אני הולכת היום לתוכנית!!!

הרי ברור שכל פעם שאני נזכרת בזה

עולה לי חיוך דבילי ומאוהב על הפרצוף.. אבל אז זה באמת היה שבוע מטורף לא שמעתי ולא קלטתי כלום ממה שקורה סביבי ... הייתי באופוריה מטורפת מיאיר...

טיפטיפי

New member
נראה לי שהיינו באותה תכנית!!!!|רמקו

גם אני הייתי לפני שנתיים והייתה מישהי שהייתה לה יום הולדת והיא ממש התרגשה...וישבה ממש קרוב אליו.. זוכרת מי היו האורחים שאת היית? אם כן - אני אגיד לך מי היה אצלי - אולי היינו ביחד.. איזה קטע

האורחים היו

ילדה קטנה חולת סכרת ו.. תאמת לא ממש זוכרת ובטח לא עניין אותי
הייתי כל כך שקועה בו מנסה לחקוק כל שניה.. אבל אני זוכרת שהיה את רמי קליינשטין והוא שר "חוץ ממך כלום" ויאיר עמד בצד ושר את זה ודמינתי לעצמי שהוא שר את זה לי
(אני יודעת שזה נשמע דבילי).... אבל מאז כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני חושבת על יאיר.. הכי קטע זה ששנה אחר כך פגשתי את קליינשטיין לפני הופעה שלו ודיברתי איתו וביקשתי ממנו לשיר את השיר הזה והוא הסכים... הייתה אחלה הופעה ורמי מותק של בחור.

טיפטיפי

New member
איזו חוויה!!!!!!!

כנראה שלא היינו באותה תכנית אצלי דורון שפר היה אצלי היו כמה בנות שקשרו לחברה שלהם את העינים ורק שיאיר נכנס היא פתחה וממש התרגשה הם ביקשו שיאיר יגיד לה מזל טוב אבל הוא לא שמע והמאבטח לא הרשה להם וכמעט זרק אותם מהאולפן... מסכנה...

כנראה שבאמת לא היינו באותה תוכנית..

אבל זאת בהחלט הייתה חוויה מדהימה... גם אף אחד לא ידע שאני הולכת לשם ופתאום כולם ראו אותי בטלויזיה זה היה מטורף... והתחילו לשלוח לי SMSים

למעלה