אני גרוע ברמזים

אני גרוע ברמזים

אם הבנתי נכון אותך אסף הבחורה התכוונה שאני אמצע כוח נוסף? בכל מקרה היום בצהרים בבור מים נמצא פרט בוגר של כוח שהוצא מהבור, צולם ושוחרר לחופשי היות ושנה שעברה לא בדקתי את הבורות בסוף בקיץ, לצערי הרב מצאתי גם שלד של פרט משנה שעברה.

לידו נמצא גם

ארבע קו שלא צולם. אבל... אתמול אחה"צ נצפה מפרכס על הכביש ליד הר קרן פרט ענק של ארבע קו (ככל הנראה הכי גדול שראיתי עד היום).

dreaming h

New member
אה.. לא....

נראה לי שהיא התכוונה (וגם אסף) שהיא רוצה שתזמין אותה להצטרף אליך.... ובפעם הבאה, שאתה מזמין אנשים, תשתדל לא לרוקן את הבורות יום קודם...

רן333

New member
תמונה יפה מאוד.

ולמרות שזה לא פורום צילום - באיזו מצלמה היא צולמה, ומאיזה מרחק?

Blackstart

New member
תודה. צולם עם ניקון F4s

ועדשת ניקון מקרו 105 מ"מ. המרחק הוא 9 ס"מ בערך.

naja

New member
יופי,למה לא......

רק אני נהנה כל היום מצפעים, ומידי פעם צ'ופר בצורת זיתני או נחש מים(עד היום לא גיבשתי דיעה מי משניהם יותר מסריח). ולא, לא הבנת אותי נכון, דרימינג הבינה......

gaichuk

New member
שונא אותכם...

נחשים ולטאות כח בכל סיבוב ושעל ... למה לא... אם לסכם את הזוחלים שראיתי בחודש האחרון,השממית על הרשת של השירותים כל ערב מככבת במקום הראשון. חרדונים (בעיקר פיצפונים עדיין עם הקולר השחור לבן) על הקיר במקום העבודה שלי במקום השני. צב של 15 ס"מ שהובא לגן של אישתי ע"י אמא שחשבה שזה יכול להיות רעיון מצוין שהוא יהיה "הצב של גן אורן" ולאחר ניסיונות שכנוע רבים שכללו טיעונים של צער בעלי חיים,משקל החוק,רוע של ילדים ומה לא,שוחרר בטקס קצר אחרי שהמילה "סלמונלה" ברחה לי מהפה... כשהזכרתי את הקרציות הוא כבר היה עמוק בשיחים... לפני כמה ימים ראיתי נחש חוצה אגן שקט אזור גשר אריק. השעה היתה שעת דימדומים והוא יצא מהגדה שלי לצד השני כך שלא היתה לי אפשרות להתקרב ולראות מה בדיוק שיה שם אבל לפי הגודל הכללי והחלק היחסי שהיה מחוץ למים במצב ציפה,אני מעריך שזה היה צפע ולא נחש מים. אין שפיפונים,אין לטאות כח,אין תנינים. קשה...

למעלה