אני גרוע ברמזים

gaichuk

New member
כן. ביניות ושפמנונים.

במקרה ושכחת איפה , מספר הפורום זה 467... עכשיו הביניות באטרף ויש דיג לא רע... אם אתה בכיוון צור קשר.

gaichuk

New member
למה לטחון??

דג טעים ביותר ולשמחתי הטעם של פרט בגודל 300 גרם זהה לטעם של פרט בגודל 3 קילו להבדיל מרוב הדגים האחרים שהבוגרים טעימים פחות... הבעיה היחידה זה העצמות אבל בגדלים של מעל קילו וחצי,זה כבר לא בעיה. גודל מקסימלי? כמו בתמונה. נתפסה שנה שעברה בגשר אריק. (וסיבה מספיק טובה לדעתי לא להצטרף לסיורי זוחלים...)

dreaming h

New member
טוב טוב...

כבר אמרתי מה אני חושבת על הבחור בתמונה?..
(אז מתי אפשר להצטרף לדייג אמרת?....)

bendj123

New member
לטחון בגלל העצמות, אמרת בעצמך

עושים אותו כמו קרפיון קציצות ואני תפשתי אתמול בלילה בכינרת קרפיון נחמד 2.4 קילו אני יוצא לדוג כמעט כל ערב

blckMonkey

New member
מגיל צעיר זו הייתה האובססיה שלי

אבל עכשיו עם הצבא, ולימודים (של פסיכומטרי) אין לי הרבה זמן פנוי (אגב, למי שתהה- את ההודעה הזו אני כותב ממחשב אינטרנט בצבא, לא בבית).

../images/Emo46.gifמה אני אגיד?!

הזוחל היחיד שיוצא לי לראות זה האבק בדירה שלי!!!

weinman

New member
../images/Emo207.gif ממפגש פורום ש.ט.

שנוניות שפלה בפעולה נצפה ע"י קהל רחב בחרבת סאמרה בנחל אלכסנדר. שימו לב לסימני הנשיכה על גב התחתון הנקבה.

OREAL1111

New member
תמונות יפות.

ממש נחמד לראות תמונות של כוח אפור.אני חושב שהיה יותר נחמד לפגוש אחד אבל אפשר להסתפק בזה. אני אישית מרוצה מהזוחלים שניתקלתי בהם החופש.ואישית הייתי מאוד מקווה לצפות בצפע מצוי,דווקה הנחש שנחשב כ"כ נפוץ לרובכם לא נגלה אליי גם לאחר סיורים רבים.

nivinivini

New member
כל הכבוד על התמונות...ושאלה קטנה

נראה כאילו הכח ממש רגוע ועוד מביט ממש לתוך המצלמה. זאת שנייה כזאת לפני שהוא רץ מהמקום או שככה הם בטבע, רגועים כאלה? (וכשתפסתם אותו הוא לא הצליף וניסה לנשוך? איך זה עובד?)

יש להם לרוב שני מצבים

א. כשהכוח מרגיש מאויים, הוא עומד במקום, מנפח את עצמו ומנסה להסתובב עם הזנב לעבר האיום ומדי פעם עלול להצליף עם הזנב. ב. כשהכוח מרגיש כי יש לו הזדמנות טובה לרוץ ולהעלם כי האיום רחוק ממנו, אתה עלול למצוא את עצמך בתחרות ריצה איתו (והוא דיי זריז במציאת מחילה של מריון או דומיו בץוך האטד הכי גדול שניתן למצוא באזור). הכוח המצולם הוצא מבור מים עמוק וחשוך, ולכן היה די קל לצלם אותו במשך זמן די ממושך. ושכחתי רק לומר תודה גדולה ל blackstart על ההסתובבות המשותפת והחזקת החבל מעל הבורות.

והאחיין הקטן

כיכב כבר דיי הרבה בפורום אבל פשוט אי אפשר שלא להתייחס אליו ברגע שניתקלים בו.

gaichuk

New member
תוציא,תוציא לי את העיניים...

יפיפיים! נצפו בתנועה או ברביצה כמו בתצלום?

dreaming h

New member
מספיק כבר בכייני

הוזמנת ללא מעט סיורים, ותמיד סרבת, אז פשוט הפסקנו לנסות...

למעלה