אני גאה להציג את הדיג´ימון שלי

burhtk1

New member
הלבן זה בגלל...

הפורום עושה את כול הלבן מסביב לתמונה...כי הפורום מכניס את התמונה שלי לתוך כאילו עמוד מלא לבן התמונה שלי היא בלי הלבן...

Digi Lista

New member
אני מחכה לזה בקוצר רוח...

כמה שלבי גדילה אתה מתכנן לעשות לו?

burhtk1

New member
אתה ממש צייר מוכשר!

אני אפילו לא יודע איך לצייר יד

star_female

New member
אנשים, תתנו קרדיט...

יפה ששילבת את התמונות, אבל תתן קרדיט לאנשים שיצרו אותם... ה-(c) בציור די קטן, אז אפשר לכתוב בהודעה... בכל מקרה, יצא ממש נחמד ^_^ (מצטערת אם זה יצא מעליב.. לא התכוונתי, זה פשוט מעצבן שלוקחים קרדיט על עבודה קשה של אחרים. גם אם אתה לא עשית את זה)

pokegirl

New member
אני איתך

בחייך, רואים בצד את הזכויות יוצאים ואת אומרת שאת עשית?

באמת אני עשיתי את זה...

מצטער, הייתי צריך לכתוב קצת יותר- אז ככה: הראש לקוח מציור של Cloud Ishida שזה צייר האנימה הכי טוב שראיתי אי פעם! הרקע לקוח מתמונה של הקליפ " מורטל קומבאט(באנימה)" שאותו צייר Rurouni Kenshin ולמטה למטה רואים Ken Joken -הכוונה כמובן אלי... אז כמו שאתם רואים, הכנסתי זכויות יוצרים(מהחובה) וגם את הזכות שלי (סתם כי אני רוצה שידעו) כי בינינו, לא מגיע לי כלום על העבודה הקשה שעשיתי( טוב לא כזאת קשה אבל בכל זאת)? לא עברתי על שום חוק... זה טוב מאוד שאתם מעירים לי על זה, כי זה מאוד מסובך לעבוד על תמונות עם החוק הזה- אם עשיתי משו לא חוקי תעירו לי מיד כדי שאני אוכל לתקן.

LILO digital

New member
איזה פשושון

התבססת על דיג´ימונים אחרים כשציירת אותו? כשאני למשל ציירתי את הדיג´ימון שלי (ג´רימון) השתמשתי בדמות של פאטמון וממנה יצרתי אותו...

למעלה