אני הולך להיות עני וזה מפחיד אותי מאודעדמוות

kasharel85

New member
צודק

אבל לא לכל הורה יש את היכולת לעזור
וגם המחלה גורמת לאנשים שתמיד אהבו אותנו להתרחק
יש שחושבים שמחלת נפש זה מדבק
יש כל כך הרבה סטיגמות על נפגעי נפש
ולפעמים להורה כואב לראות את הבן שלו במצב הזה ולדעת שהוא לא יכול לעזור לו ושהוא כנראה עשה טעות בדרך שגידל אותו ופשוט מתרחק ממנו כדי לא לעשות לו עוד נזקים
כשהתחלתי טיפול פסיכולוגי ישר היא שאלה אותי מהו טיב היחסים ביני לבין הורי ואיזה ילדות היתה לי כאילו כל מטופל הוא תוצר של הורים לא טובים מספיק

kasharel85

New member
תראה

נשמה החברה של אבא שלך רוצה פרטיות בבית שלה היא לא אמא שלך ולא חברה שלך ואין לה שום רגשות אליך בני אדם יכולים להיות מאוד אגואיסטים מה אני יגיד שאמא שלי זרקה אותי מהבית? אמרתי לה תודה על 25 שנים של ביטחון ולא כעסתי עליה כי היה לי רע בבית ונאלצתי לגור ביחידת דיור של חדר וסלון ומטבח עם אסלה ודוש באותו החדר והמחלה שלי היתה קשה והתאשפזתי 4 פעמים בשנה שגרתי שם ומתוכם הייתי 3 חודשים בסגורה והיה לי פחות מ1000 ש"ח לאוכל ואכלתי בבתי תמכוי הכסף הספיק לי רק לחלב ולחם פעם בשבוע ובתוך התקופה המזופתת הזאת הכרתי את בעלי ועברנו לגור יחד שנה וחצי והתחתנו והמצב הכלכלי עדין לא מה שאתה חושב אבל מסתדרים אז לא קונים בגדים חדשים ואני אולי 3 שנים עם אותם נעלי קרוקס חיכוי קרועות אבל צריך לומר ברוך ה' על מה שיש אני אישית מכירה אנשים שהם במצב הרבה יותר קשה משלי ואני יודעת שצרת רבים נחמת טיפשים אבל זה מה שאנחנו יכולים להשיג עם המוגבלות שלנו האיתי מעדיפה לגור ברחוב והעיקר להרגיש טוב ולהפסיק להיות תלויה בכדורים ובפסיכולוגית
אתה תראה הכל יהיה בסדר יקח לך חודש חודשיים לחשב הוצאות ואתה תחייה ברמה סבירה לחלוטין ואם אתה לא יודע לנהל הוצאות תבקש סל שיקום ויתנו לך מדריכה שתעזור לך עם זה בהצלחה

להוציא אדם עם נכות מהבית שלו

בידיעה שיש לו נכות פיזית ונפשית

הוא הדבר הכי רע ומרושע שאפשר לעשות- אפשר תמיד להתחשב.

זה היה הבית שלי הבית שבו גדלתי בו . ואבא שלי מטומטם .

למה אמרת לאמא שלך תודה על זה שהיא שזרה אותך מהבית? ותראה מה קרה עוני מוחלט ו4 אישפוזים. האם על זה אתה אומר לה תודה?

על הדברים באלו מגיע לה תודה?

kasharel85

New member
אני אומרת לה תודה

כי עכשיו אני עצמאית ומטפלת בעצמי האישפוזים לא היו סתם הייתי במצב קשה כשחייתי עם אמא שלי כל היום היינו רבות והייתי מרביצה לאחותי כי היא לא נתנה לי לישון ולמדה אותי לעשות דברים שליליים ומסלקת אותי מהמטבח וירדתי במשקל ל37 קילו ואני מטר שישים ושלוש והיא היתה מטגנת אוכל למרות שהיתה יודעת שאני אלרגית לשמן ותחשוב ששלושה נשים חולות נפשית חיות יחד על קצבת נכות אחת ולא מקבלות שום טיפול כל היום האיתי מסתובבת ברחובות ומעשנת בדלי סיגריות כשיצאתי מהבית החיים שלי השתפרו אם האיתי ממשיכה לגור איתם האיתי מתה מרעב או שהאיתי שמה קץ לחיי אני מודה לה שזרקה אותי מהבית כי למרות שאני לא גרה איתה פיזית עם השנים ועם עזרא סוציאלית הגענו למצב שאנחנו לא מדברות על התקופה העצובה ואנחנו אוהבות אחת את השניה וגם הקשר עם אחותי התחזק עדיף שני משפחות בריאות מאשר משפחה אחת חולה

אושרי

New member
מסכים איתך שאבא שלך מטומטם.

אבל אתה נכנס לסיטואציה חדשה ואם כל החששות שגם אדם בריא
היה נכנס אליהן,לא כל שכן במצבך,יש סיכוי שמעז יצא מתוק ואתה
צריך לנסות לצפות לשינוי שהיה מבורך ויביא לך רק טוב.

אמן ותודה.

אבא שלי מטומטם מאוד הוא הפסיד את הבן שלו היחיד בגללה.....כניראה.....

ואני פעם עוד הגנת יעליה פיזית שהוא רצה להכות אותה.

איזה פרייר הייתי

בגופי עצרתי אותו ואמרתי לו שזו לא הדרך....

אני מקווה שיהיה טוב . תודה רבה לך אישי הטוב

למעלה