. לצערי היום אין לי מושג מה הוא רוצה ממני ואני ממנו (הגוף שלי). אולי כדאי לך להתנסות בכל מקרה בסדנא כזאת בלי התחייבות להיות אחת מ'הנשים האלה'. כמו בכל דבר אחר, את יכולה לקחת מזה את מה שמתאים לך ולהשאיר את מה שלא.

למעלה