אני גאה להכריז על..

אממ

שם: ליאור דרחי-רודברג גיל: עוד מעט 17 עיר: קופנהגן תחביבים: אגם, רודברג, מחשבים, אינטרנט, טלוויזיה, רציחות וסתם משהו על עצמכם.. אגם שולטת! אגם הכוסית! אגם תעזוב את חברה שלה בשבילי אה ו... מקובלים/לא מקובלים זה כזה דבר מפגר... אני חושב שאצלנו הוא כבר נעלם מכיתה ג-ד... לא שממש התייחסתי אל זה לפני חחחח

אני לא אוהבת את אגם

היא יפה מדי וטל אוהב אותה באהבה מעבר לפינה! מצידי אתה יכול לקחת אותה ולהשאיר לי את טל!

אני לא אוהבת את אגם

היא יפה מדי וטל אוהב אותה באהבה מעבר לפינה! מצידי אתה יכול לקחת אותה ולהשאיר לי את טל!
אגב אני בהכחשה שאני בכלל רואה את הסדרה הזאת. אני רואה רק פעם בשבוע!! באמת!

TheImpactBoy

New member
אממ הייי

אני אביעד בן 17 מעכו. אני חולה מוזיקה. שומע ה-כ-ו-ל. בעיקר נשמה, פופ, רוק, בלוז וג'אז.

QuEeN oF mE

New member
שלום!

מזל טוב לכן..עדידוש המקסימה..יפה לך בכחול
ומזל טוב גם לצינית נחמדה
נקווה שהבנתי על מה הפורום בכלל..קשת קליטה אני..
שם: ויקי
עיר: הרצליה
תחביבים: אממ לשמוע מוזיקה,חברים טיוי מחשב..ספורט כשיוצא..והממ כל הדברים הרגילים..אני לא מיוחדת..
משהו על עצמי? הממ כלום..אם תרצו כבר תכירו אני מניחה
בהצלחה מתוקות.

אני מוכרחה להודות

שכ"כ כיף לי לקרוא את כולכם פה, את אלו שאני מכירה ומוקירה ואוהבת, וגם את אלו שלא, אבל אני בטוחה שאכיר בהמשך. יאאא, צינית שלי, יש לנו פורום, את קולטת? יהיה מגניב.

P i N k G i R l

New member
ייאלה גם אני! ../images/Emo20.gif

שם: אפרת גיל: 16. עיר: ישוב בשפלה. תחביבים: המממ... ילדה ממוצעת להחריד, לשמוע מוזיקה, לצייר (רק שיש לי מצב רוח לזה) ו... לא יודעת מה עוד
(אהה כן... שונאת לחשוב!:)

DeepBIue

New member
בּוּ.

שם: קרן~מה-שמה גיל: 13. עיר: נווה אמירים. שזה בהרצליה
. תחביבים: ללעוס כל דבר *שיער, אנטנות, עטים, מהדקים...* סתם משהו על עצמי: יש לי שיער סגול
. אני מיוחדת.

sugar girl 13

New member
אניייייייייייייייייי!!!!עכשיו אני!!

אוקי אז קודם כל המוןןןןןן המוןןןןןןןןן מזל טוב!!!!!!!!!ובהצלחה!!!!! אוקי אז עכשיו נדבר עליי!!!!!אז ככה: שם: גל גיל: 13 וחצי (למוגבלים...כיתה ח') עיר: טוב...לא בדיוק עיר...אבל ישוב שקוראים אותו שוהם!! 20 דק' מת"א... תחביבים:אוקי אז קודם כל חברות אח"כ ידידים...ואיתם אני אוהבת לצאת, להתנחל, ללכת למסיבות...שווה אה?! חוצמזה יש את ה-TV..(אקזיט שווה!!) והמחשב כמובן...מכורה לאייסי...(מודה!)ויש את המש"צים החביבים...(מדריכי של"ח צעירים...המבין יבין!) ואני אוהבת מאודדדדדדדד לישון!!!איך לא?!...חוצמזה אני גם אוהבת פיסול... ומוזיקה (הכל חוץ ממזרחית!)אמממממ...מה עוד?!....לא יודעת עכשיו לא עולה לי עוד משו בראש...אם יש שאלות....(אייסי 331652255)....ולכל מי שיי איסי...331652255...תשלחו הודעה...

RoTeMMM

New member
../images/Emo34.gifעכשיו אני!!!!!!!!

שם:רותם (בת..) גיל:13 וחודשיים עיר: פ"ת! תחביבים: לרקוד הכי חשוב!! ללכת למסיבות לדבר עם חברות בפאלפון וסתם להיתכתב באייסי! מי שמעוניין 226808083 זה המספר שלי! ואין לי מה לספר על עצמי......אני כמו כולם..לא מיוחדת! מרותם!!! (בת)

DaRזה אני

New member
../images/Emo186.gifהאימה ה-א-י-מה!!!!../images/Emo59.gif

טוב הייתי חייב למשוך צומת לב קוראים לי DARזה אני אבל במציאות זה לא חשוב גיל: כמעט עוד 3 חודשים 15 אני אוהב הכי הכי לגלוש לנגן על גיטרה לצייר והכי הכי בנות... לא אוהב להתבלט אוהב ליזרום ולהפוך מהפכות! אבל הכי הכי אוהב אתכם :)

../images/Emo68.gif

שם: זהר גיל: 14 ומשו עיר: פתח-תקווה (מקום מסריח) תחביבים: קראטה בעיקר... אני ילדה אלימה.....

תורי!

שם: רעות גיל: 16 + עיר: ראשונייה תחביבים: להיות בפורום שלכם
וסתם משו על עצמי כרגע אני מחכה למחמדי שלי שיתחבר לאיציק אני מייתה לדבר איתו

למעלה