אני דווקא הייתי מעוניינת לדעת מה

אילן 30

New member
אופהההה !!!

הבחור מסתובב בפורומים בשביל להתחיל עם בנות !!! מעניין ולי הוא קרא תת רמה

DrorCh

New member
טיפש

אני מתחתן עוד חודשיים, חתיכת מטומטם! אני לא מתחיל עם בנות! אבל בניגוד אליך, ולחברתך לפורום, אני יודע, שיש הודעות שמקומן בהודעה פרטית, ולא לעיני כל אחד! אתה בטוח שאתה בן 30 ? אתה עושה רושם של בן 4 תתבגר!

מזל"ט../images/Emo9.gif

זה שאתה מתחתן בעוד חודשיים ומסתובב פה בפורום אומר דרשנו ... זה שאתה מנצל את המקום ושולח מסרים עם קללות וברמה של ילד מתבגר מעלה את השאלה האם באמת אתה יודע ומודע למה נשים רוצות ? ניתן להגיב על כל הודעה גם בצורה בוגרת , השאלה פה היא באמת דרור, מי צריל להתבגר? ועד אז באמת אין טעם שאגיב לכל הודעה שלך בפורום זה .

אילן 30

New member
ומי שדיבר על הרמה

מה הקשר בין להתחתן לבין לנסות ולהתחיל עם עוד כמה בחורות ? כשאני מסתכל על תגובותייך ועל זה שאתה מעז לפנות לבחורות במסרים על סמך זה שהן ענו לך להודעה מטופשת שכתבת אני חושב שחבל שגם אבא שלך לא קם לראות כדורגל בזמן שהוא עשה אותך .

תומר שי

New member
אנחנו לא רוצים שתשחקו אתנו משחקים!

לא רוצים לחזר אחריכן בלי סוף, לא רוצים להתחנף אליכן כל הזמן, לא רוצים לרדת על ארבע כדי שתשימו לב אלינו. אנחנו כן רוצים שגם אתן תקחו יוזמה לפעמים ואם מישהו מוצא חן בעיניך אז אל תנסי לשחק אתו משחקים וקשה להשגה כי זה הדבר הכי מעצבן בכן. בשביל מה כל המשחקים האלה? כמובן שאני מדבר על השלב שלפני הקשר, שלב החיזור. יש כאלה שממש מנצלות את המצב הזה וככה אתן מפספסות לדעתי גברים שווים באמת.

אני לא חושבת שאני משחקת משחקים

הבחורה הכי אמיתית בעולם, הכי מפרגנת כשצריך, הכי אוהבת, הכי מבינה, הכי ספונטנית, הכי מפנקת והכי הכי הכי.... אבל אתם מפחדים
למה
אין לי ממש מושג

אילן 30

New member
אתם ??? מפחדים ???

שוב אנחנו פה בהכללות ??? תפסיקו להדביק פה תוויות על ימין ושמאל !!!

ranyc

New member
אולי בגלל

שכבר היו לנו פעם המשחקים האלו שלכן (לא של כולכן, ברור) וגם אנחנו "קצת" רגישים ? אולי בגלל שבסופו של דבר (למרות כל השוני), כולם (בנים ובנות) מחפשים את אותו הדבר ? גם לנו (אלו שכבר "עברו קצת") נמאס ורוצים להתיישב... :)

Heaven of Lust

New member
כאחת "יש לה אומץ" להתחיל עם בנים...

רוב הפעמים שהתחלתי עם בנים זה דיי הצליח לי.. הבעיה היא שאתם הבנים רוצים ברוב הפעמים סקס.. כלומר, אם אתם מכירים עכשיו מישהי הדבר הראשון שעולה לכם זה "כמה שהיא שווה" ו סקס יש פעמים שנשים יתחילו עם גברים למטרה הזאת.. אבל אם כבר בת מתחילה עם גבר, זה כי היא באמת רוצה אותו, ולא רק לסקס.. ברגע שמישהי מתחילה עם מישהו, אז האגו הנפוח שלו מתחיל להתנפח עוד קצת... ואז הוא משחק את המשחקים של הקשה להשגה, וגורמים לנו הבנות להשפיל את עצמנו (במיוחד אם אתם בסביבה של חברים שלכם), הבעיה של אישה שכאשר היא רוצה משהו היא תשיג אותה אז היא בכלל לא תתיחס להשפלות, וגם תכחיש להן... בסופו של דבר, אם הגבר יתן את המס' זה רק בשביל סקס (האגו שלו יותר מידי גדול כדי לענות את התשובה "היא התחילה איתי בפאב אחד ומאז אנחנו חברים") או סירוב... (זה במקרה הטוב שלא מכירים אחד את השני וכל אחד פונה לדרכו) אבל יש גם את הסירוב מידיד (קרוב\רחוק) שיוצאים כל החבר'ה והוא נימצא גם וכו'.. שזה יותר פוגע... הוא מושך את הדבר כי לא נעים לו להכאיב לך, ולא רוצה לפגוע בך... (ועד שהבנות לא מקבלות תשובה הן מתעלקות, כי הן רוצות לדעת איפה הן עומדות..) אז אחרי כמה ימים\שבועות\חודשים.. יוצאת לו הסירוב הכי פוגע שיש.. "אני אוהב בלונדיניות... אז..." (או משהו כזה...)

viקוט

New member
אומץ או:מיכסה לסיר הבישול שע האח...

יתכן שאני [טמבל] אז סליחה גן עדן, השאלה "מה נשים רוצות- אבל לא מבינה מה גברים רוצים" היא באמת פילוסופית, אם לא "פסחיכודלי/פתולוגית". אך מסכים איתך שלרוב - "כולם אותו דבר בהכללה" - כי אנו חיים בסביבה ששני בני הזוג יכולים לבטא את רצונם, עם בריחה מהאחריות של לאחוז ברצון זה או אחר - כל הזמן. כשם שהשעון נע - כך גם הנשים בעולמנו - וכך הגברים. וכולם, כן כולם "בהכללה שונים". אז החשוב הוא - שאישה ספציפית תרצה ותמצא בדיוק את הגבר שהיא רוצה בו... וכבר אמרה מישהי בתפוז - היי מלכת באדולינה בחייך. העיקר - מצאי לך חיים מאושרים. זה מה שאני רוצה עבורי - חג שמח, וזה מאחל לך עם הרבה בריאות שלימה

תומר שי

New member
מי אמר שאנחנו רוצים רק סקס?

זו עוד קביעה שאתן קבעתן והיא ממש לא נכונה. אני יודע על עצמי שזה לא מה שאני מחפש. לא כרגע לפחות. אני כן מחפש את האחת והיחידה שארצה לחיות איתה עד סוף ימי. עוד לא ברור לי כל כך איך יודעים שמישהי מתחילה איתך. אתן הרי לא אומרות בפנים. יכול להיות שזה רק המבטים בעינים והחיוכים אבל אני בעצמי לא תמיד מבין האם זה בגלל שהיא מתחילה איתי או סתם. לא חושב שזה מעלה את האגו אני דווקא הייתי מעריך מישהי שהיתה באה ואומרת בפנים. הבעיה היא שוב שאתן רוצות את שלב החיזור. גם אם אתן שולחות רמזים כלשהם, שלא תמיד אנחנו מבינים אותם, עדין אתן מצפות מאיתנו לשחק אתכן את המשחק ואז אתן פתאום קשות להשגה.

Heaven of Lust

New member
קודם כל...

מה שאמרתי זה: "הבעיה היא שאתם הבנים רוצים ברוב הפעמים סקס.. כלומר, אם אתם מכירים עכשיו מישהי הדבר הראשון שעולה לכם זה "כמה שהיא שווה" וסקס" לא אמרתי שכל הגברים רוצים את זה, או שזה רק מה שאתם רוצים, אבל ברוב הפעמים שבנים מתחילים עם מישהי במיוחד במועדונים ופאבים ומקומות בילוי זה לא למשהו רציני... אני מכירה הרבה גברים שמחפשים יותר את האהבה, הרומנטיקה, והרגש שבמערכת יחסים, אבל כמו שאמרת אתה מחפש את האחת והיחידה כרגע, ברור שכולם רוצים את זה עכשיו איפשהו, אבל יש כאלה שלוקחים את זה כמין פנטזיה כי הם לא מאמינים כל כך בזה, יש כאלה שאומרים שרוצים בזמן הזה לחיות יותר את החיים, וזה לא ממש בוער להם.. אבל אני בטוחה איפשהו, שאתה מודע לזה שאין הרבה כאלו שמחפשים כרגע את האחת והיחידה... ומחפשים "דברים אחרים" בנתיים.. ובקשר לחיזור למה הרבה לא מחזרות? לא כי הן לא רוצות פשוט העידן של היום לא נותן לנשים להתחיל עם גברים.. כי זה לא מקובל כרגע, אבל יש בנות שמתחילות עם אנשים.. כי תאמין לי, עדיף כבר להתחיל עם מישהו, מאשר לחכות לסימן כלשהו שאולי במקרה הוא רוצה אותך... ויבוא ויתחיל איתך...

תומר שי

New member
מה לא מקובל?

לא מקובל שגם נשים יתחילו עם גברים? דווקא נראה לי מאוד מקובל ואפילו מוערך יותר על ידי גברים שגם אתן לשם שנוי תהיו היוזמות אבל זה לא משנה. יש לך אולי רעיון מועיל איך לגרום לבחורה להבין באופן ברור שהבחור מתחיל איתה? אנחנו הרי לא תמיד יכולים לבוא אליכן ולהגיד הכל ישירות. זה לא קל ובמיוחד אם לא מכירים את הבחורה מספיק טוב אז כל דבר שיאמר ישמע לא אמין. יכול להיות שגם אתן לא מבינות רמזים מספיק טוב? אז איזה רמז יהיה הכי ברור בשביל להגיע אליכן בלי להגיד מפורשות כאמור.

Heaven of Lust

New member
נכון אבל....

זה נכון שאולי אנחנו לא מבינות רמזים... הרבה לא מבינות רמזים... אבל רמזים זה סוג של ללכת מסבבים, משחקי חיזור.. שבעצם אתם לא יכולים להיות ישירים עד הסוף, ולכן אתם הולכים קצת קצת... למה לא להיות ישירים וזהו?? חוץ מזה אין מה לעשות העולם שלנו לא מקבל את זה שנשים יתחילו הרבה עם בנים... עד לא מזמן בכלל לא היו בנות שמתחילות עם בנים... עכשיו הזמנים השתנו, אז ישנן בנות שמתחילות... אבל רובם לא, אולי מביישנות ואולי כי זה פשוט לא מקובל.. אבל בכל מקרה יש גם בנים שלא מתחילים עם בנות, כי הם ביישנים.. ואגב... כל העיניין הזה של להתחיל עם מישהו זה כדי להכיר אותו, אז לא אמור להיות קשה מתי שמתחילים עם מישהי שלא מכירים, הרי זה כל העיניין להכיר אותה...

תומר שי

New member
הייתי צריך להוציא את זה

תבינו כי כרגע אני מכיר מישהי שלדעתי משחקת איתי כרגע משחקים של חיזור. לפי מה שהבנתי רוב הבנות הן כאלה. אתה צריך לשחק את המשחק אחרת אין סכוי שיקרה משהו.

תומר שי

New member
כי אי אפשר להבין אתכן אף פעם ../images/Emo8.gif

מתי אתן מתחילות עם מישהו? מה אתן עושות? איך יודעים? עושה רושם אני לא מבין את הדרכים האלה שלכן כי עד עכשיו כנראה לא פרשתי נכון ענינים מסוימים שנראו לי כנסיון להתחיל איתי וכנראה שהם לא. או שהם באמת היו כאלה אבל ברגע שעליתי על זה, בדיוק אז הבחורה משחקת אותה ומתעלמת ובקושי מגיבה. מפה והלאה מתחיל משחק. אם אתן מסתכלות למישהו עמוק בעינים זה אומר משהו? אם אתן בוהות בו כשהוא מדבר עם מישהי אחרת, זה גם אומר משהו? כמובן הכי גרוע זה כשמישהי שנפרדה מחבר שלה עושה את זה, כמו במקרה שלי ואז יום אחד היא קופצת עלי, יום אחר מתעלמת ממני וזה חוזר על עצמו לפי מצבי רוח ואי אפשר להבין כלום מזה. שוב פעם המשחק הזה.

למעלה