אני גאה להכריז על..

אני גאה להכריז על.. ../images/Emo24.gif

שירשור היכרות! אז יאללה! מי שנכנס לכאן ורוצה להצטרף (וזה חובה
) שירשום כמה דברים על עצמו... שם: גיל: עיר: תחביבים: וסתם משהו על עצמכם.. כדי שנכיר כולנו! אז.. יאללה לעבודה!

שזה לא יהיה שוב שירשור כחולות ../images/Emo8.gif

אז אני אתחיל: שם: עדי גיל: 17 וקצת. עיר: ירושלמית. פחחח, עם שם משתמש כמו שלי לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת מהיכן אני
. תחביבים: אוי, כמה אני שונאת ת'שאלות האלה! התחביבים שלי הם רגילים למדי- לכתוב, לקרוא, להיות על המחשב, לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לנגן [על פסנתר בעיקר], לשיר [למרות שהאנשים מסביבי אוטמים את אוזניהם כל פעם מחדש כשאני פוצה את פי
], לצלם ולהנות מהחיים. חיחי, זה נשמע כזה פלץ
. סתם משהו על עצמי: אין הרבה מה לספר. אני מניחה שתכירו אותי בהמשך. יאללה, עכשיו אתם, קדימה... ספרו לנו קצת על עצמכם...

אני גם מקווה שזה לא יהיה שירשור כזה

וחמודה, זה נכון- כוכב נולד את לא תהיי.. את מוכשרת בהרבה דברים אחרים! קחי משהו ממני לרגל הפורום החדש-
איך זה?

נועה334

New member
עדידוש!!

בהצלחה בניהול הפורום!!!! תבואי לבקר לפעמים! וגם לך צינית חמודה,בהצלחה בניהול! ומזל טוף על פתיחת הפורום!

ועכשיו תורי!

התביישתי להיות ראשונה
שם: צינית נחמדה גיל: 17 וחצי עיר: תל אביב תחביבים: אני שונאת ששואלים אותי את השאלה הזאת (חח אני יודעת שאני עצמי שאלתי את השאלה הזאת פשוט זה היה דורש.. ולא- אני לא סובלת מפיצול אישיות , ככה נראה לי לפחות..) אני לא אוהבת ששואלים את זה כי אין לי תחביבים מיוחדים.. אני אוהבת לשמוע מוסיקה, לראות טלוויזיה, מחשב, לבלות, לעשות הליכה, לדבר בטלפון, קניות ו.. זהו אני חושבת ואני בטח נשמעת סופר רדודה אבל אני לא!
משהו על עצמי: כל מה שתרצו לדעת פשוט מאוד תשאלו! אני לרשותכם תמיד!

AciDBreeZe

New member
שזה לא יהיה שרשור כחולות :)

שם : חן זרובבבל (זה לא השם משפחה האמיתי שלי , לאיטיים מבינכם) עיר : מעלה אדומים, זה מן חור ליד ירושלים :\ תחביבים : מוזיקת מטאל , להסתובב עם חברים , מחשב וכל מה שסביבו , להסתכל על כוסיות (זה בערך ממצה את כל מה שאני עושה) משהו על עצמי: תיכוניסט שנה א' , עברתי מפיסגת זאב השנה למעלה אדומים ולמרות מה שחשבתי דיי נחמד פה , אנשים סבבה ואפילו הערסים חביבים :\

יאי פורום חדש! הלווווווו

גמני רוצה! מותר לי? שם: דנה גיל:16 איזה עיר ואיזה אבטיח?... גרה במושב תחביבים: מוזיקה טלוזיה לקרוא מחשב וכל מיני... וזהוווו

היי../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

המון בהצלחה קודם כל
שם: ליאת
עיר: פתח תקווה
תחביבים: אין
חחח יש אבל אין כוח לפרט
על עצמי: אני ליאתו'ש ואני אוהבת מאוד להתחבר עם אנשים חדשים ונחמדים
אני חולה על נטליה אוריירו ויש לי כלבה בשם שושה
זה הכל ^^

וִיקוּש

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

שם: לא חשוב כרגע גיל: 18 עיר: באר שבע תחביבים: שונאת את הסעיף הזה... וסתם משהו על עצמכם.. אני מתגייסת עוןד המון זמן ומקווה להוציא רשיון עד אז ולחסוך כסף

p r u d e n s

New member
שלום לכולם!../images/Emo182.gif

אני שיר\פרודנס וזאת טיפי
. אני בת 12 מכפר ורדים. אני חולת מכושפות ומחשבים.. וכדי שיהיה משו קשור לפורום צריך להגיד-שאני לא הכי מקובלת בעולם. אבל אני גם לא רוצה להיות, ואת זה נשאיר לשרשור אחר
.

icודליה

New member
תתחדשו!

אני מפורום אחרי הצלצול: קוראים לי אודליה אני אהיה בת 13 ב18.01 מירושלים אני מתה על חתולים ואוהבת לגלוש בנט
סתם משו על עצמי: יש לי 9 עקיצות על הרגל עכשיו וזה ממש מגרד
נ.ב אני שונאת את המושג מקובלים ולא מקובלים..

דיתוּש

New member
עדידוש!! קפצתי לביקור../images/Emo24.gif

מזל-טוב לך ולחברתך המתוקה על הפורום החדש
שם: יהודית (ג'וד) גיל: אההה חסוי
עיר: ירושלים תחביבים: פסנתר ומוזיקה בתכלס, במיוחד מוזיקה ישנה (נו מה לעשות), לאהוב, לצחוק כמה שיותר, לעזור ולייעץ, לחייך עד כמה שרק אפשר (ולפעמים באמת אי-אפשר) וסתם משהו על עצמי:
Queen
Beatles
Cold[lay
Kiss
Metallica
Nirvana תתחדשו!!!

|מזל טוב../images/Emo13.gif

ובהצלחה בניהול
ואמ.. שם: הדר גיל: 18 עיר: חור איפשהו במרכז
תחביבים:לשמוע מוזיקה בעיקר

אדוושי

New member
היי כולםם אני חדשהה../images/Emo9.gif

שם: אדווה גיל:14 עיר:קדימה תחביבים: לרקוד מסיבות חברות בנים [[חח כן כן גם אם זה לא נראה ממש]] ואממ לא יודעת לא זוכרת אנטרנטט שיעורים אז"A =[[אז זהו שלא]] וזהוו

AcE666

New member
מממ אני אוריאל

בן 16 (כיתה י"א) מהקריות תחביבים: גרפיטי מוזיקה: יצירה: גיטרה, פסנתר, הפקה מוזיקלית האזנה: היפ הופ, רוק, פאנק, ג'אז ואלקטרוניקה מממ בעיקרון אני משועמם מאוד, אז מנסה פורמים חדשים.. בהצלחה פה לפורום... ועדיין לא הבנתי כל כך מה הנושא שלו...

למעלה