אני גאה להציג את הדיג´ימון שלי

pokegirl

New member
החלטתי לפרסם כאן את

הציור החדש שלי שסיימתי אתמול :) (הייתי צריכה להקטין את הציור) ואני כבר עובדת על להעלות אותו לאתר שלי

Snake Bandage

New member
ציור מגניב!

זה אמור להיות פארודייה על הסצינה ההיא מ´ארמגדון´, נכון? כולם נראים כל כך חמודים! אני אוהבת במיוחד איך שציירת את קודי. צביעה יפה. סך הכל, עבודה מצויינת! ^_^ עוד דבר... כיוון שזה נראה כאילו את יודעת איך צובעים דברים במחשב, אני חשבתי לשאול אותך שאלה... איך לעזאזל צובעים ציור בעזרת המחשב?! יש לי Photoshop ,Coral Draw ו-Freehand, וגם יש לי כמה ציורים שאני מתה לצבוע במחשב, אבל אין לי מושג איך עושים את זה... קצת עזרה, בבקשה? ;_;

pokegirl

New member
אוקי...

קודם כל, freehand היא ממש לא תוכנה לצביע, זה תוכנה גרפית, גם פוטושופ תוכנה גרפית (אבל היא הרבה יותר גמישה מפריהנד) נו, אין לי כח להסביר
קחי את האיי סי קיו שלי מהכרטיס אישי ותגידי שזו את :)

Snake Bandage

New member
עכשיו יש לי ICQ...

...אבל אני לא מצליחה לשלוח מסרים. אני בנאדם עם בעיות, אני. ;;;-_-

איך לצבוע?

יש לך פוטושופ- תוכנת הגרפיקה הכי טובה שיש אז מה הבעיה? אני אישית הייתי מתחיל ממברשת צבע פשוט תעשי על זה חיפוש ואם יש לך ווינדווס באנגלית תעשי חיפוש על "MSPAINT"

pokegirl

New member
וזה כל התגובות? ../images/Emo4.gif

מקפיצה בברוטליות ובלי בושה

אלה לא כל התגובות בדיוק...

יש את התגובה הזאת: הקובץ גדול מדי הקטנתי אותו בשבילך בלי לשנות כלום מה דעתך? הייתי מציעה לך לשמור את זה במחשב ולהשוות- זה קטן פי חמש!

pokegirl

New member
הורדת את האיכות

אני רואה את זה בבירור
זה גם מציק לי בעין כי הצבע לא מדוייק עם איכות ירודה... אולי אחרים לא יראו את זה...

טוב באמת, ברור שאת תראי את זה

גם אני רואה את זה... רק הצעתי שלא יתפוס הרבה מקום במחשב כי לפעמים אנשים רואים תמונה יפה ולא שומרים אותה רק בגלל הנפח שלה, אבל אני לא אגיד לך מה לעשות- תמונה שלך , בחירה שלך. אגב, אם יש לך תוכנה מיוחדת את יכולה להחליק את התמונה ה"מפוסקלת (ככה הגרפיקאים קוראים לפעולה שעשיתי עכשיו)" לא יראו שום שינוי והתמונה תישאר עדיין בנפח קטן. אה ועוד משו שפשוט שכחתי לומר( באמת, איפה הנימוסים שלי?)- תמונה מדהימה!

ash 1

New member
תראה את הדיג´י גדילה

ציור יפה רעיון נחמד אישית אני היתי מעדיף עם המידע יהיה יותר רציני

שמע...

המידע דבילי אני מסכים איתך בהחלט אבל הוא לא נראה לך כזה? אני כותב איך שאני חושב שזה צריך להיות

burhtk1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Digi Lista

New member
איזה חמוד!

הלוואי והיו לי יכולות לצייר דיג´ימון משלי אבל כמו שכבר ציינתי כישרון הציור שלי מסתכם בבית ופרח וגם הם נראים מעוותים...מתי ימציאו כבר מדפסת למוח?זה יחסוך לי הרבה פלסף...

burhtk1

New member
באמת אתה ציירת אותו?

עם כן אתה כישרון צועד! אתה ממש מוכשר! תיראו את התמונה שעיצבתי של טאקטומון יפה לא?

למעלה