אני גם רוצה לשתף

Betterfly

New member
יהיה בסדר ../images/Emo13.gif

מחכה לאותן תשובות

שלום דיקלה וברוכה הבאה

למה? בשביל לענות לך על זה אני צריכה להכיר אותך לעומק. הרבה יותר לעומק מאשר המשפטים הספורים שכתבת כאן. ואפילו אז, יתכן שלדעת למה לא כל כך יעזור לך.... גם אני לא יודעת למה אני אוהבת איש שלא אוהב אותי. וגם אני לא ממש מבינה איך אפשר לחשוב כל כך הרבה על אדם שאת יודעת בבירור שלא עושה לך טוב. אבל קו הגבול, דיקלה יקרה, עובר לדעתי במקום אחד: המציאות. אם את מתקשרת אליו ושומעת אותו , אם את נפגשת איתו - את יוצרת מציאות הרסנית שמחפרת ומעגנת את עצמה. אם את חדלה מהקשר איתו, וחיה רק עם מה שאת מרגישה וחושבת - משם אפשר כבר להתקדם. איש לא יאמר לך שאסור לך לאהוב, לחוש, להתגעגע ולהמתין לאיש אהוב. השאלה היא מה את עושה. דעתי.

diklazaf

New member
על עצמי

אז ככה אני מטורפת לא רק אוהבת את הגבר הזה. אם היה אפשרות הייתי נפגשת איתו. כי הוא היחיד בעולם שגורם לי לחיוך . אני חייבת חפחות לדבר איתו כי הוא יודע להרגיע אותי ולגרום סתם לצחוק. אבל כמובן שהייתי נורא רוצה לראות אותו ולחבק אותו ולא לעזוב אותו לעולם. מיום רביעי הזה אני ניסיתי דבר חדש לבדוק אם באמת זה אפשרי הדבר כמה זמן כלשהו לא לדבר איתו. כי זה נורא כואב .. אבל נורא קשה אני פשוט מתה לשמוע את הקול שלו. אני כל כך מתגעגעת אליו. אפילו שנפגשנו ביום רביעי וזאת באמת הייתה הפרידה האחרונה. פשוט הלב שלי מסרב לקבל זאת. בא לי ללכת אליו ולחבק אותו. איך אפשר להמשיך הלאה. מה עושים עם כל האהבה הזאת.

יקירתי

עושה לי רושם שאת חיה פרידה אינסופית. את מאוד מאוד מפחדת להפרד , אבל את חיה בתוך זה מידי יום.... נראה לי.

E D G Y

New member
זאת בכלל שאלה טובה....איך מזהים

מהי אהבה ומהי אובססיה? אני כבר שנים מתחבטת במחשבה הזאת....

אהבה, אובססיה..

אדג'י אני חושבת שאהבה היא היכולת לראות בזולת אדם ולא אובייקט. זהו שלב של בגרות נפשית המאפשרת לנו לראות את הצרכים , הנסיבות, המוגבלויות של הזולת ולהבין את חלקיות הקשר מבחינת הצרכים שלנו. סימן ההיכר של האובססיה , כפי שאני מרגישה את זה, בכמיהה שהזולת ימלא אצלנו הכל. שהוא יהווה מענה טוטלי לכל הכמיהות והרעב שלנו. שהוא ימחק את כאבי העבר שלנו וימלא אותנו כוח ושימחה לחיות את העתיד. ו...כן, שהוא כל הזמן יהיה שם בשביל הצרכים הלא מסתיימים שלנו....

diklazaf

New member
המשך תגובה

אני לא יודעת . אבל אם אני חושבת על זה אני חושבת שזה רק אובססיה פשוט אני מכורה עליו. הוא כמו הסם שלי

למעלה