אני הורדתי מלא דברים מהממים !!!

omer wild

New member
אני הורדתי מלא דברים מהממים !!!

היום הורדתי את התוכנה של -real player והצלחתי לראות את כל ההורדות מהאתר שלהן !! הורדתי דברים כאלה יפים...כולל הראיון שהיה להן אצל ג´יי לנו ועוד כל מיני קטעים וכתבות שהכינו אליהן !! זה ממש יפה..

omer wild

New member
נ.ב

מי שורתה להוריד כמוני ואי ןלו את התוכנה של-real player שפשוט יוריד אותה וזהו !! ומי שלא יודע שישלח לי הודעה ואני יגיד לו איך להוריד !

זו תוכנה שתומכת

בקבצים שהמדיה פלייר לא תומך ורוב הסרטונים והדברים של התאומות עובדים איתה למשל אני הורדתי את כל הסדרה מזל תאומות ואפשר לראות אותה רק בריל פלייר (לפי מה שידוע לי) ואי אפשר לראות אותה במדיה פלייר

HoNeY14

New member
היום גיליתי...../images/Emo9.gif

שיש לי ריל פלייר(בטח אבא שלי התקין פעם) אז מאיפה אני מורידה כל מיני דברים? קבלו תמונה

את יכולה מהאתר של מוטי

יש לו שם להורדה את כל הסדרה מזל תאומות בלי תרגום וגם את הראיון עם גי לנו וגם איזה תכנית שעשו עליהם

אמבטיה

New member
אני יודעת איך להוריד בובות

בלוח המקשים יש print scrn אתם לוחצים על זה ואז נכנסים לצייר ולוחצים הדבק כמו בדוגמה:

olsenfan

New member
האתר...

אמרתם שמהאתר של מוטי אפשר להוריד את כל הסדרה מזל תאומות. שאלה ראשונה מה האתר? שאלה שנייה איפה באתר כי נכנסתי לאתר שפורסם פה ולא מצאתי בתודה OLSENFAN

כנס לקישורים

לעולמן המופלא של התאומות אולסן ואז תלחץ על התמונה שרשום כניסה ואז להורדות ואז לסירטונים ואז כבר יהיה לך פרקים שמחולקים לקליפים (חוץ מהפרקים הראשון והשני שלא מחולקים ואז תלחץ על הקליפ במקש הימני ותעשה SAVE TARGET AS וזהו וזה כבר יוריד לך

omer wild

New member
לנועה המאמי

אני נכנסתי לאתר חיפוש ורשמתי באנגלית ריל פלייר ואז הוא מצא לי אתר , נכנסתי לאתר והורדתי וזה כמו שמורידים את הקאזה ווינאמפ...

אמבטיה

New member
יש לכם....

בובות דומות למרי קייט ואשלי שאתם הכנתם הינה הדוגמה שלי

למעלה